Malmö, Västra Hamnen

Brf Sola

Inflyttning september 2020 till december 2020

Till salu

Visningar

Välkommen på visning i vår visningslägenhet på Lilla Varvsgatan 21A!

Tid
17:00 - 17:30

Lägg till i kalender

Om bostadsprojektet

Snabbfakta

Inflyttning september 2020 till december 2020
Bostadstyp Lägenheter
Boendeform Bostadsrätt
Bostäder 93 st
Rum 1-4 rum och kök
Kvm 30-92 kvm
Avgift 2.350-5.200 kr/mån
Pris 1.350.000-4.200.000 kr

Nya bostadsrätter i Västra hamnen

Mitt i Västra hamnen, i kvarteret bredvid Turning Torso, ligger områdets bästa läge och här bygger vi Brf Sola. Här finns bra mataffärer, nybyggda skolor, en del kaféer och restauranger och inte minst ett attraktivt läge nära Öresund. Det här är en dröm för dig som vill bo modernt i nytt, bekvämt och slippa renovera eller sköta trädgården och fokusera på att leva gott. Kanske klyschigt...men sant.

Ett bekvämt boende

Nu finns det inte många lägenheter kvar till salu i Brf Sola. Har du tittat på vår kvadratsmarta 3 rum och kök på bara 76 kvadratmeter?  Med öppen planlösning, fransk balkong, två badrum med dusch, sovrum med plats för arbetshörna att jobba hemifrån får du det du behöver på ett lugnt läge i kvarteret.

Alla lägenheter är utrustade med en bra standard, vitlaserad ekparkett på golven, moderna rostfria vitvaror i köket, egen tvättmaskin och torktumlare i helkaklat badrum i vitt och grått. Köken kommer från IKEA - då kan du lätt förnya eller köpa till när du själv vill och behöver. Bredband och ett grundutbud av TV-kanaler ingår. Bilen kan du ställa i p-garaget under huset och ta hissen upp till din våning. 

Visning på dina villkor

Vi erbjuder olika typer av visningar för att du alltid ska känna dig trygg:

Tick-small.png helt privata visningar
Tick-small.png digitala visningar
Tick-small.png visningar med få deltagare

Kontakta mäklaren och berätta vad som passar dig bäst. 

Bostäder och priser

Välj bostad

Lägenhetsväljare

Det här ingår i din bostadsrätt

Förbrukningskostnader för varm- och kallvatten ingår i månadsavgiften. Dessutom har varje lägenhet fiberanslutning för TV, internet och telefoni. Ett grundutbud av ca 15 tv-kanaler och bredband ingår i månadsavgiften. Det ingår också garantier på vitvaror och tvättutrustning. Tryggt!

Bo i Västra Hamnen

På Masttorget finns ICA Maxi med paketutlämning, restauranger, apotek, bibliotek, gym, nagelbyggare och frisör. För barnfamiljerna finns flera förskolor att välja mellan och nybyggda skolor ligger tvärsöver gatan.

Tryggt och enkelt

Vi vet att det är en stor sak att köpa en nybyggd lägenhet, men hos oss behöver du aldrig känna dig ensam om beslutet. Vi är med dig hela vägen.

Tryggt köp

Våra bostäder

Vill du veta mer om våra lägenheter och småhus? Följ med på en rundvandring i allt från en kvadratsmart etta till en ljus och rymlig fyra.

Grönt är skönt

Att minska vår klimatpåverkan är en av våra viktigaste frågor. Men hur går det till i praktiken? Om det berättar vi på sidan om miljömässig hållbarhet.

Kontakt

Vill du bli uppringd av Marina Nilsson, alternativt bli kontaktad via e-post istället, fyll i dina kontaktuppgifter nedan.

Område och karta

Välj färdsätt

Närliggande projekt

Malmö, Västra Hamnen

Brf Grilla

Till salu

Malmö, Västra Hamnen

Brf Gymma

Kommande

Malmö, Västra Hamnen

Brf Sporta

Till salu

Malmö, Sorgenfri

Brf Skapa

Till salu

Malmö, Limhamn

Brf Stöpa

Till salu