Malmö, Västra Hamnen

Brf Sola

3 rok, 67 kvm

Inflyttning prel. december 2020

Till salu

Visningar

Vill du komma på visning? Då bokar du in dig via mail till marina.nilsson@erikolsson.se eller telefon 0731405274. Välkommen!

Om bostaden

Snabbfakta

Inflyttning Prel. december 2020
Nummer 1-1004
Bostadstyp Bostadsrättslägenhet
Våning 0 av 5
Rum 3 rum och kök
Kvm 67 kvm
Avgift 4.022 kr/mån
Pris 2.500.000 kr

Trea belägen på gavel med ljusinsläpp från tre väderstreck!

Med tre meter till taket och stora fönsterpartier i tre väderstreck, blir detta en ljus och klockrent planerad bostad att trivas i!

Välkomnande hall, med förvaring i enkel garderob, gott om plats för andra hallmöblemang. Lägenhetens badrum är stort, och utrustat med både tvättmaskin och torktumlare. Ljus bänkskiva i laminat ovanpå. Dusch med vikbara duschväggar av glas. Väggarna får vitt liggande kakel. Golv med ljust gråa klinkerplattor. Tvättstället utrustas med en vit kommod, och spegel med belysning ovanför. Förberett för eluppvärmd handdukstork.

Vardagsrum och kök i delvis öppen planlösning. Rymlig köksdel med ljusinsläpp från både öster och söder, och en fransk balkong belägen mot Bomgatan. Plats för bord och 4 stolar. Köket har vita kökssnickerier från IKEA. Stänkskydd av stora, vita kakelplattor. Laminatbänkskiva i ljust grått aluminiummönstrat. Två kombinerade kyl- och frysskåp i rostfritt utförande. Integrerad diskmaskin finns installerat. Induktionshäll av glas som är infälld i bänkskivan med rostfri ugn under. Rostfri mikrovågsugn monterad i överskåp. Ljus vardagsrum med stort fönsterparti mot gården.

Två bra sovrum, ett större och ett lite mindre. Utrustade med goda förvaringsmöjligheter i garderober. Båda rummen belägna mot innergård.

Lägenheten har genomgående vitlaserat ekparkettgolv och släta vita väggar.

Ett förråd i källarplanet tillhör lägenheten.

Lägenhetsväljare

Kontakt

Vill du bli uppringd av Marina Nilsson, alternativt bli kontaktad via e-post istället, fyll i dina kontaktuppgifter nedan.

Område och karta

Välj färdsätt

Andra intressanta bostäder i Brf Sola

Till salu

Till salu

Till salu

Till salu

Till salu