Malmö, Västra hamnen

BRF SOLA

3 rok, 75 kvm

Inflyttning prel. sommaren 2020

Reserverad

Om bostaden

Snabbfakta

Inflyttning Prel. sommaren 2020
Nummer 3-1502
Bostadstyp Ej fastställt
Våning 5 av 7
Rum 3 rum och kök
Kvm 75 kvm
Avgift 4.405
Pris 3.250.000 kr

Ytgenerös trea på högt läge på hörnan i huset, med vidsträckt parkutsikt!

Hallen välkomnar med generösa, luftiga ytor. Här finns gott om möjligheter för avhängning och förvaring i den stora skjutdörrsgarderoben till höger. De två sovrummen är välplanerade och belägna i svalt norrläge. Det större sovrummet har en stor skjutdörrsgarderob längs ena väggen, och plats för dubbelsäng.

Från hallen når man badrummet där tvättmaskin och torktumlare finns installerat, med bänkskiva över. Väggarna får vitt liggande kakel. Golv med klinker i ljusgrått. Dusch med duschväggar av glas. Tvättstället utrustas med en vit kommod med förvaring i utdragbara lådor. Förberett för eluppvärmd handdukstork.

Den här lägenheten har en klockren planlösning både för den som uppskattar avskildhet mellan kök och vardagsrum, och den som trivs bäst i öppen planlösning! Stora ljusa ytor med mycket fönster skapar bra förutsättningar för ett hem att trivas i. Vardagsrumsdelen rymmer ett stort soffmöblemang, och härifrån når man den mysiga balkongen, belägen i väst.

Integrerat hörnkök med vita kökssnickerier från IKEA. Stänkskydd av vita, stående kakelplattor. Ljusgrå, alumönstrad laminatbänkskiva. Kombinerat kyl- och frysskåp i rostfritt utförande. Integrerad diskmaskin finns installerad. Induktionshäll av glas, varmluftsugn med lucka i rostfritt under. Rostfri mikrovågsugn monterad i överskåp. Plats för bord och 4 stolar.

Lägenheten får ljus, mattlackad ekparkett, och vita släta väggar.

Till bostaden hör ett förråd.

Kontakt

Vill du bli uppringd av vår mäklare Labinot Krasniqi, alternativt bli kontaktad via e-post istället, fyll i dina kontaktuppgifter nedan.

Område och karta

Välj färdsätt

Andra intressanta bostäder i Brf Sola

Till salu

Till salu

Till salu

Till salu

Reserverad