Malmö, Västra hamnen

BRF SOLA

Inflyttning prel. sommaren 2020

Kommande

Om bostadsprojektet

Snabbfakta

Inflyttning Prel. sommaren 2020
Bostadstyp Lägenheter
Boendeform Bostadsrätt
Bostäder 40 st
Rum 1-4 rum och kök
Kvm 30-92 kvm
Avgift Ej fastställt
Pris Ej fastställt

Nya bostadsrätter i Västra hamnen

Vad sägs om en ny lägenhet i Västra Hamnen? Oavsett om du är ung eller gammal så har vi lägenheter som passar dig. Kanske behöver du mer plats? Eller lite mindre och mer lättstädat? Bli medlem i Ikano Förmån  innan 6 augusti för att vara med på säljstarten av Brf Sola! Medlemskapet är kostnadsfritt men krävs för att du ska få möjlighet att vara med på förtursförsäljningen.

Bostadsrätterna i Brf Sola

Våra bostäder i Brf Sola är i storlekarna om 1-4 rok, med tvättmaskin och torktumlare,  balkong eller uteplats och självklart med hiss bekvämt i huset. Det kommer även finnas p-garage med parkeringsmöjlighet. 

Närområdet

Vi kommer att bygga de nya lägenheterna i Västra hamnen, i kvarteret bredvid Turning Torso. Här finns bra mataffärer, nybyggda skolor,  en hel del kaféer och restauranger och inte minst ett attraktivt läge nära Öresund. Det här är en dröm för dig som vill bo modernt i nytt, bekvämt och slippa renovera eller sköta trädgården och fokusera på att leva gott. Kanske klyschigt…men sant.

Kontakt

Vill du bli uppringd av vår mäklare Anna Jermander, alternativt bli kontaktad via e-post istället, fyll i dina kontaktuppgifter nedan.

Område och karta

Välj färdsätt

Tryggt köp

Mycket är nytt när du ska köpa en nybyggd bostad. För oss är det viktigt att det känns tryggt och enkelt. Läs mer om fördelarna med nyproduktion här.

Ikano Förmån

Ikano Förmån ger dig förtur till våra kommande bostäder. Det betyder att du får välja och kan köpa bostad innan den öppna försäljningen startar. Klicka bli medlem när du intresseanmäler dig eller bli medlem här.

Hållbart byggande

Vår uttalade ambition är att skapa bostäder som främjar långsiktighet och kloka resursval. 

Läs mer om vårt hållbarhetsarbete

Närliggande projekt

Malmö, Västra hamnen

Brf Fika, etapp 2

Till salu

Malmö, Västra hamnen

Brf Leka

Till salu

Malmö, Sorgenfri

Brf Skapa

Kommande

Malmö, Limhamn

Brf Smida

Till salu

Malmö, Limhamn

Brf Gjuta

Till salu