Uppsala, Lindbacken

Brf Cykla

3 rok, 83 kvm

Inflyttning sommaren 2023

Till salu

Om bostaden

Snabbfakta

Inflyttning Sommaren 2023
Nummer 2-0902
Bostadstyp Bostadsrättslägenhet
Våning 0 av 4
Rum 3 rum och kök
Kvm 83 kvm
Avgift 5.000 kr/mån
Pris 2.550.000 kr

Rymlig 3:a med mycket stor uteplats!

Välkommen till en rymlig och väldisponerad 3:a med uteplats om hela ca 43 kvm i sydostläge.

Här bor du med genomgående vackra ekparkettgolv och utvald interiör i ljus färgskala kombinerat med en känsla av rymd och bra kvalité. Känslan skapas av den öppna planlösningen och de genomtänkta lösningarna med detaljer som inbyggd förvaring i hallen med skjutdörrar samt en praktisk klädkammare i ett av sovrummen. Detta är ett hem perfekt för dig som vill ha utmärkt balans mellan ett funktionellt och hållbart boende där det mesta ingår i månadsavgiften.

Planlösningen erbjuder hall med bra förvaring och platsbyggda skjutdörrsgarderober från golv till tak, rymligt vardagsrum med öppen planlösning mot det stilrena köket från IKEA. Två stora sovrum varav ett större med klädkammare, badrum med smakfullt grått klinkergolv och vitt kakel på vägg. Här har ni även er egen tvättutrustning. Bostaden har utgång till en mycket trevlig och stor uteplats i sydostläge.

Lindbacken är den perfekta platsen att bo på. Precis vid infarten till området finns busshållplats med vältrafikerade linjer samt ICA, och inne i området finns förskolor och skola. I området finns Uppsala Ponnyklubb med hästhagar och här finns även ett utegym. I närheten finns lekplatser och pulkabacke. Endast några minuters bilfärd bort har ni Gränbystaden med all service.

Kontakt

Område och karta

Välj färdsätt

Andra intressanta bostäder i Brf Cykla

Till salu

Till salu

Till salu

Till salu

Till salu