Inredarens val

För att ge dig en bra grund när du ska inreda har våra lägenheter alltid vita väggar och golv i vitlaserad ekparkett. Till inredningen har vi tagit fram en ljus stil som heter Inredarens val. Och det är så ditt hem kommer se ut om du inte gör några personliga val eller väljer en annan inredningsstil.

En ljus bas sätter stilen för Inredarens val. Här hyllar vi den skandinaviska traditionen att låta det funktionella stå i fokus. Välj blonda träslag som björk eller ask och en avskalad möblering. Med en neutral bas med vita släta luckor, ljusgrå bänkskiva och vitt kakel blir det lätt att sätta din personliga prägel med inredningsdetaljer. Inredarens val är ett tryggt val för dig som inte vill välja. Dessutom är inredningen i kök och badrum från IKEA, så du kan enkelt komplettera och byta ut när det behövs. Bra va?

Inredarens val - en ljus och neutral bas. Här hyllar vi den skandinaviska raditionen att låta det funktionella stå i fokus. Välj blonda träslag som björk eller ask och en avskalad möblering.

Kök och badrum

Med en neutral bas med vita släta luckor, ljusgrå bänkskiva och vitt kakel blir det lätt att sätta din personliga prägel med inredningsdetaljer. Inredarens val är ett tryggt val för dig som inte vill välja.

De energisnåla vitvarorna är rostfrifärgade och passar väl in med resten av inredningen. För att underlätta din vardag är köket utrustat med induktionshäll, varmluftsugn, inbyggd mikrovågsugn och helintegrerad diskmaskin.

Badrummen är helkaklade med vitt fräscht kakel. På golvet ligger slitstark klinker i grått. Alla lägenheter har kombimaskin eller tvättmaskin och torktumlare i badrummet.