Uppsala, Lindbacken

Brf Cykla

4 rok, 80 kvm

Inflyttning sommaren 2023

Till salu

Om bostaden

Snabbfakta

Inflyttning Sommaren 2023
Nummer 1-1102
Bostadstyp Bostadsrättslägenhet
Våning 1 av 4
Rum 4 rum och kök
Kvm 80 kvm
Avgift 4.850 kr/mån
Pris 2.630.000 kr

4:a med gavelläge och stor balkong!

Välkommen till en fantastiskt gavelfyra i med trevlig balkong på ca 11 kvm i sydostläge.

Här bor du med genomgående vackra ekparkettgolv och utvald interiör i ljus färgskala kombinerat med en känsla av rymd och hög kvalité. Känslan skapas av den öppna välplanerade planlösningen och de genomtänkta lösningarna, med detaljer som stor balkong och praktiska platsbyggda skjutdörrsgarderober. Detta är ett hem perfekt för dig som vill ha utmärkt balans mellan ett funktionellt och hållbart boende där det mesta ingår i månadsavgiften.

Planlösningen erbjuder hall med bra förvaring och platsbyggda skjutdörrsgarderober från golv till tak, rymligt vardagsrum med öppen planlösning mot smakfullt kök från IKEA. Tre sovrum varav ett större med skjutdörrsgarderob, två badrum med dusch varav ena även har tvätt-avdelning med tvättmaskin och torktumlare. Bostaden har utgång till en stor trevlig balkong i sydostläge.

Lindbacken är den perfekta platsen att bo på. Precis vid infarten till området finns busshållplats med vältrafikerade linjer samt ICA, och inne i området finns förskolor och skola. I området finns Uppsala Ponnyklubb med hästhagar och här finns även ett utegym. I närheten finns lekplatser och pulkabacke. Endast några minuters bilfärd bort har ni Gränbystaden med all service.

Kontakt

Område och karta

Välj färdsätt

Andra intressanta bostäder i Brf Cykla

Till salu

Till salu

Till salu

Till salu

Till salu