Uppsala, Lindbacken

Brf Cykla

4 rok, 104 kvm

Inflyttning sommaren 2023

Till salu

Om bostaden

Snabbfakta

Inflyttning Sommaren 2023
Nummer 1-1401
Bostadstyp Bostadsrättslägenhet
Våning 4 av 4
Rum 4 rum och kök
Kvm 104 kvm
Avgift 6.000 kr/mån
Pris 2.850.000 kr

Vindslägenhet med stor trevlig balkong!

Välkommen till en fantastiskt gavelfyra belägen högst upp i fastigheten med stor trevlig balkong på ca 12 kvm i nordostläge.

Här bor du med genomgående vackra ekparkettgolv och utvald interiör i ljus färgskala kombinerat med en känsla av rymd och hög kvalité. Känslan skapas av den öppna välplanerade planlösningen och de genomtänkta lösningarna, med detaljer som takfönster och praktisk platsbyggd skjutdörrsgarderob. Detta är ett hem perfekt för dig som vill ha utmärkt balans mellan ett funktionellt och hållbart boende där det mesta ingår i månadsavgiften.

Planlösningen erbjuder hall med bra förvaring, rymligt vardagsrum med öppen planlösning mot smakfullt kök från IKEA. Tre sovrum varav ett större med praktisk klädkammare, gäst-wc, badrum med dusch och tvätt-avdelning med tvättmaskin och torktumlare. Bostaden har utgång till en stor trevlig balkong i nordostläge.

Lindbacken är den perfekta platsen att bo på. Precis vid infarten till området finns busshållplats med vältrafikerade linjer samt ICA, och inne i området finns förskolor och skola. I området finns Uppsala Ponnyklubb med hästhagar och här finns även ett utegym. I närheten finns lekplatser och pulkabacke. Endast några minuters bilfärd bort har ni Gränbystaden med all service.

Kontakt

Område och karta

Välj färdsätt

Andra intressanta bostäder i Brf Cykla

Till salu

Till salu