Malmö, Västra Hamnen

Brf Sola

Inflyttning september 2020 till december 2020.

Till salu

Om bostadsprojektet

Snabbfakta

Inflyttning september 2020 till december 2020.
Bostadstyp Lägenheter
Boendeform Bostadsrätt
Bostäder 93 st
Rum 1-4 rum och kök
Kvm 30-92 kvm
Avgift 2.350-5.200 kr/mån
Pris 1.350.000-4.200.000 kr

Nya bostadsrätter i Västra hamnen

Mitt i Västra hamnen, i kvarteret bredvid Turning Torso, ligger områdets bästa läge och här bygger vi Brf Sola. Här finns bra mataffärer, nybyggda skolor, en del kaféer och restauranger och inte minst ett attraktivt läge nära Öresund. Det här är en dröm för dig som vill bo modernt i nytt, bekvämt och slippa renovera eller sköta trädgården och fokusera på att leva gott. Kanske klyschigt...men sant.

Hitta lägenhet som passar just dig

Bostäderna i Brf Sola är i storlekar om 1-4 rok. Här kan du hitta din första 1 rok på 30 kvm för 1 350 000 kr. Kanske har du en större familj och behöver mer plats, då finns det stora lägenheter om 4 rok på 92 kvm från 3 450 000 kr. Och sen alla storlekar där emellan.

Alla lägenheterna är utrustade med en bra standard, vitlaserad ekparkett på golven, moderna rostfria vitvaror i köket, egen tvättmaskin och torktumlare i helkaklat badrum i vitt och grått. Köper du tidigt finns möjligheten att göra dina egna inredningsval. Våra kök kommer från IKEA och det tycker vi är bra - då kan du lätt förnya eller köpa till när du själv vill och behöver. Njuta av middag på balkongen? Eller föredrar du att ta en fika på uteplatsen? Välj det som passar. Bilen kan du ställa i p-garage under huset och ta hissen upp till din våning. Skönt att gå inomhus när det regnar ute. 

Bostäder och priser

Välj bostad

Lägenhetsväljare

Kontakt

Vill du bli uppringd av Marina Nilsson, alternativt bli kontaktad via e-post istället, fyll i dina kontaktuppgifter nedan.

Område och karta

Välj färdsätt

Närliggande projekt

Malmö, Västra Hamnen

Brf Grilla, etapp 2

Försäljning pågår till medlemmar

Malmö, Västra Hamnen

Brf Grilla, etapp 1

Till salu

Malmö, Västra Hamnen

Brf Sporta

Kommande

Malmö, Sorgenfri

Brf Skapa, etapp 2

Försäljning pågår till medlemmar

Malmö, Sorgenfri

Brf Skapa

Till salu