Uppsala, Lindbacken

Brf Cykla

Inflyttning planerat sommaren 2023

Köpanmälan pågår till den 21 juni 2021

Om bostadsprojektet

Snabbfakta

Inflyttning Planerat sommaren 2023
Bostadstyp Lägenheter
Boendeform Bostadsrätt
Bostäder 33 st
Rum 1-4 rum och kök
Kvm 34-104 kvm
Avgift 2.600-6.000 kr/mån
Pris 1.295.000-3.250.000 kr

Lantligt i idylliska Lindbacken -Säljstart 11 juni

Äntligen får idylliska Lindbacken lägenheter om 1-4 rum och kök för små och stora familjer.  Anmäl ditt intresse så att du kan vara med från början.

Lindbacken har på några år blivit en av Uppsalas populäraste stadsdelar. Mycket tack vare inspirationen från den klassiska trädgårdsstaden. Och att det bara är 25 minuters cykelavstånd till centrala Uppsala.

Brf Cykla precis intill mataffären

Precis intill ICA Nära bygger Ikano Bostad ett lägre flerbostadshus på fyra våningar. I lugna Lindbacken blir familjelivet enkelt. Här är det tryggt för barnen att gå över till kompisarna.

För helger fulla av aktiviteter

Brf Cykla blir en bostadsrättsförening där grannarna delar på fruktträd och grillplatser i den gemensamma trädgården. Här finns ett hem för dig som kan tänka dig roligare helgnöjen än att klippa gräset. Vad sägs till exempel om att lära dig och familjen att rida på Jälla? Eller testa Rörken motocross och go cart-banan på andra sidan vägen. I Lindbacken finns helgaktiviteter som passar alla.

Om kvarteret

Ett tryggt villakvarter med stark granngemenskap – så kan man beskriva Lindbacken. Hela området är nybyggt och ligger öster om Uppsala.

Det finns fyra busslinjer till Lindbacken: 116, 118, 805 och 886. På 10 min tar du dig till populära Gränbystaden, Uppsalas andra centrum, som har allt: shopping, restauranger, caféer med mera. På 25 minuter cyklar du till centrala Uppsala.

Ett tag var det svårt att få plats på förskolorna i området men nu har det byggts ikapp och alla barn i området får plats. Här finns Lindens förskola, Skogtorpets förskola och Norlandia förskola och Lindbackens skola har klasserna F-5. Jälla Naturbruksgymnasium är nära.

Bostäder och priser

Välj bostad

Lägenhetsväljare

Ta en smygtitt på den härliga innergården

”Det jag gillar med Lindbacken är att det känns lite som att bo på landet. ” 

Våra bostäder

Vill du veta mer om våra lägenheter och radhus? Följ med på en rundvandring i allt från en kvadratsmart etta till en ljus och rymlig fyra.

Tryggt och enkelt

Vi vet att det är en stor sak att köpa en nybyggd lägenhet, men hos oss behöver du aldrig känna dig ensam om beslutet. Vi är med dig hela vägen.

Tryggt köp

Kontakt

Område och karta

Välj färdsätt

Närliggande projekt

Uppsala, Gränby

Brf Läsa

Till salu

Uppsala, Kapellgärdet

Brf Inreda

Till salu

Uppsala, Kungsängen

Skeppskajen

Kommande

Upplands Väsby, Eds Allé

Brf Längta

Slutsålt