Malmö, Västra hamnen

BRF VILA

3 rok, 75 kvm

Inflyttning påbörjas första kvartalet 2021

Till salu

Visningar

Välkommen på visning i vår visningslägenhet på Lilla Varvsgatan 21A!

Tid
18:00 - 18:30

Lägg till i kalender

Om bostaden

Snabbfakta

Inflyttning Påbörjas första kvartalet 2021
Nummer 1-1505
Bostadstyp Ej fastställt
Våning 5 av 5
Rum 3 rum och kök
Kvm 75 kvm
Avgift 4.500
Pris 3.300.000 kr

Trea högst upp i huset med söderbalkong, master-bedroom och två badrum!

Äntligen en trerumslägenhet med två badrum! Utöver det, en trevlig planlösning med ett stort master-bedroom och öppna, sociala ytor samt en balkong i soliga söder!

Hall med förvaring i skjutdörrsgarderob med praktisk inredning för smart förvaring.

Lägenhetens största badrum är utrustat med både tvättmaskin och torktumlare. Ljus bänkskiva ovanpå. Dusch med vikbara duschväggar av glas. Väggarna får vitt liggande kakel. Golv med ljust gråa klinkerplattor. Tvättstället utrustas med en vit kommod, och spegel med belysning ovanför. Förberett för eluppvärmd handdukstork.

Vardagsrum och kök i öppen planlösning, ett ljust och luftigt rum! Rymlig köksdel med utgång till balkong belägen mot Bomgatan i söderläge. Plats för bord och 4 stolar. Köket har gott om arbetsytor och är utrustat med vita kökssnickerier från IKEA. Stänkskydd av stora, vita kakelplattor. Laminatbänkskiva i ljust grått aluminiummönstrat. Två kombinerade kyl- och frysskåp i rostfritt utförande. Integrerad diskmaskin finns installerat. Induktionshäll av glas som är infälld i bänkskivan med rostfri varmluftsugn under. Rostfri mikrovågsugn monterad i överskåp. Städskåp.

Två sovrum, ett mindre med skjutdörrsgarderob och plats för enkelsäng. Det större sovrummet är med sin stora yta och spektakulära takhöjd ett riktigt dröm-sovrum! Här finns också skjutdörrsgarderob samt ett angränsande badrum. Badrummet är helkaklat med vitt kakel på väggarna och ljust gråa klinkerplattor på golvet. Handfat med kommod, dusch med vikbara glasväggar, förberett för handdukstork.

Lägenheten har genomgående vitlaserat ekparkettgolv och släta vita väggar.

Ett förråd i källarplanet tillhör lägenheten.

Kontakt

Vill du bli uppringd av vår mäklare Labinot Krasniqi, alternativt bli kontaktad via e-post istället, fyll i dina kontaktuppgifter nedan.

Område och karta

Välj färdsätt

Andra intressanta bostäder i Brf Vila

Till salu

Till salu

Till salu

Till salu

Till salu