Stockholm, Bromsten

BROMSTEN

Kommande

Anmäl intresse

Naturnära och stadsnära i nya Bromstensstaden

Äntligen händer det. Nya bostäder i Bromsten. Mellan mysiga grönområden och med goda kommunikationer till city blommar nu det nya bostadsområden upp i Bromstensstaden. En lugn plats med stadskaraktär, närhet till flertalet idrottsanläggningar samt grönområden redo för picknickfilten.

Snabbt till stan

Promenera till Rinkeby och den blå linjen för att ta tunnelbanan rakt in i city. Eller till spånga där det går pendeltåg på korta 13 minuter till city. Det går även bussar från området till såväl Vällingby, Sundbyberg som Solna.

Kontakt

 • Smarta planlösningar och fin utsikt

  Söker du ditt första boende. Ditt andra. Det första ihop eller något mindre. Den populära stadsdelen Bromsten i västra Stockholms växer och nu har du chansen att vara en av de första som får flytta in i en helt ny lägenhet i Bromstensstaden. Ikano Bostad bygger några av de första nya lägenheterna på länge i området som går en helt ny tid till mötes. Ikanos lägenheter ligger på bästa läge i området. 

  Kvadratsmarta lägenheter

  Ikano Bostad bygger 160 kvadratsmarta lägenheter i två etapper. Ett stort utbud av ettor och tvåor samt flera treor och fyror. Vi bygger enligt vårt signum, smarta planlösningar för att ge dig en enklare vardag. Här i den gröna mysiga miljön är det självklart att alla lägenheter kommer att ha balkong eller uteplats. Ikano Bostads lägenheter har fått ett riktigt fint läge med fria ytor åt flera håll. Utsikt mot den medeltida fornborgskullen åt norr, en helt ny park i öster och mot vattnet i söder. Ett riktigt wowområde

 • Ringlande å, park och pendel

  Bromstensstaden blir en helt ny del i Bromsten. Här möts du av stadskaraktär samtidigt som du har grönska runtomkring. Bällstaån som ringlar sig lugnt genom bostadsområdet ger möjlighet till rekreation och härliga promenader. Ja, faktiskt strax utanför vårt nya hus. På promenadavstånd ligger pendeltågsstationen som tar dig till city.
  Det nya bostadsområdet som växer upp väntas bli populärt med närheten till ett stort utbud av fritidsaktiviteter, livsmedelsaffärer, små butiker, bank, bibliotek, lekplatser, förskolor, grund- och gymnasieskola. Och inte minst kommunikation.

Karta

Välj färdsätt

Fakta

Inflyttning Våren 2022
Bostadstyp Lägenheter
Boendeform Bostadsrätt
Bostäder 160 st
Rum 1-4 rum och kök
Kvm Ej fastställt
Avgift Ej fastställt
Pris Ej fastställt

Inredningsval

Att flytta in i nyproduktion har sina fördelar. När du köper tidigt kan du till exempel välja köksluckor i köket och färg på kaklet i badrummet. Många av inredningsvalen är dessutom kostnadsfria.

Ikano Förmån

Ikano Förmån ger dig förtur till våra kommande bostäder. Det betyder att du får välja och kan köpa bostad innan den öppna försäljningen startar. Klicka bli medlem när du intresseanmäler dig eller bli medlem här.

Hållbart byggande

Vår uttalade ambition är att skapa bostäder som främjar långsiktighet och kloka resursval. 

Läs mer om vårt hållbarhetsarbete

Välkommen till vårt showroom

Varje torsdag har vi öppet hus på Landsvägen 52 i Sundbyberg klockan 15-19 

Hitta hit

Närliggande projekt

Sundbyberg, Järvastaden

Brf Ströva

Till salu

Sundbyberg, Järvastaden

Brf Sprinta

Till salu

Stockholm, Hässelby

Brf Skogsstjärnan

Till salu

Järfälla, Barkarbystaden

Brf Flyga

Till salu