Göteborg, Flatås

Brf Jubla

Inflyttning våren 2022

Kommande

Om bostadsprojektet

Snabbfakta

Inflyttning Våren 2022
Bostadstyp Lägenheter
Boendeform Bostadsrätt
Bostäder 63 st
Rum 1-4 rum och kök
Kvm 35-80 kvm

Ett friare liv i Flatås

Vore det inte härligt att kunna ställa bilen, ta cykeln till jobbet och ändå bo i lugn och grönska? Här i Flatås kan den drömmen bli verklighet. Och i våra bekväma bostadsrätter får du tid att njuta av ditt nya liv.

I Flatås i västra Göteborg råder lugnet. Byggt i början av 60-talet med tanken om ett bilfritt område, med sammanhängande gårdar och gott om grönska. Och nu tar vi Flatås in i framtiden, med kvadratsmarta bostäder, gröna gårdar och hiss i alla hus. I Brf Jubla planerar vi för 63 bostadsrätter i olika storlekar, de flesta med egen balkong eller uteplats. Inflyttning beräknas till hösten 2021.

Brf Jubla ingår i den stora satsning som Göteborg gör på att bygga nya bostäder – hela 7 000 bostäder ska byggas till 2021. Läs mer om BoStad 2021.

  • Bara femton minuter från city

    I Flatås är det enkelt att låta bilen stå och ändå ta sig dit du vill. Spårvagn och buss finns bara några minuter bort och med cykel tar du dig till city på femton minuter. Butik, skola och sjukhus finns i närheten och bara en kort promenad bort ligger Frölunda Torgs köpcentrum med butiker och all tänkbar service.

  • Om lägenheterna

    • Balkong/fransk balkong eller uteplats i många lägenheter
    • Diskmaskin, tvättmaskin och torktumlare/kombimaskin ingår
    • Ljus och modern inredning

Område och karta

Välj färdsätt

Tryggt köp

Mycket är nytt när du ska köpa en nybyggd bostad. För oss är det viktigt att det känns tryggt och enkelt. Läs mer om fördelarna med nyproduktion.

Ikano Förmån

Ikano Förmån ger dig förtur till våra kommande bostäder. Det betyder att du får välja och kan köpa bostad innan den öppna försäljningen startar. 

Vi förenklar för hållbarhet

När världen behöver bli mer hållbar är det viktigt att vi bidrar till att göra omställningen enkel. Målet är att förenkla för hållbarhet och att hållbarhet ska vara en del i allt vi gör.

Närliggande projekt

Kungälv, Ytterby

Brf Växa

Kommande

Kungälv, Nya Resecentrum

Brf Resa etapp 2

Slutsålt

Kungälv, Nya Resecentrum

Brf Resa etapp 3

Till salu

Kungälv, Centrala Kungälv

Brf Sjunga

Kommande

Kungälv, Centrala Kungälv

Brf Dansa

Till salu