Köpa radhus

 

Med våra radhus får du allt från stora sociala ytor till rum för egentid och avkoppling. Kanske har du familj, kanske letar du bara efter något lite större? Då är våra radhus perfekta för dig.

Malmö    Nacka   Upplands Väsby   Värmdö

 Trygg gemenskap

 Smart planlösning

 Smidig bostadsrätt

Radhus i Malmö

Brf Leva
Malmö, Elinegård

Nu tänker vi bygga nya bostäder för familjen mitt mellan skvalpande Limhamn och fartfyllda Hyllie. Här växer Elinegård fram - en helt ny stadsdel med täta stadskvarter och grön natur. Visst låter det bra?

Läs mer om Brf Leva

Brf Skina
Malmö, Västra Klagstorp

Vet du vad som finns bara tjugo minuter från centrala Malmö och precis utanför Tygelsjö? Jo, idyllen Västra Klagstorp. Här bygger vi nya radhus för den moderna barnfamiljen mitt bland öppna fält och skånsk natur.

Läs mer om Brf Skina

Brf Spegla
Malmö, Västra Klagstorp

I Västra Klagstorp bygger vi nya radhus för den moderna barnfamiljen mitt bland öppna fält och skånsk natur. Här växer ett tryggt bostadsområde fram med närhet till både lekparker och grönområden.

Läs mer om Brf Spegla

Radhus i Nacka

Brf Vandra
Nacka, Ältadalen

Letar du efter ett naturnära och tryggt boende för hela familjen? Då är Ältadalen något för dig. Här kommer du bo i våra välplanerade radhus omgiven av stora grönområden och gemenskap.

Läs mer om Brf Vandra

Radhus i Upplands Väsby

Brf Längta
Upplands Väsby, Eds Allé

Med grönområden runt hörnet upplever du underbar natur utan att bo för långt från stan. Här har du all service du behöver på gång- och cykelavstånd, samtidigt som du tar dig till Stockholms city på mindre än 30 minuter.

Läs mer om Brf Längta

Radhus på Värmdö

Brf Färga
Värmdö, Gustavsberg

I Porslinskvarteren blandas anrik designhistoria och kultur med restauranger, caféer och närheten till naturen. I samma miljö har du nu möjlighet att hitta en plats för hela familjen.

Läs mer om Brf Färga

Ikano Förmån

Ikano Förmån ger dig förtur. Det betyder att du får välja och köpa bostad innan den öppna försäljningen startar.

Kom på visning

Kom och ta en titt på våra kvadratsmarta nybyggda bostadsrätter.

Vill du köpa bostad?

En Ikanobostad är noga genomtänkt från golv till tak för att du ska få ut så mycket som möjligt av ytan.