Malmö, Västra Hamnen

Brf Sola

3 rok, 76 kvm

Inflyttning prel. december 2020

Reserverad

Om bostaden

Snabbfakta

Inflyttning Prel. december 2020
Nummer 1-1105
Bostadstyp Bostadsrättslägenhet
Våning 1 av 5
Rum 3 rum och kök
Kvm 76 kvm
Avgift 4.440 kr/mån
Pris 2.700.000 kr

3:a med två badrum och ljusinsläpp från soligt söderläge!

En södervänd trerummare med trivsam planlösning, gott om förvaring och två badrum!

Hall med förvaring i skjutdörrsgarderob med praktisk inredning för smart förvaring.

Lägenhetens största badrum är utrustat med både tvättmaskin och torktumlare. Ljus bänkskiva i laminat ovanpå. Dusch med vikbara duschväggar av glas. Väggarna får vitt liggande kakel. Golv med ljust gråa klinkerplattor. Tvättstället utrustas med en vit kommod, och spegel med belysning ovanför. Förberett för eluppvärmd handdukstork.

Vardagsrum och kök i öppen planlösning, ett ljust och socialt rum! Rymlig köksdel med fransk balkong belägen mot Bomgatan. Plats för bord och 4 stolar. Köket har gott om arbetsytor och är utrustat med vita kökssnickerier från IKEA. Stänkskydd av stora, vita kakelplattor. Laminatbänkskiva i ljust grått aluminiummönstrat. Två kombinerade kyl- och frysskåp i rostfritt utförande. Integrerad diskmaskin finns installerat. Induktionshäll av glas som är infälld i bänkskivan med rostfri ugn under. Rostfri mikrovågsugn monterad i överskåp. Städskåp.

Två sovrum, ett mindre med skjutdörrsgarderob och plats för enkelsäng. Det större sovrummet har också skjutdörrsgarderob samt ett angränsande badrum. Badrummet är helkaklat med vitt kakel på väggarna och ljust gråa klinkerplattor på golvet. Handfat med kommod, dusch med vikbara glasväggar, förberett för handdukstork.

Lägenheten har genomgående vitlaserat ekparkettgolv och släta vita väggar.

Ett förråd i källarplanet tillhör lägenheten.

Lägenhetsväljare

Kontakt

Vill du bli uppringd av Marina Nilsson, alternativt bli kontaktad via e-post istället, fyll i dina kontaktuppgifter nedan.

Område och karta

Välj färdsätt

Andra intressanta bostäder i Brf Sola

3 rok, 75 Kvm

Såld

3 rok, 75 Kvm

Såld

4 rok, 92 Kvm

Såld

4 rok, 92 Kvm

Såld

4 rok, 90 Kvm

Såld