Malmö, Västra Hamnen

BRF SOLA

1 rok, 39 kvm

Inflyttning september 2020

Reserverad

Visningar

Välkommen på visning i vår visningslägenhet på Lilla Varvsgatan 21A!

Tid
12:00 - 14:00

Lägg till i kalender

Om bostaden

Snabbfakta

Inflyttning September 2020
Nummer 3-1103
Bostadstyp Ej fastställt
Våning 1 av 7
Rum 1 rum och kök
Kvm 39 kvm
Avgift 2.721 kr/mån
Pris 1.500.000 kr

Mysig etta en våning upp i huset, med parkutsikt från fransk balkong!

Trivsam enrumslägenhet med härliga öppna ytor och fransk balkong mot varvsparken. Välkomnande hall med gott omförvaring i skjutdörrsgarderoben. Härifrån nås badrummet, som får vitt liggande kakel på väggarna, i kombination med ljust grått klinker på golvet. Här installeras en kombinerad tvättmaskin och torktumlare, duschen får vikbara glasväggar och tvättstället förvaring i kommod undertill. Spegel med inbyggd belysning. Förberett för eluppvärmd handdukstork.

Köket och allrummet delar på generösa ytor, och har stora fönsterpartier mot parken på andra sidan gatan. I rummets bakre del finns en mysig sovalkov som rymmer en enkelsäng och är försedd med garderober. I den öppna delen finns plats för både soffgrupp och matplats.

Det integrerade hörnköket får vita kökssnickerier från IKEA. Stänkskydd i form av vita, stora kakelplattor och en bänkskiva i alumönstrat laminat lämnar ett modernt intryck. Diskmaskin bakom en likadan lucka som skåpen finns installerat. Mikrovågsugn monterad i överskåp. Varmluftsugn i rostfritt, med induktionshäll i glas över. Kombinerat kyl- och frysskåp i rostfritt utförande.

Bostaden får ekparkettgolv och vita släta väggar.

Till lägenheten hör ett förråd.

Kontakt

Vill du bli uppringd av vår mäklare Marina Nilsson, alternativt bli kontaktad via e-post istället, fyll i dina kontaktuppgifter nedan.

Område och karta

Välj färdsätt

Andra intressanta bostäder i Brf Sola

Till salu

1 rok, 39 Kvm

Såld

Till salu

Till salu

Till salu