Högst upp i huset! Genomgående tvåa med gott om ljusinsläpp och härlig balkong.

Högt belägen tvårumslägenhet med fönster i två väderstreck. Hemtrevlig bostad med stor social yta i och med dess öppna planlösning mellan kök och vardagsrum. Från vardagsrummet nås härlig balkong i nordvästläge.

IKEA-kök med vita kökssnickerier och vita luckar som är inredarensval. Lika som stänkskydd av vita liggande kakelplattor och svart bänkskiva i laminat. Energisnåla vitvaror i köket så som integrerad diskmaskin, rostfri kyl/frys, varmluftsugn och mikrovågsungn Induktionshäll med fläkt i rostfritt utförande.

Modernt och stilrent duschrum med svart klinkergolv och vitt liggande kakel på väggarna. Detta utrymme utrustas med golvmonterad Wc-stol, tvättställ med vit kommod, spegel med belysning och eluttag, vikbara duschväggar av glas samt kombinerad tvätt- och torktumlare (kombimaskin).

Sovrummet nås via hall från vardagsrum/kök och är väl tilltaget. Här finns plats för dubbelsäng och ytterligare möblering. Linneskåp och garderob finns i grundutförande.

Välkomnande hall med gott om förvaringsmöjligheter i form av en skjutdörrsgarderob. Säkerhetsdörr med tittöga.

Lägenheten har genomgående parkettgolv i ek och vitmålade väggar. Innerdörrarna är vita med handtag i mattborstad krom. Fönsterbänkar av natursten.

Till lägenheten hör ett förråd i källar- eller vindsplan. Hiss hela vägen upp till vindsplanet eller ned till garage och cykelförråd.

4-1601@2x

Fakta

Inflyttning Enligt överenskommelse
Nummer 4-1601
Bostadstyp Bostadsrättslägenhet
Våning 6 av 6
Rum 2 rum och kök
Kvm 58 kvm
Avgift 3.513 kr
Pris 2.195.000 kr

Hitta hit

Visningar

Idag!

16:00 - 18:00

Välkommen till vår gårdsfest på Råbyvägen 57! Vi öppnar upp våra visningslägenheter i Gränby samt vår fina gård där vi bjuder på glass till alla barn.

Lägg till

Kontakt

Andra intressanta bostäder i Råbyvägen

Till salu

Till salu

Till salu

Nedan kan du läsa om hela projektet

Uppsala, Gränby

RÅBYVÄGEN

Till salu

Anmäl intresse

Inflyttningsklart!

På Råbyvägen bor du med närhet till både Uppsalas stadspuls och fågelkvittrande grönområden. Lägenheterna ligger i nya, lummiga kvarter i Gränby med närhet till omtyckta Gränby Centrum där du hittar 105 butiker, restauranger och affärer. Tv, bredband, telefoni och varmvatten ingår i avgiften.  

Bostäder och priser

Fakta

Inflyttning Enligt överenskommelse
Bostadstyp Lägenheter
Boendeform Bostadsrätt
Bostäder 115 st
Rum 2-4 rum och kök
Kvm 58-98 kvm
Avgift 3.513-5.103 kr
Pris 2.095.000-3.295.000 kr

Om lägenheterna och området

  • Lägenheterna

    Köken är modernt utrustade med induktionshäll, separat ugn, diskmaskin och för miljöns skull energibesparande blandare. I det helkaklade badrummet med klinkergolv finner du tvättutrustning, duschvägg i klarglas och kommod under tvättstället. Samtliga rum har ekparkett och vita väggar och alla lägenheter har antingen uteplats eller balkong.

  • Kommunikationer och service

    Från våra lägenheter i Gränby har du nära till det mesta. Alldeles intill ligger Gränbyparkens grönområden, perfekta för en picknick med vännerna. Med goda kommunikationer finns Uppsala centrum på bekvämt avstånd. Och vill du hellre handla på hemmaplan har Gränby Centrum över 100 butiker och restauranger.

Karta

Välj färdsätt

Tryggt köp

Mycket är nytt när du ska köpa en nybyggd bostad. För oss är det viktigt att det känns tryggt och enkelt. Läs mer om fördelarna med nyproduktion här.

Ikano Förmån

Ikano Förmån ger dig förtur till våra kommande bostäder. Det betyder att du får välja och kan köpa bostad innan den öppna försäljningen startar. Klicka bli medlem när du intresseanmäler dig eller bli medlem här.

Hållbart byggande

Vår uttalade ambition är att skapa bostäder som främjar långsiktighet och kloka resursval. 

Läs mer om vårt hållbarhetsarbete

Närliggande projekt

Uppsala, Gränby

Brf Läsa

Till salu

Uppsala, Gränby

Brf Skriva

Till salu

Uppsala, Kvarngärdet

Kvarngärdet

Kommande

Uppsala, Kungsängen

Skeppskajen

Kommande