Göteborg, Flatås

Brf Jubla

Inflyttning preliminärt höst/vinter 2023

Kommande

Om bostadsprojektet

Snabbfakta

Inflyttning Preliminärt höst/vinter 2023
Bostadstyp Lägenheter
Boendeform Bostadsrätt
Bostäder 65 st
Rum 1-4 rum och kök
Kvm 35-80 kvm

Ett friare liv i Flatås

Vore det inte härligt att kunna ställa bilen, ta cykeln till jobbet och ändå bo i lugn och grönska? Här i Flatås kan den drömmen bli verklighet. Och i våra bekväma bostadsrätter får du tid att njuta av ditt nya liv.

I Flatås i västra Göteborg råder lugnet. Byggt i början av 60-talet med tanken om ett bilfritt område, med sammanhängande gårdar och gott om grönska. Och nu tar vi Flatås in i framtiden, med kvadratsmarta bostäder, gröna gårdar och hiss i alla hus. I Brf Jubla planerar vi för 65 bostadsrätter i olika storlekar, de flesta med egen balkong eller uteplats. 

Brf Jubla ingår i den stora satsning som Göteborg gör på att bygga nya bostäder – hela 7 000 bostäder ska byggas till 2021. Läs mer om BoStad 2021.

Bara femton minuter från city

I Flatås är det enkelt att låta bilen stå och ändå ta sig dit du vill. Spårvagn och buss finns bara några minuter bort och med cykel tar du dig till city på femton minuter. Butik, skola och sjukhus finns i närheten och bara en kort promenad bort ligger Frölunda Torgs köpcentrum med butiker och all tänkbar service.

Våra bostäder

Vill du veta mer om våra lägenheter och småhus? Följ med på en rundvandring i allt från en kvadratsmart etta till en ljus och rymlig fyra.

Tryggt och enkelt

Vi vet att det är en stor sak att köpa en nybyggd lägenhet, men hos oss behöver du aldrig känna dig ensam om beslutet. Vi är med dig hela vägen.

Tryggt köp

Område och karta

Välj färdsätt

Närliggande projekt

Kungälv, Ytterby

Brf Växa

Köpanmälan pågår

Kungälv, Centrala Kungälv

Brf Dansa

Till salu

Kungälv, Centrala Kungälv

Brf Sjunga

Till salu