Göteborg, Flatås

BRF JUBLA

Kommande

Anmäl intresse

Ett friare liv i Flatås

Vore det inte härligt att kunna ställa bilen, ta cykeln till jobbet och ändå bo i lugn och grönska? I populära Flatås blir den drömmen verklighet. Och i våra bekväma bostadsrätter får du tid att njuta av ditt nya liv.

I Flatås i västra Göteborg råder lugnet. Byggt i början av 60-talet med tanken om ett bilfritt område, med sammanhängande gårdar och gott om grönska. Och nu tar vi Flatås in i framtiden, med kvadratsmarta bostäder, gröna gårdar och hiss i alla hus. I brf Jubla planerar vi för 60 bostadsrätter i olika storlekar, många med egen balkong eller uteplats. Inflyttning beräknas till 2019.

Brf Jubla ingår i den stora satsning som Göteborg gör på att bygga nya bostäder – hela 7 000 bostäder ska byggas till 2021. Läs mer om BoStad 2021.

  • Bara femton minuter från city

    I Flatås är det enkelt att låta bilen stå och ändå ta sig dit du vill. Spårvagn och buss finns bara några minuter bort och med cykel tar du dig till city på femton minuter. Butik, skola och sjukhus finns i närheten och bara en kort promenad bort ligger Frölunda Torgs köpcentrum med butiker och all tänkbar service.

  • Om lägenheterna

    • Balkong/fransk balkong eller uteplats i många lägenheter
    • Diskmaskin, tvättmaskin och torktumlare/kombimaskin ingår
    • Ljus och modern inredning

Hitta hit

Fakta

Inflyttning Preliminärt 2020/2021
Bostadstyp Lägenheter
Boendeform Bostadsrätt
Bostäder 63 st
Rum 1-4 rum och kök
Kvm 35-80 Kvm
Avgift Ej fastställt
Pris Ej fastställt

Inredningsval

Att flytta in i nyproduktion har sina fördelar. När du köper tidigt kan du till exempel välja köksluckor i köket och färg på kaklet i badrummet. Många av inredningsvalen är dessutom kostnadsfria.

Ikano Förmån

Ikano Förmån ger dig förtur till våra kommande bostäder. Det betyder att du får välja och kan köpa bostad innan den öppna försäljningen startar. Klicka bli medlem när du intresseanmäler dig eller bli medlem här.

Hållbart byggande

Vår uttalade ambition är att skapa bostäder som främjar långsiktighet och kloka resursval. 

Läs mer om vårt hållbarhetsarbete


Närliggande projekt

Kungälv, Nya Resecentrum

Brf Resa etapp 3

Försäljning pågår till medlemmar

Kungälv, Nya Resecentrum

Brf Resa etapp 2

Till salu

Kungälv, Nya Resecentrum

Brf Resa

Till salu