Kungälv, Ytterby

Brf Växa

Inflyttning preliminärt hösten 2021

Kommande

Om bostadsprojektet

Snabbfakta

Inflyttning Preliminärt hösten 2021
Bostadstyp Radhus
Boendeform Bostadsrätt
Bostäder 30 st
Rum 5-6 rum och kök
Kvm 108-120 kvm

Så här påverkas våra visningar och kundmöten på grund av covid-19 (Coronaviruset).
Läs mer

Historiska vingslag i Nordtag

Känner du dig dragen till Nordtag i Ytterby? Du är inte den första. Den här historiska platsen har lockat människor sen bronsåldern för 3000 år sedan. Nu är det din tur.

Dåtidens långhus har vittrat sönder men det fantastiska läget finns kvar. Vi kommer att bygga ett trettiotal nya radhus här, med skog och natur runt husknuten. Det kommer att bli ett tryggt och barnvänligt nytt område med utmärkta trafikförbindelser till Kungälv och Göteborg, från kvarteret till stationen i Ytterby är det bara halvannan kilometer. I Ytterby hittar du närservice som stormarknad, apotek, paketutlämning, bibliotek och vårdcentral. Nybyggda Sparråsskolan för år F-3 är redan på plats och en ny förskola för de små är på gång i Nordtag.

Flytta till radhus i Ytterby

Det speciella med våra radhus är att de är noggrant planerade för att passa den moderna barnfamiljen. Extra mycket förvaring, praktiska badrum och en lekfärdig trädgård med ätbara bärbuskar är bara några av alla fiffiga lösningar du får hos oss. Sovrummen ligger samlade på övervåningen och på den öppna och sociala bottenvåningen finns ditt nya kök från IKEA och stort fönsterparti till den egna trädgården.

Bli medlem i Ikano Förmån - då får du förtur vid säljstarten (och det är dessutom helt gratis). Säljstarten planeras till hösten 2020 med inflyttning från årsskiftet 2021/2022.

Våra bostäder

Vi vill att så många som möjligt ska kunna bo bra. Därför bygger vi alltid kvadratsmarta bostäder som ger ett prisvärt, trivsamt och hållbart boende. Vill du veta mer?

Tryggt och enkelt

Vi vet att det är en stor sak att köpa en nybyggd lägenhet, men hos oss behöver du aldrig känna dig ensam om beslutet. Vi är med dig hela vägen.

Tryggt köp

Område och karta

Välj färdsätt

Närliggande projekt

Kungälv, Nya Resecentrum

Brf Resa, etapp 2

Slutsålt

Kungälv, Nya Resecentrum

Brf Resa, etapp 3

Till salu

Kungälv, Centrala Kungälv

Brf Dansa

Till salu

Kungälv, Centrala Kungälv

Brf Sjunga

Till salu

Göteborg, Flatås

Brf Jubla

Kommande