Malmö, Västra Hamnen

Jogga

Inflyttning preliminärt våren 2024

Kommande

Om bostadsprojektet

Snabbfakta

Inflyttning Preliminärt våren 2024
Bostadstyp Ej fastställt
Boendeform Bostadsrätt
Bostäder 89 st
Rum 1-4 rum och kök
Kvm 34-106 kvm
Avgift 2.450-5.900 kr/mån
Pris 1.600.000-5.300.000 kr

Nya bostäder i Västra Hamnen

Det här blir sista chansen att kunna köpa en nybyggd lägenhet utmed Varvsparken och få en helt fantastisk utsikt från de översta våningarna. Tänk att ha en egen takvåning med havet och Västra Hamnen för dina fötter. Visst låter det bra? 

Bo i nybyggt

Letar du efter en nybyggd lägenhet i Västra Hamnen hittar du nästan garanterat vad du vill ha i Brf Jogga. Här finns allt från unika etagelägenheter, den där smarta ettan för dig som förstagångsköpare till fyror som rymmer de som behöver lite mer plats. Gemensamt är att det är kvadratsmarta lägenheter som ger ett trivsamt och hållbart hem. Här får du smart förvaring och genomtänkt inredning för en enklare vardag. Ljust och fräscht med vitlaserad ekparkett och öppen planlösning. Och så inreder vi alltid våra lägenheter med kök från IKEA, men så har vi ju samma grundare också.

Att göra i Västra Hamnen

Bor du i Västra Hamnen finns det gott om aktiviteter och det är en populär plats för olika typer av arrangemang – allt från konserter, dans och teater till beachvolleyboll, segling och andra vattensporter. Här finns också Stapelbädds­parken som är en stor aktivitetsyta med bland annat skatepark och en roller derby-bana. I området finns flera fina promenadstråk som är perfekt för hundpromenaden eller en härlig power walk. Mitt emot kvarteret, i Varvsparken, ligger en lekpark med fina gräsytor för picknickfilten. På Kockum Fritid kan du dessutom vara sportig och åka skridskor, simma, spela squash eller badminton.

Säljstart i augusti

Försäljningen av bostadsrätterna i Brf Jogga startar den 12 augusti. Anmäl ditt intresse för att bo här redan idag så missar du ingen information om säljstarten.

Den kvadratsmarta tvåan
Med öppen planlösning nyttjar du din lägenhet på bästa sätt – allt i ett. Och hela två förråd att maxa med dina saker. Ett tips är att ta hjälp av inredningsspecialisterna på IKEA  för att få de smartaste lösningarna.


Exempelpris 2 rum och kök 54 kvm:
2 300 000 kr

Sugen på en ny lägenhet?

Du slipper renovera och slipper budgivning. I månadsavgiften ingår uppvärmning, varm- och kallvatten, fiber och bredband med grundutbud av tv-kanaler. Det gör att du lätt kan räkna ut månadskostnaden och veta hur mycket ditt boende kommer att kosta.

Tryggt och enkelt

Vi vet att det är en stor sak att köpa en nybyggd lägenhet, men hos oss behöver du aldrig känna dig ensam om beslutet. Vi är med dig hela vägen.

Tryggt köp

Visning på dina villkor

Vi erbjuder olika typer av visningar för att du alltid ska känna dig trygg:

Tick-small.png helt privata visningar
Tick-small.png digitala visningar
Tick-small.png visningar med få deltagare

Kontakta mäklaren och berätta vad som passar dig bäst. 

 

Område och karta

Välj färdsätt

Närliggande projekt

Malmö, Västra Hamnen

Brf Sporta

Till salu

Malmö, Västra Hamnen

Brf Gymma

Till salu

Malmö, Limhamn

Brf Stöpa

Till salu

Malmö, Limhamn

Brf Glöda

Till salu

Malmö, Elinegård

Brf Leva

Kommande