Skandinavisk sober

Köper du i ett tidigt skede finns det ytterligare inredningsstilar att inspireras av. En av dem är Skandinavisk sober som är framtagen tillsammans med IKEA. Välj hela stilen eller gör en mix som är perfekt för just dig!

 

Skandinavisk sober är för dig som inte vill ha vitt men ändå en mjuk och sober känsla. Ljusgråa luckor med handtag i läder och träfärgad bänkskiva ger en härlig värme och mysfaktor i köket.

Ljusgråa luckor med handtag i läder och  träfärgad bänkskiva ger en härlig värme och mysfaktor i köket.

Så går det till

Lightbulb40x40@2x.png

Inspiration

När det är dags att bestämma din inredning får du hem vår inredningskatalog. Köper du i tidigt skede blir du inbjuden till ett startmöte hos Ikano Bostad. På mötet presenterar vi produkterna och du har möjlighet att ställa frågor och få tips.

 

Lightbulb40x40@2x.png

Inredningsval

Du gör dina inredningsval digitalt i lugn och ro hemma. Vill du ha ett personligt möte bokar vi självklart in det och hjälper dig vidare.  Du kan även testa vårt  inredningsverktyg här.

 

Lightbulb40x40@2x.png

Frågor

Skulle det dyka upp funderingar kan du alltid kontakta kundansvarig för ditt projekt så hjälper vi dig vidare. Kom ihåg att tiden då de personliga valen kan göras är begränsad! Var därför ute i god tid. 

 

Testa dina inredningsval

Visst är det roligt att själv bestämma färg på luckor, köksbänk och kakel? Ännu bättre blir det när du kan se resultatet direkt. Här kan du välja bland alla inredningsval du har till ditt nya kök. Testa dig fram och hitta din egen stil!

Gör dina inredningsval