Malmö, Västra Hamnen

Brf Sola

3 rok, 75 kvm

Inflyttning prel. december 2020

Reserverad

Visningar

Vill du komma på visning? Då bokar du in dig via mail till marina.nilsson@erikolsson.se eller telefon 0731405274. Välkommen!

Om bostaden

Snabbfakta

Inflyttning Prel. december 2020
Nummer 2-1204
Bostadstyp Bostadsrättslägenhet
Våning 2 av 5
Rum 3 rum och kök
Kvm 75 kvm
Avgift 4.394 kr/mån
Pris 2.800.000 kr

Rymlig och genomgående trea med utmärkt planlösning och mysig balkong!

Här hittar vi en trivsam och genomgående lägenhet fördelad på kök och vardagsrum i öppen planlösning samt två bra sovrum. Balkong i väster mot lugn gränd, luftiga ytor och goda förvaringsmöjligheter!

Ytgenerös hall med gott om förvaring i två dubbla garderober. Till höger är bostadens sociala ytor belägna - vardagsrum och kök i öppen planlösning. Rymlig köksdel med utgång till balkong belägen mot lugn gränd. Plats för bord och 4 stolar. Köket har gott om arbetsytor och är utrustat med vita kökssnickerier från IKEA. Stänkskydd av stora, vita kakelplattor. Laminatbänkskiva i ljust grått aluminiummönstrat. Två kombinerade kyl- och frysskåp i rostfritt utförande. Integrerad diskmaskin finns installerat. Induktionshäll av glas som är infälld i bänkskivan med rostfri ugn under. Rostfri mikrovågsugn monterad i överskåp. Städskåp.

Lägenhetens badrum är stort, och utrustat med både tvättmaskin och torktumlare. Ljus bänkskiva i laminat ovanpå. Dusch med vikbara duschväggar av glas. Väggarna får vitt liggande kakel. Golv med ljust gråa klinkerplattor. Tvättstället utrustas med en vit kommod, och spegel med belysning ovanför. Förberett för eluppvärmd handdukstork.

Två bra sovrum, ett stort beläget mot innergården med skjutdörrsgarderob och ett mindre utrustat med enkel garderob.

Lägenheten har genomgående vitlaserat ekparkettgolv och släta vita väggar.

Ett förråd i källarplanet tillhör lägenheten.

Lägenhetsväljare

Kontakt

Vill du bli uppringd av Marina Nilsson, alternativt bli kontaktad via e-post istället, fyll i dina kontaktuppgifter nedan.

Område och karta

Välj färdsätt

Andra intressanta bostäder i Brf Sola

Till salu

Till salu

Till salu

3 rok, 76 Kvm

Bokad

Reserverad