Hitta ditt nya hemma i Gränby

Ett nytt Gränby börjar ta form. Nya butiker, nytt centrum och nya bostäder för dig som vill bo i stan, men ändå ha nära till naturen.

I vårt kvarter har flera Uppsalabor redan hittat hem och njuter av sina nya bostäder. Vill du också ha del av allt som förenklar vardagen och se fördelarna med att bo i en nyproducerad bostad? Kom på visning och se hur ditt nya hemma skulle kunna bli.

Se bostäderna

Området

Gränbystaden 2025 är en satsning på att göra ett omtyckt område i utkanten av stan till en del av storstaden Uppsala. Från våra lägenheter har du nära till det mesta. Alldeles intill ligger Gränbyparkens grönområden, perfekta för en picknick med vännerna.

Kommunikationer

Med goda kommunikationer finns Uppsala centrum på bekvämt avstånd. Och vill du hellre handla på hemmaplan har Gränby Centrum över 100 butiker och restauranger. ott om platser för cykel finns det också, antingen i cykelförråd eller det egna förrådet.

Om lägenheterna

Här bor du med ljus öppen planlösning och egen balkong eller uteplats, och har fortfarande chans att göra dina egna personliga inredningsval. Lägenheterna är fullt utrustade med vad man behöver för vardagen, inklusive bredband, tv och telefoni.

Bostäder i Gränby

Uppsala, Gränby

Brf Skriva

Inflyttnings­klart

Lägenheter Inflyttning nu eller när det passar dig

25 lediga kvar

Till salu

Uppsala, Gränby

Brf Läsa

Inflyttnings­klart

Lägenheter Inflyttning våren 2019

34 lediga kvar

Till salu

Hitta till Gränby