Malmö, Västra hamnen

BRF SOLA

Inflyttning september 2020

Till salu

Om bostadsprojektet

Snabbfakta

Inflyttning September 2020
Bostadstyp Lägenheter
Boendeform Bostadsrätt
Bostäder 40 st
Rum 1-4 rum och kök
Kvm 30-92 kvm
Avgift 2.350-5.200 kr/mån
Pris 1.350.000-4.200.000 kr

Nya bostadsrätter i Västra hamnen

Vi kommer att bygga de nya lägenheterna i Västra hamnen, i kvarteret bredvid Turning Torso. Här finns bra mataffärer, nybyggda skolor, en hel del kaféer och restauranger och inte minst ett attraktivt läge nära Öresund. Det här är en dröm för dig som vill bo modernt i nytt, bekvämt och slippa renovera eller sköta trädgården och fokusera på att leva gott. Kanske klyschigt…men sant.

Hitta lägenhet som passar dig

Bostäderna i Brf Sola är i storlekar om 1-4 rok. Här kan du hitta din första 1 rok på 30 kvm för 1 350 000 kr. Kanske har du en större familj och behöver mer plats, då finns det stora lägenheter på 92 kvm från 3 600 000 kr. Vill du ha balkong? Eller föredrar du att bo med uteplats? Välj det som passar dig. Bilen kan du ställa i p-garage under huset och ta hissen upp till din våning. Skönt att gå inomhus när det regnar ute.

Alla lägenheter är utrustade med en bra standard: ekparkett på golven, rostfria vitvaror i köket, tvättmaskin och torktumlare,  balkong eller uteplats och självklart med hiss bekvämt i huset. Köper du tidigt finns möjlighet att göra dina egna inredningsval. Våra kök kommer från IKEA och det tycker vi är bra - då kan du lätt förnya eller köpa till när du själv vill och behöver.

Bostäder och priser

Välj bostad

Lägenhetsväljare

Kontakt

Vill du bli uppringd av vår mäklare Labinot Krasniqi, alternativt bli kontaktad via e-post istället, fyll i dina kontaktuppgifter nedan.

Område och karta

Välj färdsätt

Tryggt köp

Mycket är nytt när du ska köpa en nybyggd bostad. För oss är det viktigt att det känns tryggt och enkelt. Läs mer om fördelarna med nyproduktion här.

Ikano Förmån

Ikano Förmån ger dig förtur till våra kommande bostäder. Det betyder att du får välja och kan köpa bostad innan den öppna försäljningen startar. Klicka bli medlem när du intresseanmäler dig eller bli medlem här.

Hållbart byggande

Vår uttalade ambition är att skapa bostäder som främjar långsiktighet och kloka resursval. 

Läs mer om vårt hållbarhetsarbete

Närliggande projekt

Malmö, Västra hamnen

Brf Vila

Till salu

Malmö, Västra hamnen

Brf Leka

Till salu

Malmö, Sorgenfri

Brf Skapa

Kommande

Malmö, Limhamn

Brf Stöpa

Kommande

Malmö, Limhamn

Brf Smida

Till salu