Värmdö, Porslinskvarteren

Brf Smycka

Inflyttning preliminärt från hösten 2023

Kommande

Om bostadsprojektet

Snabbfakta

Inflyttning Preliminärt från hösten 2023
Bostadstyp Lägenheter
Boendeform Bostadsrätt
Bostäder 126 st
Rum 1-5 rum och kök
Kvm 25-117 kvm

Nybyggda bostadsrätter i Gustavsberg

Från kvadratsmarta bostäder till skärgårdsliv, bekvämligheter och närservice – allt bara 25 minuter från Slussen. För bra för att vara sant? Inte i Gustavsberg.

I Porslinskvarteret i Gustavsberg bygger vi nya bostäder för dig vill ha det mesta. Vackra vyer, bekvämlighet och närhet till stan. Dessutom bygger vi med material som har mindre påverkan på miljön.  

Bostäder med ett hållbart tänk

Smycka är ett projekt som byggs enligt Svanen med omtanke om människa och miljö,  och kommer bestå av sex stora hus runt en grönskande innergård. Totalt bygger vi 126 kvadratsmarta bostadsrätter med öppen planlösning, där du kan njuta av allt från stor balkong till fullt utrustade badrum och kök från IKEA.

Och uppskattar du när det är tyst och lugnt hemma? Bra, för husen kommer nämligen byggas med en stomme av trä som gör att ljudet upplevs mycket mjukare. Men framförallt är trä ett material som innebär mindre utsläpp jämfört med betong, och på grund av sin lättare vikt kräver det även mindre av mark och miljö runt omkring. 

Smidigt läge i Gustavsberg

Porslinskvarteren träder fram i fin kontrast mot den gamla fabriksmiljön, där nyproduktion och framtiden växer samman med äldre byggnader. Centrala Gustavsberg erbjuder dig ett mysigt småstadsliv och affärer – och bussen tar dig till Slussen på bara 25 minuter. För att inte glömma hamnen som ger dig möjlighet till skärgård och aktiviteter, och kanske lite segling om sommaren?

Fördel trähus

Trä är ett hållbart material med lång livslängd. Det innehåller inte några tillsatser eller giftiga ämnen och har ett mindre koldioxidutsläpp.

Det är också ett tyst material där du kommer uppleva ljudet mjukare än i andra hus.  Det märks redan under bygget, då det inte låter alls lika högt när det spikas och sågas i.

Att göra i Gustavsberg

Här finns stora möjligheter till att motionera och att engagera dig i idrott. Allt från fotboll, tennis till badminton. Eller varför inte bli en fena på parkour?

Dessutom får du det bästa naturen har att erbjuda med skog, hav och skärgårdsliv precis runt hörnet.

Våra bostäder

Vill du veta mer om våra lägenheter och radhus? Följ med på en rundvandring i allt från en kvadratsmart etta till en ljus och rymlig fyra.

Tryggt och enkelt

Vi vet att det är en stor sak att köpa en nybyggd lägenhet, men hos oss behöver du aldrig känna dig ensam om beslutet. Vi är med dig hela vägen.

Tryggt köp

Visning på dina villkor

Vi erbjuder olika typer av visningar för att du alltid ska känna dig trygg:

Tick-small.png helt privata visningar
Tick-small.png digitala visningar
Tick-small.png visningar med få deltagare

Kontakta mäklaren och berätta vad som passar dig bäst. 

Kontakt

Vill du bli uppringd av Per Helsing, alternativt bli kontaktad via e-post istället, fyll i dina kontaktuppgifter nedan.

Område och karta

Välj färdsätt

Närliggande projekt

Värmdö, Gustavsberg

Brf Färga

Köpanmälan pågår

Värmdö, Gustavsberg

Brf Forma

Till salu

Nacka, Ältadalen

Brf Vandra

Kommande

Stockholm, Hammarby Sjöstad

Brf Spinna

Slutsålt

Stockholm, Hammarby Sjöstad

Brf Väva

Till salu