Stockholm, Bromstensstaden

Brf Kvittra

Inflyttning våren 2022

Kommande

Om bostadsprojektet

Snabbfakta

Inflyttning Våren 2022
Bostadstyp Lägenheter
Boendeform Bostadsrätt
Bostäder 160 st
Rum 1-4 rum och kök

Naturnära och stadsnära i nya Bromstensstaden. 12 minuter från City!

Bromstens industrikvarter kommer snart att vara en grönskande stadsdel med Spångaån som huvudattraktion. Ån ska breddas och en ny stadspark kommer att anläggas precis intill. Kan du höra fågelkvittret?

Bromstensstaden kommer att rymma 2500 bostäder, flera parker, förskolor och restauranger när allt är klart. Tanken är att bygga en småstad som knyter an till Spånga. Men vår vision för Bromstensstaden handlar om mer än ett grönt kvarter med stadskänsla och kvadratsmarta hem. Den handlar om dig.

Brf Kvittra i Bromstensstaden

I första etappen släpper vi 70 smart planerade bostadsrätter för dig som vill bo centralt men ändå lugnt och tryggt. Huset ligger bara 500 meter från Spånga station. Hoppa på tåget och var på T-centralen på 12 minuter. Så smidigt!

I Brf Kvittra kommer du att kunna hitta allt från mysiga 1:or till 4:or för en växande familj. Oavsett vad du väljer kan du vara säker på att vi hjälper dig och är med dig hela vägen.

Kvadratsmarta lägenheter

Vi bygger 160 kvadratsmarta lägenheter i två etapper. Ett stort utbud av ettor och tvåor samt flera treor och fyror. Vi bygger enligt vårt signum, smarta planlösningar för att ge dig en enklare vardag. Här i den gröna mysiga miljön kommer alla lägenheter ha balkong eller uteplats. De har också fått ett riktigt fint läge med fria ytor åt flera håll.

Ringlande å, park och pendel

I Bromstensstaden möts du av stadskaraktär samtidigt som du har grönska runtomkring. Spångaån ringlar sig genom bostadsområdet och ger möjlighet till rekreation och promenader. Här har du närhet till ett stort utbud av fritidsaktiviteter, livsmedelsaffärer, små butiker, bank, bibliotek, lekplatser, förskolor, grund- och gymnasieskola. Och inte minst kommunikationer. På promenadavstånd ligger pendeln.

Tryggt och enkelt

Vi vet att det är en stor sak att köpa en nybyggd lägenhet, men hos oss behöver du aldrig känna dig ensam om beslutet. Vi är med dig hela vägen.

Tryggt köp

Våra bostäder

Vill du veta mer om våra lägenheter och radhus? Följ med på en rundvandring i allt från en kvadratsmart etta till en ljus och rymlig fyra.

Område och karta

Välj färdsätt

Närliggande projekt

Järfälla, Barkarbystaden

Brf Landa

Till salu

Stockholm, Årstaberg

Brf Trivas

Till salu

Stockholm, Årstaberg

Brf Umgås

Till salu

Stockholm, Årsta

Brf Vissla

Kommande

Stockholm, Hammarby Sjöstad

Brf Spinna

Till salu