Malmö, Västra Hamnen

Brf Sola

4 rok, 90 kvm

Inflyttning prel. december 2020

Reserverad

Visningar

Vill du komma på visning? Då bokar du in dig via mail till marina.nilsson@erikolsson.se eller telefon 0731405274. Välkommen!

Om bostaden

Snabbfakta

Inflyttning Prel. december 2020
Nummer 1-1002
Bostadstyp Bostadsrättslägenhet
Våning 0 av 5
Rum 4 rum och kök
Kvm 90 kvm
Avgift 5.091 kr/mån
Pris 3.300.000 kr

Fyrarummare med ultimat planlösning för familjen, uteplats mot innergården!

Bostaden välkomnar med en rymlig hall, med dubbel garderob och gott om plats för andra förvaringsmöjligheter. Utmärkt planlösning, där bostadens mer privata avdelning med sovrum och badrum finns till höger och de sociala ytorna i form av kök och vardagsrum i bostadens motsatta del.

I anslutning till hallen finns badrummet som är utrustat med tvättmaskin och torktumlare, med bänkskiva över. Väggarna får vitt liggande kakel. Golv med klinker i ljusgrått. Dusch med duschväggar av glas. Tvättstället utrustas med en vit kommod. Förberett för eluppvärmd handdukstork. Utöver badrummet finns ett gäst-wc med toalett och handfat. Golvet får samma klinker som badrummet, och väggarna målas vita.

Ett integrerat kök med vita kökssnickerier från IKEA. Här finns det gott om arbetsyta för hela familjen. Stänkskydd av stora, vita kakelplattor tillsammans med en alumönstrad laminatbänkskiva känns modernt och stilrent. Två kombinerade kyl- och frysskåp i rostfritt utförande samt ett städskåp. Integrerad diskmaskin finns installerad. Induktionshäll av glas, varmluftsugn med lucka i rostfritt under. Rostfri mikrovågsugn monterad i överskåp.

På över 40 kvadratmeter ryms både matsalsmöblemang och soffgrupp och rummet blir ett härligt tillhåll på mysigt läge, med fönsterpartier och fransk balkong som vetter mot den lilla gränden utanför. Den väl tilltagna takhöjden om 3 meter bidrar ytterligare till rummets rymd och härliga atmosfär.

Alla tre sovrum ligger är lugnt belägna mot föreningens innergård. De två mindre sovrummen är utrustade med enkla garderober, och har plats för enkelsäng och skrivbord. Det större sovrummet utrustas med en skjtudörrsgarderob med praktisk inredning. Från ett av de mindre sovrummen nås bostadens mysiga uteplats, i svalt österläge.

Lägenheten har genomgående parkettgolv i vitlaserad ek och vitmålade, släta väggar.

Till lägenheten hör ett förråd.

Lägenhetsväljare

Kontakt

Vill du bli uppringd av Marina Nilsson, alternativt bli kontaktad via e-post istället, fyll i dina kontaktuppgifter nedan.

Område och karta

Välj färdsätt

Andra intressanta bostäder i Brf Sola

Till salu

4 rok, 90 Kvm

Såld

4 rok, 92 Kvm

Såld

4 rok, 92 Kvm

Såld

4 rok, 92 Kvm

Såld