Kungälv, Ytterby

Brf Växa

Inflyttning preliminärt vintern 2021

Kommande

Om bostadsprojektet

Snabbfakta

Inflyttning Preliminärt vintern 2021
Bostadstyp Radhus
Boendeform Bostadsrätt
Bostäder 29 st
Rum 5-6 rum och kök
Kvm 109-122 kvm

Historiska vingslag i Nordtag

Känner du dig dragen till Nordtag i Ytterby? Du är inte den första. Den här historiska platsen har lockat människor sen bronsåldern för 3000 år sedan. Nu är det din tur.

Dåtidens långhus har vittrat sönder men det fantastiska läget finns kvar. Vi kommer att bygga ett trettiotal nya radhus här, med skog och natur runt husknuten. Det kommer att bli ett tryggt och barnvänligt nytt område med utmärkta trafikförbindelser till Kungälv och Göteborg, från kvarteret till stationen i Ytterby är det bara halvannan kilometer. I Ytterby hittar du närservice som stormarknad, apotek, paketutlämning, bibliotek och vårdcentral. Nybyggda Sparråsskolan för år F-3 är redan på plats och en ny förskola för de små är på gång i Nordtag. Tips, läs mer om området här.

Flytta till radhus i Ytterby

Det speciella med våra radhus är att de är noggrant planerade för att passa den moderna barnfamiljen. Sovrummen ligger samlade på övervåningen och här finns också ett av badrummen. Det är skönt med en privat del i huset som är bara för familjen. På bottenvåningen är det en öppen och social planlösning med kök och vardagsrum i ett. Ditt nya kök kommer från IKEA och det tycker vi är bra - då är det lätt att handla till nån inredning som man tycker behövs. Vardagsrummet har ett fint och stort fönsterparti ut till det färdiglagda trädäcket. Skönt att det är färdigt när du flyttar in :-). Utanför trädäcket har du din egna trädgård där barnen kan leka och känna gräset under bara fötter. Vill du hellre slippa klippa gräs och bara njuta, finns hus med bara stort trädäck att välja. Radhusen finns i storlek om 5 eller 6 rum. 

Bli medlem i Ikano Förmån - då får du förtur vid säljstarten (och det är dessutom helt gratis). Säljstart i slutet av augusti. Prisexempel 5 rok om 109 kvm 3 200 000 kr och månadsavgift ca 5 000 kr.

Följ med Emma som berättar mer

Rymlig bostad med två våningar 109 kvm

Du möts av en härlig entrévåning, som med den centrala matplatsen ger dig och din familj utrymme för det sociala livet. Här har du öppen planlösning med stort fönsterparti ut mot egen trädgård.

Ovanvåningen rymmer ett stort och två mindre sovrum, och ger dig också ett litet allrum där du kan koppla av.

Våra småhus

Vill du veta mer om våra småhus? Stadsnära och perfekt anpassade efter den moderna familjen.

Tryggt och enkelt

Vi vet att det är en stor sak att köpa en nybyggd lägenhet, men hos oss behöver du aldrig känna dig ensam om beslutet. Vi är med dig hela vägen.

Tryggt köp

Kontakt

Område och karta

Välj färdsätt

Närliggande projekt

Kungälv, Centrala Kungälv

Brf Dansa

Till salu

Kungälv, Centrala Kungälv

Brf Sjunga

Till salu

Göteborg, Flatås

Brf Jubla

Kommande