Malmö, Västra hamnen

BRF SOLA

4 rok, 90 kvm

Inflyttning prel. sommaren 2020

Till salu

Om bostaden

Snabbfakta

Inflyttning Prel. sommaren 2020
Nummer 3-1002
Bostadstyp Ej fastställt
Våning 0 av 7
Rum 4 rum och kök
Kvm 90 kvm
Avgift 5.059 kr/mån
Pris 3.300.000 kr

Generös fyrarumslägenhet med egen uteplats mot innergården!

Bostaden välkomnar med en rymlig hall, med dubbel garderob och gott om plats för andra förvaringsmöjligheter. I anslutning till hallen finns badrummet som är utrustat med tvättmaskin och torktumlare, med bänkskiva över. Väggarna får vitt liggande kakel. Golv med klinker i ljusgrått. Dusch med duschväggar av glas. Tvättstället utrustas med en vit kommod. Förberett för eluppvärmd handdukstork. Utöver badrummet finns ett gäst-wc med toalett och handfat. Golvet får samma klinker som badrummet, och väggarna målas vita.

Lägenheten har en perfekt planlösning där de sociala ytorna i form av kök och vardagsrum i öppen planlösning finns i lägenhetens ena del, och den mer privata avdelningen med sovrum i den andra.

Ett integrerat kök med vita kökssnickerier från IKEA. Stänkskydd av stora, vita kakelplattor tillsammans med en alumönstrad laminatbänkskiva känns modernt och stilrent. Två kombinerade kyl- och frysskåp i rostfritt utförande. Integrerad diskmaskin finns installerad. Induktionshäll av glas, varmluftsugn med lucka i rostfritt under. Rostfri mikrovågsugn monterad i överskåp.

I rummet finns gott om plats för matsalsmöblemang och soffgrupp, och från den franska balkongen och de stora fönsterpartierna ser man den grönskande Varvsparken.

Alla tre sovrum ligger på ett lugnt läge mot innergården. De två mindre sovrummen är utrustade med enkla garderober, och har plats för enkelsäng och skrivbord. Det större sovrummet har gott om förvaring i skjutdörrsgarderob. Från ett av de mindre sovrummen nås bostadens mysiga uteplats, i gårdsvänt söderläge!

Lägenheten har genomgående parkettgolv i vitlaserad ek och vitmålade, släta väggar.

Till lägenheten hör ett förråd.

Kontakt

Vill du bli uppringd av vår mäklare Marina Nilsson, alternativt bli kontaktad via e-post istället, fyll i dina kontaktuppgifter nedan.

Område och karta

Välj färdsätt

Andra intressanta bostäder i Brf Sola

Till salu

Till salu

Till salu

Till salu

Till salu