Stockholm, Bromstensstaden

BRF KVITTRA

Inflyttning våren 2022

Kommande

Om bostadsprojektet

Snabbfakta

Inflyttning Våren 2022
Bostadstyp Lägenheter
Boendeform Bostadsrätt
Bostäder 160 st
Rum 1-4 rum och kök

Naturnära och stadsnära i nya Bromstensstaden

Bromstens industrikvarter kommer snart att vara en grönskande stadsdel med Spångaån som huvudattraktion. Ån ska breddas och en ny stadspark kommer att anläggas precis intill. Kan du höra fågelkvittret?

Bromstensstaden kommer att rymma 2500 bostäder, flera parker, förskolor och restauranger när allt är klart. Tanken är att bygga en småstad som knyter an till Spånga. Men vår vision för Bromstensstaden handlar om mer än ett grönt kvarter med stadskänsla och kvadratsmarta hem. Den handlar om dig.

Brf Kvittra i Bromstensstaden

Här bygger vi 69 smart planerade bostadsrätter för dig som vill bo centralt men ändå lugnt och tryggt. Huset ligger bara 500 meter från Spånga station. Hoppa på tåget och var i T-centralen på 13 minuter. Så smidigt!

I Brf Kvittra kommer du att kunna hitta allt från mysiga 1:or till 4:or för en växande familj. Oavsett vad du väljer kan du vara säker på att vi hjälper dig och är med dig hela vägen.

Kvadratsmarta lägenheter

Vi bygger 160 kvadratsmarta lägenheter i två etapper. Ett stort utbud av ettor och tvåor samt flera treor och fyror. Vi bygger enligt vårt signum, smarta planlösningar för att ge dig en enklare vardag. Här i den gröna mysiga miljön kommer alla lägenehter ha balkong eller uteplats. De har också fått ett riktigt fint läge med fria ytor åt flera håll. Utsikt mot den medeltida fornborgskullen åt norr, en helt ny park i öster och mot vattnet i söder.

Ringlande å, park och pendel

I Bromstensstaden möts du av stadskaraktär samtidigt som du har grönska runtomkring. Spångaån ringlar sig genom bostadsområdet och ger möjlighet till rekreation och promenader. Här har du närhet till ett stort utbud av fritidsaktiviteter, livsmedelsaffärer, små butiker, bank, bibliotek, lekplatser, förskolor, grund- och gymnasieskola. Och inte minst kommunikationer. På promenadavstånd ligger pendeln som tar dig till city.

Kontakt

Vill du bli uppringd av vår mäklare Jenny Kangärde, alternativt bli kontaktad via e-post istället, fyll i dina kontaktuppgifter nedan.

Område och karta

Välj färdsätt

Tryggt köp

Mycket är nytt när du ska köpa en nybyggd bostad. För oss är det viktigt att det känns tryggt och enkelt. Läs mer om fördelarna med nyproduktion.

Vi förenklar för hållbarhet

När världen behöver bli mer hållbar är det viktigt att vi bidrar till att göra omställningen enkel. Målet är att förenkla för hållbarhet och att hållbarhet ska vara en del i allt vi gör.

Närliggande projekt

Sundbyberg, Järvastaden

Brf Ströva

Till salu

Sundbyberg, Järvastaden

Brf Sprinta

Till salu

Järfälla, Barkarbystaden

Brf Flyga

Till salu

Järfälla, Barkarbystaden

Brf Landa

Till salu

Stockholm, Kungsholmen

Lindhagen

Kommande