Malmö, Västra Hamnen

BRF SOLA

Inflyttning september 2020 till december 2020.

Till salu

Visningar

Välkommen på visning i vår visningslägenhet på Lilla Varvsgatan 21A!

Tid
12:00 - 14:00

Lägg till i kalender

Om bostadsprojektet

Snabbfakta

Inflyttning september 2020 till december 2020.
Bostadstyp Lägenheter
Boendeform Bostadsrätt
Bostäder 93 st
Rum 1-4 rum och kök
Kvm 30-92 kvm
Avgift 2.350-5.200 kr/mån
Pris 1.350.000-4.200.000 kr

Kampanj – få 24 månader avgiftsfritt*

 

För dig som längtar efter något eget. För dig som vill spela din egen musik. För dig som vill flytta ihop med kärleken. Just nu kan du köpa en 1:a eller 2:a och bo 24 månader avgiftsfritt.

*Mer information och villkor

Nya bostadsrätter i Västra hamnen

Mitt i Västra hamnen, i kvarteret bredvid Turning Torso, ligger områdets bästa läge och här bygger vi Brf Sola. Här finns bra mataffärer, nybyggda skolor, en del kaféer och restauranger och inte minst ett attraktivt läge nära Öresund. Det här är en dröm för dig som vill bo modernt i nytt, bekvämt och slippa renovera eller sköta trädgården och fokusera på att leva gott. Kanske klyschigt...men sant.

Hitta lägenhet som passar just dig

Bostäderna i Brf Sola är i storlekar om 1-4 rok. Här kan du hitta din första 1 rok på 30 kvm för 1 350 000 kr. Kanske har du en större familj och behöver mer plats, då finns det stora lägenheter om 4 rok på 92 kvm från 3 450 000 kr. Och sen alla storlekar där emellan.

Alla lägenheterna är utrustade med en bra standard, vitlaserad ekparkett på golven, moderna rostfria vitvaror i köket, egen tvättmaskin och torktumlare i helkaklat badrum i vitt och grått. Köper du tidigt finns möjligheten att göra dina egna inredningsval. Våra kök kommer från IKEA och det tycker vi är bra - då kan du lätt förnya eller köpa till när du själv vill och behöver. Njuta av middag på balkongen? Eller föredrar du att ta en fika på uteplatsen? Välj det som passar. Bilen kan du ställa i p-garage under huset och ta hissen upp till din våning. Skönt att gå inomhus när det regnar ute. 

Bostäder och priser

Välj bostad

Lägenhetsväljare

Kontakt

Vill du bli uppringd av vår mäklare Marina Nilsson, alternativt bli kontaktad via e-post istället, fyll i dina kontaktuppgifter nedan.

Område och karta

Välj färdsätt

Tryggt köp

Mycket är nytt när du ska köpa en nybyggd bostad. För oss är det viktigt att det känns tryggt och enkelt. Läs mer om fördelarna med nyproduktion.

Vi förenklar för hållbarhet

När världen behöver bli mer hållbar är det viktigt att vi bidrar till att göra omställningen enkel. Målet är att förenkla för hållbarhet och att hållbarhet ska vara en del i allt vi gör.

*Villkor 24 månader avgiftsfritt

Erbjudandet gäller endast för 1:or och 2:or i Stockholm, Malmö och Uppsala. Erbjudandet gäller mellan 9 september och 11 oktober 2019 i Stockholm, Malmö och Uppsala. I Malmö gäller erbjudandet de 24 första kunderna.

För att få ta del av erbjudandet måste du vara ny kund, vilket betyder att du skriver ditt första avtal på den lägenhet du vill köpa. Du får bara ha en pågående affär hos oss. Lägenheten ska finnas till salu på ikanobostad,se och du måste skriva på ditt avtal under kampanjperioden. Priset för bostadsrätten är fast och kan inte förhandlas.

Ikano Bostad ersätter bostadsrättsföreningen med månadsavgiften, som framgår av föreningens ekonomiska plan, under 24 månader från och med tillträdesdagen. Om avgiften höjs under 24 månaders-perioden debiteras köparen överskjutande belopp. Om avgiften sänks under perioden, tillfaller överskjutande belopp Ikano Bostad.

Erbjudandet kan inte överlåtas till annan köpare.

Närliggande projekt

Malmö, Västra Hamnen

Brf Grilla, etapp 1

Försäljning pågår till medlemmar

Malmö, Västra Hamnen

Brf Leka

Till salu

Malmö, Sorgenfri

Brf Skapa

Försäljning pågår till medlemmar

Malmö, Limhamn

Brf Stöpa

Kommande

Malmö, Limhamn

Brf Smida

Slutsålt