Stockholm, Hammarby Sjöstad

Brf Väva, etapp 4

Inflyttning preliminärt från november 2021

Kommande

Om bostadsprojektet

Snabbfakta

Inflyttning Preliminärt från november 2021
Bostadstyp Lägenheter
Boendeform Bostadsrätt
Bostäder 40 st
Rum 1-4 rum och kök
Kvm 36-91 kvm

Nya bostäder i Hammarby Sjöstad för hela familjen

Nu släpper vi de sista bostäderna i populära Brf Väva. Här i Hammarby Sjöstad hittar du välplanerade lägenheter i en livlig stadsdel där det finns mycket att hitta på. Kanske hittar du hem i en kvadratsmart fyra med plats för hela familjen?

Laga middagen i det nya köket, lyssna till hur barnen leker i sina egna rum och se över de växande rädisorna på balkongen. Med fyra rum och en stor balkong får du faktiskt plats med det mesta – både vardag och hobbys. Välkommen in i Hammarby Sjöstads smartaste bostad.

En nyproducerad bostad för livet

Föreställ dig att du och din familj precis kommit in i nya lägenheten - en fyra på 91 kvadratmeter där vi tänkt på allt. I hallen möts du av smidig och smart förvaring som gör att ytterkläderna slipper hamna lite överallt. I ett av sovrummen börjar barnen leka, eller kanske är det dags för läxorna? Till höger finns ett fullt utrustat badrum, så att träningskläderna omedelbart kan hamna i tvättmaskinen. Vidare in i vardagsrummet möts du av ett härligt ljusinsläpp över den öppna planlösningen, och det helt nya IKEA-köket står redo för matlagningen. Men innan middagen plockar du kanske fram odlingsredskapen i förrådet på balkongen och påtar lite i de egna odlingarna. När du har en 21 kvadratmeter stor balkong finns det plats att odla det mesta. Visst låter det bra?

Att göra i Hammarby Sjöstad

En trevlig vinterdag kan du ta liften upp i Hammarbybacken – för här finns en slalombacke alldeles runt hörnet. Med fem olika nedfarter och ett barnområde är det en smidig dagsutflykt som aktiverar både stora och små. Har du barn kommer du förmodligen spendera mycket tid i Anders Franzéns park som är en väldigt populär och kreativ lekpark med något för barn i alla åldrar. Efteråt kan du varva ner genom att gå ner till bryggan och känna vattnets skvalpande lugn. Njut av att ha det mesta runt hörnet – från roliga aktiviteter till service, från förskola till kommunikationer. Det är vad vi kallar bekvämt.

Smart fyra på 91 kvadratmeter

Kom hem till en hall som rymmer vardagens alla ytterkläder och prylar! Den öppna planlösningen med vinkelkök ger din familj stora ytor att umgås. Eller koppla av i ett av sovrummen mot den lugna gården? Och glöm inte den stora balkongen med eget förråd till allt från pulkor till cyklar.

Pris från 5 795 000 kr.

Hem för livet

Ett perfekt boende när barnen flyttat hemifrån. Eller också hittar du din allra första egna lägenhet här. Den funkar lika bra när du hittar din kärlek och ni flyttar ihop. Och till och med när ni blir tre. Tryggt att veta, eller hur?

Det enda vi vet säkert om livet är ju att det förändras och bjuder på överraskningar. Det tänker vi alltid på när vi planerar våra kvadratsmarta bostäder.

Tryggt och enkelt

Vi vet att det är en stor sak att köpa en nybyggd lägenhet, men hos oss behöver du aldrig känna dig ensam om beslutet. Vi är med dig hela vägen.

Tryggt köp

Våra bostäder

Vill du veta mer om våra lägenheter och småhus? Följ med på en rundvandring i allt från en kvadratsmart etta till en ljus och rymlig fyra.

Visning på dina villkor

Vi erbjuder olika typer av visningar för att du alltid ska känna dig trygg:

Tick-small.png helt privata visningar
Tick-small.png digitala visningar
Tick-small.png visningar med få deltagare

Kontakta mäklaren och berätta vad som passar dig bäst. 

Kontakt

Vill du bli uppringd av Malin Gustafsson, alternativt bli kontaktad via e-post istället, fyll i dina kontaktuppgifter nedan.

Område och karta

Välj färdsätt

Närliggande projekt

Stockholm, Hammarby Sjöstad

Brf Väva

Till salu

Stockholm, Hammarby Sjöstad

Brf Spinna

Till salu

Stockholm, Årsta

Brf Vissla

Kommande

Stockholm, Årstaberg

Brf Umgås

Till salu

Stockholm, Årstaberg

Brf Trivas

Till salu