Kungälv, Ytterby

Brf Växa

Inflyttning preliminärt hösten 2021

Kommande

Om bostadsprojektet

Snabbfakta

Inflyttning Preliminärt hösten 2021
Bostadstyp Radhus
Boendeform Bostadsrätt
Bostäder 30 st
Rum 5 rum och kök
Kvm 108,00 kvm

Historiska vingslag i Nordtag

Känner du dig dragen till Nordtag i Ytterby? Du är inte den första. Den här historiska platsen har lockat människor sen bronsåldern för 3000 år sedan. Nu är det din tur.

Dåtidens långhus har vittrat sönder men det fantastiska läget finns kvar. Vi kommer att bygga ett trettiotal nya radhus här, med skog och natur runt husknuten. Det kommer att bli ett tryggt och barnvänligt nytt område med utmärkta trafikförbindelser till Kungälv och Göteborg, från kvarteret till stationen i Ytterby är det bara halvannan kilometer. I Ytterby hittar du närservice som stormarknad, apotek, paketutlämning, bibliotek och vårdcentral. Nybyggda Sparråsskolan för år F-3 är redan på plats och en ny förskola för de små är på gång i Nordtag.

Flytta till radhus i Ytterby

Det speciella med våra radhus är att de är noggrant planerade för att passa den moderna barnfamiljen. Extra mycket förvaring, praktiska badrum och en lekfärdig trädgård med ätbara bärbuskar är bara några av alla fiffiga lösningar du får hos oss. Sovrummen ligger samlade på övervåningen och på den öppna och sociala bottenvåningen finns ditt nya kök från IKEA och stort fönsterparti till den egna trädgården.

 

Anmäl ditt intresse för att få mer information. Säljstartas under våren 2020 och inflyttning är planerad till hösten 2021.

Område och karta

Välj färdsätt

Närliggande projekt

Kungälv, Nya Resecentrum

Brf Resa, etapp 3

Till salu

Kungälv, Nya Resecentrum

Brf Resa, etapp 2

Slutsålt

Kungälv, Centrala Kungälv

Brf Dansa

Till salu

Kungälv, Centrala Kungälv

Brf Sjunga

Kommande

Göteborg, Flatås

Brf Jubla

Kommande