Malmö, Västra hamnen

BRF VILA

1 rok, 31 kvm

Inflyttning påbörjas första kvartalet 2021

Reserverad

Visningar

Välkommen på visning i vår visningslägenhet på Lilla Varvsgatan 21A!

Tid
13:30 - 14:30

Lägg till i kalender

Om bostaden

Snabbfakta

Inflyttning Påbörjas första kvartalet 2021
Nummer 2-1001
Bostadstyp Ej fastställt
Våning 0 av 5
Rum 1 rum och kök
Kvm 31 kvm
Avgift 2.400
Pris 1.350.000 kr

Smart och prisvärd enrummare med privat uteplats mot gården och 3 meter till tak!

Välplanerad och trivsam etta på markplan med god förvaring, badrum med egna tvättmöjligheter samt en uteplats på trevligt gårdsläge!

Vi kliver in i en rymlig och välkomnande hall, med goda förvaringsmöjligheter i form av skjutdörrsgarderober längs ena väggen.

Rakt fram finns badrummet, utrustat med kombinerad tvättmaskin och torktumlaren med arbetsyta i form av ljus laminatbänkskiva över. På väggarna - vita, liggande kakelplattor och på golvet ljusgrå klinkerplattor. Dusch med vikbara glasväggar, spegel med belysning och tvättställ med förvaring i vit kommod undertill. Förberett för eluppvärmd handdukstork.

Bostadens rum rymmer både kök, vardagsrum och sovhörna. Ett ljust och luftigt rum med gott om ljusinsläpp från fönsterpartierna. Känslan av rymd, trots den begränsade ytan, förstärks av den generösa takhöjden om 3 meter. Från allrummet nås uteplatsen som är belägen mot innergården.

Köket utrustas med allt man kan tänkas behöva för en bekväm vardag. Kökssnickerierna är vita från IKEA, med diskreta handtag i borstad aluminium. Bänkskiva i laminat i ljust grå, stora, vita stående kakelplattor som stänkskydd. Microvågsugn monteras i överskåp, diskmaskin integrerad bakom lucka. Kombinerat kyl- och frysskåp i rostfritt utförande, precis som varmluftsugnen som har en induktionshäll monterad i bänkskivan ovanför.

Bostaden har genomgående vitlaserat ekparkettgolv, och vita, släta väggar.

Till lägenheten hör ett förråd.

Kontakt

Vill du bli uppringd av vår mäklare Anna Jermander, alternativt bli kontaktad via e-post istället, fyll i dina kontaktuppgifter nedan.

Område och karta

Välj färdsätt

Andra intressanta bostäder i Brf Vila

Till salu

Till salu

Till salu

Till salu

Till salu