Välkommen till Elinegård

 

Elinegård är södra Malmös nya stadsdel längs med kanten av det magiska kalkbrottet. De första pionjärerna flyttade in våren 2016. Och snart kan det bli din tur. I Elinegård hittar du bostadsrätter och hyreslägenheter, radhus och småhus i många slags former och storlekar. Det finns hem för singlar och storfamiljer, för dem som är mitt i livet och för dem som nyss köpt sin första soffa. Här skapas en ny stadsdel med täta stadskvarter och naturen inpå knuten. Under hösten säljstartar kommande projekt Brf Grönska, är du intresserad av att bo här så anmäl ditt intresse nedan.

Området

Här kommer ungefär 5000 människor att bo och leva, redan nu är det ungefär en femtedel som har flyttat in. Här i Elinegård skapas ett området som bygger på det skönare, grönare stadslivet. Med det menas att man ska kunna leva ett tryggt och hållbart liv men ändå bo i en storstad.

Kommunikationer

Med buss och bra gång- och cykelvägar har du hela Malmö inom räckhåll – kommunikationsnavet Hyllie når du på 10 minuter. Här finns dessutom bilpool så du behöver inte själv ha en bil. I flera av våra projekt kan du ladda elbil vid husen. Visste du förresten att Malmö blivit utsedd till Årets cykelstad flera gånger om?

Fritid och service

Bor du här, tycker du om naturen. Löparrunda runt kalkbrottet, hundpromenad till lördagshandlingen i Limhamn, cykeln till shopping och nöje på Hyllie och Malmö arena. Allt har du inom loppet av 10 minuter på cykeln. I området finns också en Hemköp med paketutlämning och uttagsautomat. Det finns yogastudio och hårfrisör och mer kommer. Och i mysiga Limhamn hittar du all service du behöver.

Bostadsrätter i Elinegård

Malmö, Elinegård

Brf Grönska

}

Lägenheter Inflyttning preliminärt första kvartalet 2023

39 lediga kvar

Till salu

Malmö, Elinegård

Brf Leva

}

Radhus Inflyttning preliminärt sommaren 2023

Bostäder 16 st
Rum 5 rum och kök
Pris Ej fastställt

Hitta till Elinegård