Välkommen till Limhamn

Limhamn växer som aldrig förr. Här bor du tryggt och med nära till det mesta.

Ett gjutet läge i Limhamn

Limhamn växer och på det gamla industriområdet Gjuteriet vid Limhamns sjöstad växer det nu fram ett helt nya kvarter. Med sitt trivsamma läge vid havet, mysiga småskalighet och blomstrande affärsliv är det lätt att kunna tänka sig att bo här.

 Bostäder i Limhamn

Nära till det mesta

I Limhamn har du bara en promenad till det mesta av det bästa. Går du åt ena hållet kommer du strax till småbåtshamnen, stranden och Limhamnsfältet. Går du på det andra kommer du strax till Limhamns charmiga stadskärna med trevliga restauranger, boutiquer och  promenadstråk. Här finns det mycket att upptäcka!

Kommunikationer

Vårt kvarter i Limhamn har ett riktigt bra läge med bara två minuters promenad till närmaste busshållplats. Stadsbussarna tar dig snabbt till Malmö city eller till det du behöver till vardags i Limhamns centrum. Tar du cykeln är du i Hyllie på en kvart. Där hittar du både buss och tåg som tar dig ut i världen – eller till jobbet!

Sport och fritid

Här finns massor att göra för den aktiva. Ta din kvällsrunda i joggingspåret, promenera längs havet med hunden eller varför inte ett kvälldopp på Ribban. Vad sägs om att ta ett dykarcertifikat, prova bågskytte eller testa på vattenskidor? Det är bara modet du behöver, äventyret har du runt knuten.

Bostäder i Limhamn

Malmö, Limhamn

Brf Smida

Inflyttnings­klart

Lägenheter Inflyttning inflyttningsklart - flytta in när du vill!

1 lediga kvar

Till salu

Malmö, Limhamn

Brf Gjuta

Inflyttnings­klart

Lägenheter Inflyttning från mars 2019

 

Slutsålt

Malmö, Limhamn

Brf Knoppa

Radhus Inflyttning påbörjas sommaren 2020

 

Till salu

Malmö, Limhamn

Brf Vattna

Lägenheter Inflyttning hösten/vintern 2020

36 lediga kvar

Till salu

Malmö, Limhamn

Brf Stöpa

Lägenheter Inflyttning preliminärt våren 2021

Bostäder 72 st
Rum 1-4 rum och kök
Pris Ej fastställt