Välkommen till Elinegård

 I Elinegård är det nära till det mesta av det bästa.

En skönare stadsdel

Utmed kanten vid Kalkbrottet på Limhamn växer den helt nya stadsdelen Elinegård fram. Här bor du nära shopping och nöje på Emporia, Limhamns mysiga centrum och det skånska landskapet.

Se bostäderna

 

Området

Här bygger vi för ett skönare stadsliv. Så småningom kommer Elinegård att bli ett komplett litet stadsliv med skolor, dagis, parker och butiker. Och kring dem en välkomnande arkitektur, hållbara lösningar och grönska på alla plan. Visste du att det finns ett jättebra löpspår kring kalkbrottet? Under rundan kan du få se både berguvar och falkar med Öresundsbron som en vacker kuliss. 

Shopping och nöje

Här är nära till både litet och stort. I Hyllie kan du njuta av konserter med världsartister på Malmö arena, när du inte hejar fram Redhawks till seger på isen. Ta en runda på Malmös största shoppingcenter Emporia med butiker, restauranger och fika-hak. Vill du ha det lilla mysiga, har du Limhamns centrum ett par cykeltramp härifrån.

Kommunikationer

Varför inte hoppa på den nya trenden och leva miljövänligt och hyra bil i bilpoolen, när du behöver det? Annars går buss 33 flera gånger i timmen. Och ska du cykla tar det ungefär tio minuter till både Hyllie och Limhamn. Med elcykel är du på Triangeln på samma tid – riktigt bra. Citytunneln i Hyllie ger dig bra möjligheter att ta dig både till jobbet i stan eller Lund. Och lika snabbt till Kastrup och skön semester.

Bostäder i Elinegård

Brf Spira

Antal bostäder 106 st
Antal rum 1-4 rum och kök
Kvm 31-93 Kvm
Månadsavgifter 2.200-4.900
Priser 995.000-3.100.000

Brf Vattna

Antal bostäder 61 st
Antal rum 1-5 rum och kök
Kvm 29-106 Kvm
Månadsavgifter 2.150-5.600
Priser 995.000-3.795.000 kr

Hitta till Elinegård