Malmö, Västra Hamnen

Brf Sola

Inflyttning september 2020 till december 2020

Till salu

Visningar

Välkommen på visning i vår visningslägenhet på Lilla Varvsgatan 21A!

Imorgon!
Tid
12:00 - 13:00

Lägg till i kalender

Om bostadsprojektet

Snabbfakta

Inflyttning september 2020 till december 2020
Bostadstyp Lägenheter
Boendeform Bostadsrätt
Bostäder 93 st
Rum 1-4 rum och kök
Kvm 30-92 kvm
Avgift 2.350-5.200 kr/mån
Pris 1.350.000-4.200.000 kr

Nya bostadsrätter i Västra hamnen

Mitt i Västra hamnen, i kvarteret bredvid Turning Torso, ligger områdets bästa läge och här bygger vi Brf Sola. Här finns bra mataffärer, nybyggda skolor, en del kaféer och restauranger och inte minst ett attraktivt läge nära Öresund. Det här är en dröm för dig som vill bo modernt i nytt, bekvämt och slippa renovera eller sköta trädgården och fokusera på att leva gott. Kanske klyschigt...men sant.

 

En lägenhet som passar just dig
Här kan du hitta en riktigt kvadrtsmart lägenhet på 2 rum och kök om 42 kvm för 1 750 000 kr. Kanske har du en större familj och behöver mer plats, då finns det stora lägenheter om fyrarummare på 90 kvm från 3 300 000 kr. Och sen alla storlekar där emellan. 

Vad ingår i köpet?
Alla lägenheterna är utrustade med en bra standard, vitlaserad ekparkett på golven, moderna rostfria vitvaror i köket, egen tvättmaskin och torktumlare i helkaklat badrum i vitt och grått. Våra kök kommer från IKEA och det tycker vi är bra - då kan du lätt förnya eller köpa till när du själv vill och behöver. Bredband och ett grundutbud av TV-kanaler ingår. Bilen kan du ställa i p-garage under huset och ta hissen upp till din våning. Skönt att gå inomhus när det regnar ute. Bilen kan du ställa i p-garage under huset och ta hissen upp till din våning. Skönt att gå inomhus när det regnar ute.

Tryggt köp
Dessutom ingår vi! Vi vet att det är en stor sak att köpa ett nybyggt hem. Men hos oss behöver du aldrig känna dig ensam om beslutet. Vi är med dig hela vägen. Vi gör allt för att köpet ska kännas enkelt, att du får mycket värde för pengarna och lugn och ro att slå rot. Det är trygghet som känns.

Bostäder och priser

Välj bostad

Lägenhetsväljare

Kontakt

Vill du bli uppringd av Marina Nilsson, alternativt bli kontaktad via e-post istället, fyll i dina kontaktuppgifter nedan.

Område och karta

Välj färdsätt

Närliggande projekt

Malmö, Västra Hamnen

Brf Grilla

Till salu

Malmö, Västra Hamnen

Brf Sporta

Kommande

Malmö, Sorgenfri

Brf Skapa

Till salu

Malmö, Sorgenfri

Brf Skapa, etapp 3

Kommande

Malmö, Limhamn

Brf Stöpa

Kommande