Stockholm, Hammarby Sjöstad

Brf Väva, etapp 3

Inflyttning preliminärt från september 2021

Kommande

Om bostadsprojektet

Snabbfakta

Inflyttning Preliminärt från september 2021
Bostadstyp Lägenheter
Boendeform Bostadsrätt
Bostäder 27 st
Rum 2-4 rum och kök
Kvm 51-104 kvm

Kvadratsmarta treor för hela familjen i Hammarby Sjöstad

Snart släpps den tredje etappen i populära Brf Väva. Här i Hammarby Sjöstad hittar du välplanerade lägenheter som rymmer hela familjen.

Vad får plats på 62 kvadratmeter? Rätt mycket om du frågar oss - att göra det mesta av varje kvadratmeter är nämligen något av vår specialitet. Här har vi minimerat onödiga ytor för att kunna underlätta och sätta guldkant på hela familjens vardag. Följ med på en resa in i Brf Väva!

En bostad för livet

Föreställ dig att du och din familj precis kommit in i nya lägenheten. I hallen möts du av smidig och smart förvaring som gör att ytterkläderna slipper hamna lite överallt. I det mindre sovrummet börjar barnen leka, eller kanske är det dags för läxorna? Till höger finns ett fullt utrustat badrum, så att träningskläderna omedelbart kan hamna i tvättmaskinen. Vidare in i vardagsrummet möts du av ett härligt ljusinsläpp över den öppna planlösningen, och det helt nya IKEA-köket står redo för matlagningen. Visst låter det bra?

Slalom mitt i Stockholm

En trevlig vinterdag kan du ta liften upp i Hammarbybacken – för här finns en slalombacke alldeles runt hörnet. Med fem olika nedfarter och ett barnområde är det en smidig dagsutflykt som aktiverar både stora och små. I Hammarby Sjöstad hittar du också Anders Franzéns Varv som är en väldigt populär och kreativ lekpark med något för barn i alla åldrar. Efteråt kan du varva ner genom att gå ner till bryggan och känna vattnets skvalpande lugn. Njut av att ha det mesta runt hörnet – från roliga aktiviteter till service, från förskola till kommunikationer. Det är vad vi kallar bekvämt.

Smartaste trean

Här tar vi begreppet kvadratsmart till en ny nivå med en trea på bara 62 kvm.

Bland annat kan det mindre sovrummet användas som ett arbetsrum. Använd bara ett skrivbord på hjul som enkelt rullas ut vid behov. När natten kommer kan ett sängskåp med en 120-säng fällas ner. Ovanför sängskåpet finns även gott om förvaring.

Hem för livet

Ett perfekt boende för den moderna barnfamiljen som vill få plats med både gemenskap och egentid. Och utanför fönstret kryllar det av roliga aktiviteter. Allt från naturreservat till skidbackar, lekparker och vatten. I Hammarby Sjöstad hittar du både stad och natur på samma gång – det bästa av två världar.

Tryggt och enkelt

Vi vet att det är en stor sak att köpa en nybyggd lägenhet, men hos oss behöver du aldrig känna dig ensam om beslutet. Vi är med dig hela vägen.

Tryggt köp

Våra bostäder

Vill du veta mer om våra lägenheter och småhus? Följ med på en rundvandring i allt från en kvadratsmart etta till en ljus och rymlig fyra.

Kontakt

Vill du bli uppringd av Malin Gustafsson, alternativt bli kontaktad via e-post istället, fyll i dina kontaktuppgifter nedan.

Område och karta

Välj färdsätt

Närliggande projekt

Stockholm, Hammarby Sjöstad

Brf Väva, etapp 1

Till salu

Stockholm, Hammarby Sjöstad

Brf Väva, etapp 2

Till salu

Stockholm, Hammarby Sjöstad

Brf Spinna

Till salu

Stockholm, Årsta

Brf Vissla

Kommande

Stockholm, Årstaberg

Brf Umgås

Till salu