Malmö, Västra Hamnen

Brf Sola

3 rok, 67 kvm

Inflyttning prel. december 2020

Till salu

Visningar

Välkommen på visning i vår visningslägenhet på Lilla Varvsgatan 21A!

Tid
12:00 - 13:00

Lägg till i kalender

Om bostaden

Snabbfakta

Inflyttning Prel. december 2020
Nummer 1-1104
Bostadstyp Bostadsrättslägenhet
Våning 1 av 5
Rum 3 rum och kök
Kvm 67 kvm
Avgift 4.022 kr/mån
Pris 2.500.000 kr

Välplanerad och ljus trea på husets gavel, gott om ljusinsläpp!

En trappa upp i huset finns den här klockrent planerade, och ljusa trerummare! "Lagom" öppen planlösning, gott om fönsterpartier och sovrummen belägna mot innegården i svalt norrläge.

Välkomnande hall, med förvaring i enkel garderob, gott om plats för andra hallmöblemang. Lägenhetens badrum är stort, och utrustat med både tvättmaskin och torktumlare. Vit laminatbänkskiva ovanpå. Dusch med vikbara duschväggar av glas. Väggarna får vitt liggande kakel. Golv med ljust gråa klinkerplattor. Tvättstället utrustas med en vit kommod, och spegel med belysning ovanför. Förberett för eluppvärmd handdukstork.

Vardagsrum och kök i delvis öppen planlösning. Rymlig köksdel med ljusinsläpp från både öster och söder, och en fransk balkong belägen mot lugna Bomgatan. Plats för bord och 4 stolar. Köket har vita kökssnickerier från IKEA. Stänkskydd av stora, vita kakelplattor. Laminatbänkskiva i ljust grått aluminiummönstrat. Två kombinerade kyl- och frysskåp i rostfritt utförande. Integrerad diskmaskin finns installerat. Induktionshäll av glas som är infälld i bänkskivan med rostfri ugn under. Rostfri mikrovågsugn monterad i överskåp. Ljus vardagsrum med stort fönsterparti mot gården.

Två bra sovrum, ett större och ett lite mindre. Utrustade med goda förvaringsmöjligheter i garderober. Båda rummen belägna mot innergården i svalt norrläge.

Lägenheten har genomgående vitlaserat ekparkettgolv och släta vita väggar.

Ett förråd i källarplanet tillhör lägenheten.

Lägenhetsväljare

Kontakt

Vill du bli uppringd av Marina Nilsson, alternativt bli kontaktad via e-post istället, fyll i dina kontaktuppgifter nedan.

Område och karta

Välj färdsätt

Andra intressanta bostäder i Brf Sola

Till salu

Reserverad

Reserverad

Reserverad

Reserverad