Malmö, Västra Hamnen

Brf Sola

4 rok, 92 kvm

Inflyttning prel. december 2020

Reserverad

Visningar

Välkommen på visning i vår visningslägenhet på Lilla Varvsgatan 21A!

Tid
17:30 - 18:00

Lägg till i kalender

Välkommen på visning i vår visningslägenhet på Lilla Varvsgatan 21A!

Tid
12:00 - 13:00

Lägg till i kalender

Visa flerfärre

Om bostaden

Snabbfakta

Inflyttning Prel. december 2020
Nummer 1-1202
Bostadstyp Bostadsrättslägenhet
Våning 2 av 5
Rum 4 rum och kök
Kvm 92 kvm
Avgift 5.184 kr/mån
Pris 3.700.000 kr

Fyrarummare två trappor upp i huset, med perfekt planlösning för familjen!

Bostaden välkomnar med en rymlig hall, med dubbel garderob och gott om plats för andra hallmöblemang. Familjevänlig planlösning, där bostadens mer privata avdelning med sovrum och badrum finns till höger och de sociala ytorna i form av kök och vardagsrum i bostadens motsatta del.

I anslutning till hallen finns badrummet som är utrustat med tvättmaskin och torktumlare, med bänkskiva över. Väggarna får vitt liggande kakel. Golv med klinker i ljusgrått. Dusch med duschväggar av glas. Tvättstället utrustas med en vit kommod. Förberett för eluppvärmd handdukstork. Utöver badrummet finns ett gäst-wc med toalett och handfat. Golvet får samma klinker som badrummet, och väggarna målas vita.

Ett integrerat kök med vita kökssnickerier från IKEA. Här finns det gott om arbetsyta för hela familjen. Stora, vita kakelplattor över arbetsbänken, tillsammans med den ljusgrå laminatbänkskivan ger ett stilrent och modernt intryck. Två kombinerade kyl- och frysskåp i rostfritt utförande samt ett städskåp. Integrerad diskmaskin finns installerad. Induktionshäll av glas, varmluftsugn med lucka i rostfritt under. Rostfri mikrovågsugn monterad i överskåp.

På över 40 kvadratmeter ryms både matsalsmöblemang och soffgrupp och rummet blir ett härligt tillhåll. Beläget på mysigt läge, med fönsterpartier och balkong i västerläge som vetter mot den lilla gränden utanför.

Alla tre sovrum ligger är lugnt belägna mot föreningens innergård. De två mindre sovrummen är utrustade med enkla garderober, och har plats för enkelsäng och skrivbord. Det större sovrummet utrustas med en skjutdörrsgarderob med praktisk inredning.

Lägenheten har genomgående parkettgolv i vitlaserad ek och vitmålade, släta väggar.

Till lägenheten hör ett förråd.

Lägenhetsväljare

Kontakt

Vill du bli uppringd av Marina Nilsson, alternativt bli kontaktad via e-post istället, fyll i dina kontaktuppgifter nedan.

Område och karta

Välj färdsätt

Andra intressanta bostäder i Brf Sola

Reserverad

4 rok, 92 Kvm

Såld