Sollentuna, Väsjö Torg

Brf Valla

Inflyttning preliminärt 2023

Kommande

Om bostadsprojektet

Snabbfakta

Inflyttning Preliminärt 2023
Bostadstyp Lägenheter
Boendeform Bostadsrätt
Bostäder 91 st
Rum 1-6 rum och kök

Nya lägenheter precis intill skidbacken i Väsjön

I ett unikt läge mellan två naturreservat och precis intill Väsjöbacken hittar du vackra Väsjön, här är möjligheterna till en aktiv fritid oändliga. Det är nästan så att du kommer kunna ta på dig skidorna och åka direkt ut i backen från ytterdörren.

I Brf Valla kommer vi bygga lägenheter i ett tryggt område med fokus på gemenskap. Här kommer du kunna hitta hem i en nybyggd lägenhet med stora möjligheter till ett aktivt liv utanför dörren. Ge dig ut på lite backåkning, eller ta dig till Edsbergs sportfält med bland annat tennishall, motionsspår och utegym.

Bo naturnära och bekvämt

Väsjön hittar du i Sollentuna kommun och området är lika känt för sitt naturnära läge som sin slalomskidbacke. Här varvas skidåkning med strövområden och är en perfekt plats för dig som gillar ett aktivt liv utomhus. För att inte glömma att hela området byggs runt en sjö, med ett härligt gångstråk längs strandkanten.

Vill du till Stockholm City tar du dig dit smidigast via Sollentuna Centrum med pendeltåget, som bara tar 15 minuter. Med en cykeltur på 10 minuter är du i Häggvik som också erbjuder pendeltåg. Söker du butiker och service hittar du det närmast i Edsbergs centrum inte alls långt bort.

Lägenheter som förenklar vardagen

Vi kommer bygga 91 nya lägenheter i Väsjö torg med preliminär inflyttning 2023. Vi bygger alltid kvadratsmarta bostadsrätter anpassade för att förenkla din vardag. Bland annat med fullt utrustat badrum, öppen planlösning, kök från IKEA och praktisk förvaring. Alla lägenheter kommer dessutom ha stor balkong, och några med terrass. Här bor du också nära både för- och grundskola och gymnasium, så det är en plats för framtiden med allt du behöver.

Anmäl ditt intresse redan idag så uppdaterar vi dig löpande med information om vårt projekt i Väsjö torg.

Våra bostäder

Vill du veta mer om våra lägenheter och radhus? Följ med på en rundvandring i allt från en kvadratsmart etta till en ljus och rymlig fyra.

Tryggt och enkelt

Vi vet att det är en stor sak att köpa en nybyggd lägenhet, men hos oss behöver du aldrig känna dig ensam om beslutet. Vi är med dig hela vägen.

Tryggt köp

Visning på dina villkor

Vi erbjuder olika typer av visningar för att du alltid ska känna dig trygg:

Tick-small.png helt privata visningar
Tick-small.png digitala visningar
Tick-small.png visningar med få deltagare

Kontakta mäklaren och berätta vad som passar dig bäst. 

Område och karta

Välj färdsätt

Närliggande projekt

Upplands Väsby, Eds Allé

Brf Längta

Slutsålt

Stockholm, Årstaberg

Brf Umgås

Slutsålt

Stockholm, Årstaberg

Brf Trivas

Till salu

Stockholm, Årstaberg

Brf Beundra

Kommande

Stockholm, Hammarby Sjöstad

Brf Väva

Till salu