Malmö, Västra hamnen

BRF VILA

3 rok, 75 kvm

Inflyttning påbörjas första kvartalet 2021

Till salu

Om bostaden

Snabbfakta

Inflyttning Påbörjas första kvartalet 2021
Nummer 2-1301
Bostadstyp Ej fastställt
Våning 3 av 5
Rum 3 rum och kök
Kvm 75 kvm
Avgift 4.500
Pris 2.800.000 kr

Tre rum och kök på högt läge med balkong i västerläge!

Högt upp i huset finns den här trivsamma trean. Utmärkt planlsöning med luftiga och sociala ytor och en mysig balkong i väster!

Ytgenerös hall med gott om förvaring i två dubbla garderober, och många möjligheter till möblering. Till vänster är bostadens sociala ytor belägna - vardagsrum och kök i öppen planlösning. Rymlig köksdel med balkong belägen mot lugn gränd. Plats för bord och 4 stolar. Köket har gott om arbetsytor och är utrustat med vita kökssnickerier från IKEA. Stänkskydd av stora, vita kakelplattor. Laminatbänkskiva i ljust grått aluminiummönstrat. Två kombinerade kyl- och frysskåp i rostfritt utförande. Integrerad diskmaskin finns installerat. Induktionshäll av glas som är infälld i bänkskivan med rostfri ugn under. Rostfri mikrovågsugn monterad i överskåp. Städskåp.

Lägenhetens badrum är stort, och utrustat med både tvättmaskin och torktumlare. Ljus bänkskiva i laminat ovanpå. Dusch med vikbara duschväggar av glas. Väggarna får vitt liggande kakel. Golv med ljust gråa klinkerplattor. Tvättstället utrustas med en vit kommod, och spegel med belysning ovanför. Förberett för eluppvärmd handdukstork.

Två trevliga och lugnt belägna sovrum, ett stort mot innergården med skjutdörrsgarderob och ett mindre utrustat med enkel garderob.

Lägenheten har genomgående vitlaserat ekparkettgolv och släta vita väggar.

Ett förråd i källarplanet tillhör lägenheten.

Kontakt

Vill du bli uppringd av vår mäklare Anna Jermander, alternativt bli kontaktad via e-post istället, fyll i dina kontaktuppgifter nedan.

Område och karta

Välj färdsätt

Andra intressanta bostäder i Brf Vila

Till salu

Till salu

Till salu

Till salu

Till salu