Bo smart i Uppsala

Hög kvalité in i minsta detalj och samtidigt ett bra pris – det är så vi vill ha det. Och det är precis det du får när du köper nyproduktion i Gränby. Kanske beror det på att vi en gång var en del av IKEA. Det här att vi bygger lite smartare lägenheter och får plats med mer.

Se bostäderna

Området

Gränbystaden 2025 är en satsning på att göra ett omtyckt område i utkanten av stan till en del av storstaden Uppsala. Från våra lägenheter har du nära till det mesta. Alldeles intill ligger Gränbyparkens grönområden, perfekta för en picknick med vännerna.

Kommunikationer

Med goda kommunikationer finns Uppsala centrum på bekvämt avstånd. Och vill du hellre handla på hemmaplan har Gränby Centrum över 100 butiker och restauranger. ott om platser för cykel finns det också, antingen i cykelförråd eller det egna förrådet.

Om lägenheterna

Här bor du med ljus öppen planlösning och egen balkong eller uteplats, och har fortfarande chans att göra dina egna personliga inredningsval. Lägenheterna är fullt utrustade med vad man behöver för vardagen, inklusive bredband, tv och telefoni.

Bostäder i Gränby

Uppsala, Gränby

Brf Läsa

Inflyttnings­klart }

Lägenheter Inflyttning nu eller när det passar dig

3 lediga kvar

Till salu

Hitta till Gränby