Malmö, Västra Hamnen

BRF SOLA

1 rok, 30 kvm

Inflyttning prel. sommaren 2020

Till salu

Visningar

Välkommen på visning i vår visningslägenhet på Lilla Varvsgatan 21D!

Tid
13:00 - 14:00

Lägg till i kalender

Om bostaden

Snabbfakta

Inflyttning Prel. sommaren 2020
Nummer 3-1003
Bostadstyp Ej fastställt
Våning 0 av 7
Rum 1 rum och kök
Kvm 30 kvm
Avgift 2.303 kr/mån
Pris 1.350.000 kr

Kvadratsmart etta med 3 meter till tak och en stor uteplats i söder!

Rymlig hall med goda förvaringsmöjligheter i skjutdörrsgarderob. Rakt fram finns badrummet. Det har stora vita kakelplattor på väggarna och ljusgrått klinker på golv. Duschen får vikbara väggar i glas, och tvättstället utrustas med förvaring i kommod undertill. Spegel med inbyggd belysning. Det installeras en kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Förberett för eluppvärmd handdukstork.

Allrummet är ljust med sin rejäla takhöjd och stora fönsterpartier. Härifrån nås uteplatsen i sydostligt läge och sängen och matplatsen får plats. Förvaring i dubbel garderob.

Köket får vita kökssnickerier från IKEA, med diskreta handtag i borstad aluminium. Stora vita kakelplattor över bänkskivan i alumönstrad grå laminat ger ett fräscht och modernt intryck. Kombinerad kyl och frys i rostfritt utförande. Mikrovågsugn monterad i överskåp, integrerad diskmaskin, varmluftsugn i rostfritt och induktionshäll i glas. Samtliga vitvaror ur IKEAs sortiment.

Lägenheten får genomgående vitlaserad ekparkett och vita väggar.

Till bostaden hör ett förråd.

Kontakt

Vill du bli uppringd av vår mäklare Marina Nilsson, alternativt bli kontaktad via e-post istället, fyll i dina kontaktuppgifter nedan.

Område och karta

Välj färdsätt

Andra intressanta bostäder i Brf Sola

Till salu

Till salu

Till salu

Till salu

Till salu