Kungälv, Ytterby

Brf Växa

5 rok, 109 kvm

Inflyttning preliminärt vintern 2021/2022

Till salu

Visningar

Välkomna till visning i Brf Resas visningslägenhet på Gunnarsberg 7. Ingång från cykelbanan. Ingång från cykelbanan. Anmälan med antal personer mailas till daniel.stenberg@nytthem.se

Tid
17:30 - 18:30

Lägg till i kalender

Välkomna till visning i Brf Resas visningslägenhet på Gunnarsberg 7. Ingång från cykelbanan. Anmälan med antal personer mailas till daniel.stenberg@nytthem.se

Tid
11:30 - 13:30

Lägg till i kalender

Visa flerfärre

Om bostaden

Snabbfakta

Inflyttning Preliminärt vintern 2021/2022
Nummer 2
Bostadstyp Ej fastställt
Rum 5 rum och kök
Kvm 109 kvm
Avgift 5.469 kr/mån
Pris 3.450.000 kr

Mittenradhus med stor tomt kvadratsmart planerat på 109 kvm.

En välkomnande entré med praktisk oöm klinker på golvet och bra förvaring. Smart placerad tvättstuga i anslutning till entrén. Här finns allt du behöver, tvättmaskin, torktumlare samt generös förvaring. Vägg i vägg finner du ett helkaklat vitt och fräscht badrum med wc samt dusch. Köket är bra planerat och erbjuder stora arbetsytor. För att skapa extra mycket förvaring finns här t o m en köksö som standard, med skåp som slukar stora grytor och köksmaskiner. Radhuset erbjuder en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum vilket ger flexibilitet i möbleringen och bjuder in till umgänge. Från vardagsrummet når vi det stora trädäcket och den lummiga trädgården i söderläge . Det är sant! Trädäcket ingår och både vattenutkast och el finns framdraget.
T o m gräsmattan ligger utrullad, när ni flyttar in.Här finns även husets stora förrådet.
På ovanvåningen finner vi tre stora sovrum samt ett allrum. I anslutning till master bedroom finner du även en generös klädkammare. På ovanvåningen är badrummet stort och luftigt med ett härligt badkar. Här finns allt du kan önska dig och lite till!

Månadsavgiften är preliminär och avrundad.
I avgiften ingår sophämtning och fast kostnad för bredband, TV, och IP telefoni. I avgiften ingår även en preliminär schablonavgift för vattenförbrukning på cirka 475 kr/mån. Retroaktiv reglering efter verklig förbrukning kommer att göras. Kostnad för el (uppvärmning, varmvatten och hushållsel) tillkommer. Den kostnaden är preliminärt beräknad att uppgå till cirka 1 500 kr/mån.

Kontakt

Område och karta

Välj färdsätt

Andra intressanta bostäder i Brf Växa

Till salu

Till salu

6 rok, 122 Kvm

Såld

6 rok, 122 Kvm

Såld

6 rok, 122 Kvm

Såld