Urbana radhus för hållbara stadsdelar

Du bor i radhus, men i bostadsrätt. Husen är moderna, genomtänkta ned till varje kvadratmeter och fulla av smarta lösningar för den unga barnfamiljen. Det här är nyheten för dig som är sugen på att bo i villa, men inte känner dig färdig att lämna stadslivet för att bo i hus. Varför välja? Nu kan du både ha kakan och äta den. I våra urbana radhus bor du i eget hus, och har stadskänslan nära till hands.

Kvadratsmarta lösningar och ätbar trädgård

Vad sägs om mudroom där du kan spola av barnens leriga stövlar och hänga upp blöta overaller. Eller en ätbar trädgård. Som du slipper plantera för det är gjort när du flyttar in. Någon som gillar svartvinbärssylt? Dubbelt så mycket bra förvaring som i ett vanligt hus. Inga problem att få plats med vinterkläder eller barnens leksaker.

Ett boende som får vardagen att fungera  

Och det bästa av allt, vi bygger husen så att du får nära till det som behövs. Skolor och daghem, service, butiker och kommunikationer. Naturen är inte mycket längre bort. Stadskänslan får du på köpet. Du vet väl om att vi på Ikano Bostad brinner för att skapa en bättre vardag för dig. Det är så  här vi gör det.

Vikhem, Staffanstorp

Läs mer och anmäl intresse.

Limhamn, Elinegård

Läs mer och anmäl intresse.