Stockholm, Hammarby Sjöstad

Brf Väva, etapp 2

Inflyttning preliminärt från september 2021

Till salu

Visningar

Välkommen på visning i vår visningsbod! Kontakta mäklare Malin Gustafsson för att boka din privata visningstid och dag. Du når henne på mail: malin.gustafsson@nytthem.se eller telefon 073-920 53 14.

Om bostadsprojektet

Snabbfakta

Inflyttning Preliminärt från september 2021
Bostadstyp Lägenheter
Boendeform Bostadsrätt
Bostäder 25 st
Rum 1-2 rum och kök
Kvm 34-45 kvm
Avgift 2.150-2.600 kr/mån
Pris 2.450.000-3.450.000 kr

Så här påverkas våra visningar och kundmöten på grund av covid-19 (Coronaviruset).
Läs mer

Bo smart i Hammarby Sjöstad

Närheten till vattnet, natur, motionsspår och friluftsliv är den ena sidan av Hammarby Sjöstad. Den urbana miljön, suveräna kommunikationer och det citynära läget är den andra. Från favoritrestaurangen på Söder trampar du hem på en kvart.

Ditt nya stammishak finns på bekvämt gångavstånd, men ljumma sommarkvällar föredrar du nog att ta med picknickkorgen till någon brygga.

Hammarby Sjöstad är en unik miljö där vi nu kan erbjuda ett lika unikt boende. I Brf Väva etapp 2 bygger vi våra mest yteffektiva bostäder. Eller vad sägs om en supersmart planerad tvåa där du får plats med allt du behöver och lite till på bara 39 kvm. Snacka om prisvärt. Vi bygger ettor och treor också – precis lika kvadratsmarta och nästan alla med balkong eller uteplats. Vi nöjer oss inte med att bygga bostäder – vi sysslar med att förenkla och förbättra människors vardag. Men så har vi ju samma grundare som IKEA.

Bostäder och priser

Välj bostad

Lägenhetsväljaren

Smartaste tvåan

Här tar vi begreppet kvadratsmart till en ny nivå med en tvåa på bara 39 kvm.

Du får ett sovrum med en liten walk in closet och en härlig balkong, en rejäl hall med klädförvaring, WC/dusch med tvätt och tork och ett öppet kök-vardagsrum med plats för mysigt häng. Och köksinredning från IKEA förstås.

Pris för en tvåa? Från 2,5 miljoner. Schysst,va?

Hem för livet

Ett perfekt boende när barnen flyttat hemifrån. Eller också hittar du din allra första egna lägenhet här. Den funkar lika bra när du hittar din kärlek och ni flyttar ihop. Och till och med när ni blir tre. Tryggt att veta, eller hur?

Det enda vi vet säkert om livet är ju att det förändras och bjuder på överraskningar. Det tänker vi alltid på när vi planerar våra kvadratsmarta bostäder.

Tryggt och enkelt

Vi vet att det är en stor sak att köpa en nybyggd lägenhet, men hos oss behöver du aldrig känna dig ensam om beslutet. Vi är med dig hela vägen.

Tryggt köp

Våra bostäder

Vi vill att så många som möjligt ska kunna bo bra. Därför bygger vi alltid kvadratsmarta bostäder som ger ett prisvärt, trivsamt och hållbart boende. Vill du veta mer?

Kontakt

Vill du bli uppringd av Malin Gustafsson, alternativt bli kontaktad via e-post istället, fyll i dina kontaktuppgifter nedan.

Område och karta

Välj färdsätt

Närliggande projekt

Stockholm, Hammarby Sjöstad

Brf Väva, etapp 3

Kommande

Stockholm, Hammarby Sjöstad

Brf Väva, etapp 1

Till salu

Stockholm, Hammarby Sjöstad

Brf Spinna

Till salu

Stockholm, Årsta

Brf Vissla

Kommande

Stockholm, Årstaberg

Brf Umgås

Till salu