Göteborg, Flatås

Brf Jubla

Inflyttning preliminärt våren 2024

Kommande

Om bostadsprojektet

Snabbfakta

Inflyttning Preliminärt våren 2024
Bostadstyp Lägenheter
Boendeform Bostadsrätt
Bostäder 65 st
Rum 1-4 rum och kök
Kvm 35-80 kvm

Ett friare liv i Flatås

Vore det inte härligt att kunna ställa bilen, ta cykeln till jobbet och ändå bo i lugn och grönska? Här i Flatås kan den drömmen bli verklighet. Och i våra bekväma bostadsrätter får du tid att njuta av ditt nya liv.

I Flatås i västra Göteborg råder lugnet. Byggt i början av 60-talet med tanken om ett bilfritt område, med sammanhängande gårdar och gott om grönska. Och nu tar vi Flatås in i framtiden, med kvadratsmarta bostäder, grön fin gård och hiss i alla hus. I Brf Jubla planerar vi för ungefär 65 bostadsrätter i olika storlekar, de flesta med egen balkong eller uteplats. 

Bara femton minuter från city

I Flatås är det enkelt att låta bilen stå och ändå ta sig dit du vill. Spårvagn och buss finns bara några minuter bort och med cykel tar du dig till city på femton minuter. Butik, skola och sjukhus finns i närheten och bara en kort promenad bort ligger Frölunda Torgs köpcentrum med butiker och all tänkbar service.

Säljstart i höst

Vi planerar att starta försäljningen av bostäderna i Brf Jubla i höst. Anmäl ditt intresse för att bo här redan idag - och passa på att bli medlem i Ikano Förmån (det är gratis). Då får du nämligen förtur och möjlighet att välja lägenhet först.

2 rum och kök i pastelliga toner

Dokument

Sugen på att bo i ny lägenhet?

Du slipper renovera och slipper budgivning. I månadsavgiften ingår uppvärmning, varm- och kallvatten, fiber och bredband med grundutbud av tv-kanaler. Det gör att du lätt kan räkna ut månadskostnaden och veta hur mycket ditt boende kommer att kosta.

Tryggt och enkelt

Vi vet att det är en stor sak att köpa en nybyggd lägenhet, men hos oss behöver du aldrig känna dig ensam om beslutet. Vi är med dig hela vägen.

Tryggt köp

Område och karta

Välj färdsätt

Närliggande projekt

Kungälv, Centrala Kungälv

Brf Dansa

Till salu

Kungälv, Centrala Kungälv

Brf Sjunga

Till salu