Malmö, Västra Hamnen

BRF SOLA

1 rok, 39 kvm

Inflyttning prel. september 2020

Till salu

Visningar

Välkommen på sommarvisning i vår visningslägenhet på Lilla Varvsgatan 21D, vi bjuder på glass!

Imorgon!
Tid
16:00 - 18:00

Lägg till i kalender

Om bostaden

Snabbfakta

Inflyttning Prel. september 2020
Nummer 3-1603
Bostadstyp Ej fastställt
Våning 6 av 7
Rum 1 rum och kök
Kvm 39 kvm
Avgift 2.721 kr/mån
Pris 1.850.000 kr

Etta för den som uppskattar utsikt och en smart planlösning!

Härliga öppna ytor, fint ljusinsläpp och rymlig balkong som vetter mot parken, utsikten är vidsträckt över Västra Hamnens grönområden och taktoppar!

Välkomnande hall med gott om förvaring i skjutdörrsgarderoben. Härifrån nås badrummet, som får vitt liggande kakel på väggarna, i kombination med ljust grått klinker på golvet. Här installeras en kombinerad tvättmaskin och torktumlare, duschen får vikbara glasväggar och tvättstället förvaring i kommod undertill. Spegel med inbyggd belysning. Förberett för eluppvärmd handdukstork.

Köket och allrummet delar på generösa ytor, och har stora fönsterpartier mot parken på andra sidan gatan. I rummets bakre del finns en mysig sovalkov som rymmer en enkelsäng och är försedd med garderober. I den öppna delen finns plats för både soffgrupp och matplats.

Det integrerade hörnköket får vita kökssnickerier från IKEA. Stänkskydd i form av vita, stora kakelplattor och en bänkskiva i alumönstrat laminat lämnar ett modernt intryck. Diskmaskin bakom en likadan lucka som skåpen finns installerat. Mikrovågsugn monterad i överskåp. Varmluftsugn i rostfritt, med induktionshäll i glas över. Kombinerat kyl- och frysskåp i rostfritt utförande.

Bostaden får ekparkettgolv och vita släta väggar.

Till lägenheten hör ett förråd.

Kontakt

Vill du bli uppringd av vår mäklare Marina Nilsson, alternativt bli kontaktad via e-post istället, fyll i dina kontaktuppgifter nedan.

Område och karta

Välj färdsätt

Andra intressanta bostäder i Brf Sola

Till salu

Till salu

Till salu

Till salu

Till salu