Stockholm, Kungsholmen

Lindhagen

Kommande

Om bostadsprojektet

Snabbfakta

Bostadstyp Lägenheter
Boendeform Bostadsrätt
Bostäder 200 st

Nya bostadsrätter i Lindhagen

På västra Kungsholmen växer en attraktiv stadsdel fram med centralt läge nära vattnet. Ikano Bostad kommer att bygga ungefär 200 lägenheter i ett kvarter vid Lindhagensgatan och Nordenflychtsvägen.

Säljstarten är planerad till 2022. Priser, månadsavgifter och planlösningar är inte färdigställt.

Området

Området ligger en kort promenad från populära Hornsbergs strand med gott om plats för bad och uteserveringar precis vid vattnet. Service och kommunikationer är nära. Här finns förskolor, skolor och butiker och du tar dig snabbt och enkelt till city med buss och tunnelbana. Även den nya planerade spårvagnen kommer passera här.

Mitt i stan, granne med Mälaren

Du har nära till Kristinebergs Strand med restauranger och butiker. I Kristeneberg kan du ta en promenad på den långa träbryggan längs vattnet eller gå till Fridhemsplan med Västermalmsgallerian. I området finns även plaskdamm, lekparker och Kristinebergs IP. Här finns också förskolor, skolor och gymnasium.

Du tar dig snabbt och enkelt ner till city med buss och tunnelbana. Även den nya spårvagnen planeras det för här. I den stora Lindhagensgallerian finns Ica Maxi i två plan, frisör, restaurang, systembolag och mycket mer.

Kontakt

Vill du bli uppringd av Björn Bäckström, alternativt bli kontaktad via e-post istället, fyll i dina kontaktuppgifter nedan.

Område och karta

Välj färdsätt

Tryggt köp

Mycket är nytt när du ska köpa en nybyggd bostad. För oss är det viktigt att det känns tryggt och enkelt. Läs mer om fördelarna med nyproduktion.

Ikano Förmån

Ikano Förmån ger dig förtur till våra kommande bostäder. Det betyder att du får välja och kan köpa bostad innan den öppna försäljningen startar. 

Vi förenklar för hållbarhet

När världen behöver bli mer hållbar är det viktigt att vi bidrar till att göra omställningen enkel. Målet är att förenkla för hållbarhet och att hållbarhet ska vara en del i allt vi gör.

Närliggande projekt

Stockholm, Hagastaden

Brf Utveckla

Till salu

Stockholm, Årstaberg

Brf Umgås

Till salu

Stockholm, Årstaberg

Brf Trivas

Kommande

Sundbyberg, Järvastaden

Brf Sprinta

Till salu

Sundbyberg, Järvastaden

Brf Ströva

Till salu