Malmö, Västra Klagstorp

Spegla

Inflyttning preliminärt vår/sommar 2023

Kommande

Om bostadsprojektet

Snabbfakta

Inflyttning Preliminärt vår/sommar 2023
Bostadstyp Radhus
Boendeform Bostadsrätt
Bostäder 26 st

Familjevänliga radhus i naturnära Västra Klagstorp

Nybygga, moderna och kvadratsmarta radhus mitt ute bland öppna fält och skånsk natur? Jo, det är sant! I Västra Klagstorp är växer en trygg och barnvänlig småhusidyll fram bara 20 minuter från Malmö. 

Det är inte konstigt att det här är en plats som är särskilt populär bland barnfamiljer. I Västra Klagstorp växer ett tryggt bostadsområde fram, där alla barn kan leka med varandra med närhet till både lekparker och grönområden.

Radhus i en lantlig miljö nära stan

Du kanske har hört det förut – att bo i en bostad nära natur samtidigt som du har stadspulsen runt hörnet. Men är det någonstans det verkligen stämmer så är det här. Bor du i Spegla kommer du att vara omgiven av en härligt lantlig miljö bara en åtta minuters bussresa till Emporia i Hyllie. Och du kan enkelt behålla jobbet inne i stan samtidigt som du ger dina barn en trygg miljö där de kan leka med grannarna i kvarteret.

Att bo i ett av våra radhus

Det speciella med våra radhus är att de är noggrant planerade för att passa den moderna barnfamiljen. Sovrummen ligger samlade på övervåningen där också ett av badrummen finns. Visst är det skönt med en privat del i huset som bara är för familjen? På entrévåningen möts du av en öppen och social planlösning med kök och vardagsrum i ett. Ditt nya kök kommer från IKEA, vilket är praktiskt – då är det alltid enkelt att byta ut eller lägga till någon inredning som du tycker behövs.

I vardagsrummet är det lätt att slås av det fina och stora fönsterpartiet ut mot trädäcket. Där utanför finns också en egen trädgård där barnen kan leka och känna gräset under bara fötter. Och om de vill leka med kompisarna i grannhuset finns det även flera jättefina lekplatser runt hörnet i området.

Försäljningen av radhusen i Spegla startar i höst 2021. Anmäl ditt intresse om du vill bo här så missa<r du ingen information om säljstarten.

Möt familjen Levin som bor i ett av våra radhus

Hus med 5 rum och kök 

I husen som är på 109 kvm möts du av en härlig entrévåning, som med den centrala matplatsen ger dig och din familj utrymme livet tillsammans. Här har du dessutom öppen planlösning med fönsterpartiet ut mot trädgården.

Ovanvåningen rymmer ett stort och två mindre sovrum, och ger dig också ett litet allrum där du kan koppla av.

Våra radhus

Vill du veta mer om våra radhus? Stadsnära och perfekt anpassade efter den moderna familjen.

Tryggt och enkelt

Vi vet att det är en stor sak att köpa ett nybyggt radhus, men hos oss behöver du aldrig känna dig ensam om beslutet. Vi är med dig hela vägen.

Tryggt köp

Område och karta

Välj färdsätt

Närliggande projekt

Malmö, Västra Klagstorp

Brf Skina

Till salu

Malmö, Elinegård

Brf Grönska

Till salu

Malmö, Elinegård

Brf Leva

Kommande

Malmö, Limhamn

Brf Glöda

Till salu

Malmö, Limhamn

Brf Stöpa

Till salu