Stockholm, Årstaberg

Brf Beundra

Inflyttning ej fastställt

Kommande

Om bostadsprojektet

Snabbfakta

Inflyttning Ej fastställt
Bostadstyp Lägenheter
Boendeform Bostadsrätt
Bostäder 89 st
Rum 1-4 rum och kök

Nya lägenheter med toppläge i Årstaberg

Äntligen har vi börjat bygga Brf Beundra, vårt nästa kvarter i Årsta med ett fantastiskt läge som kommer ha vidsträckt utsikt över vackra Stockholm. Här reser sig hela 24 våningar med kvadratsmarta lägenheter mitt mellan natur och city.

Vill du bo nära natur men ändå smidigt kunna ta dig nästan överallt? Då har du hittat rätt. I Årstaberg bygger vi nya lägenheter lika nära ett kommunikationsnav som skogsområden och badplatser. Det är vad vi kallar bekvämt.

Lägenheter nära det mesta

Inbäddad mellan stadspuls och grönska bor du på ett toppenläge med alla förutsättningar för en smidig vardag, och du har nära till allt från pendeltågstationen till Sjöviksskolan. Du kommer i stort sett överallt på nolltid oavsett vad du väljer för färdmedel – du kan exempelvis ta cykeln över Årstabron och vara på Södermalm fem minuter senare.  Här finns dessutom naturen ständigt närvarande, med bland annat Årstaskogen som bjuder på allt från vackra promenadslingor till utegym.

Nyproducerade lägenheter för alla

I Beundra kommer du hitta allt från den mindre ettan för förstagångsköparen till den större fyran för hela familjen – och allt däremellan. Totalt byggs 89 lägenheter med nyproduktionens alla bekvämligheter, här kan du bara flytta in utan att behöva tänka något annat. Föreställ dig hur du lagar middagen i det nya köket från IKEA, som du sedan tar ut på balkongen med Stockholms bästa utsikt. Visst låter det bra? Anmäl ditt intresse redan idag.

Umgås med grannarna

Vi tror på att dela på funktioner och saker som man ändå inte använder jämt. Oavsett om det handlar om kläder, verktyg eller annat. Därför har vi redan från början byggt in förutsättningar för kvarterets egen delningsekonomi. 

Med appen Boappa kan du kommunicera med dina grannar och snabbt slänga iväg en fråga om någon har en tomatplanta att dela med sig av.

"Nära stan och mycket grönområden – det är det jag gillar. Här kan jag springa åtta kilometer vid vatten och skog." Alex

Vi har pratat med boende och Årstahusens arkitekt.

Tryggt och enkelt

Vi vet att det är en stor sak att köpa en nybyggd lägenhet, men hos oss behöver du aldrig känna dig ensam om beslutet. Vi är med dig hela vägen.

Tryggt köp

Våra bostäder

Vill du veta mer om våra lägenheter och radhus? Följ med på en rundvandring i allt från en kvadratsmart etta till en ljus och rymlig fyra.

Visning på dina villkor

Vi erbjuder olika typer av visningar för att du alltid ska känna dig trygg:

Tick-small.png helt privata visningar
Tick-small.png digitala visningar
Tick-small.png visningar med få deltagare

Kontakta mäklaren och berätta vad som passar dig bäst. 

Område och karta

Service och kommunikationer

Årstahusen ligger mellan Liljeholmstorget, Årsta centrums genuina 1950-talsmiljöer och den moderna Liljeholmskajen vid Årstaviken. Här finns allt du behöver i vardagslivet - flera butiker och närservice.

Nu står även nybyggda Sjöviksskolan färdig, för elever från förskoleklass till och med årskurs 9. På gång är också flera nya förskolor och en rad parker. Och i Årstahusens kommande kvarter gör vi plats för fler lokala verksamheter som butiker, caféer och restauranger.

Cykla till Årstaviken, Liljeholmskajen eller Sjöviksskolan

I Årstahusen ska hemmet alltid kännas stort, även om bostaden är liten. Så fort du kliver av pendeltåget, tvärbanan eller cykeln är du hemma. Det kommer att finnas parkeringsplatser för cyklar i garaget, så att du alltid har en torr och varm sadel att hoppa upp på. I Årstahusen ska det  vara lätt att välja cykeln!

Välj färdsätt

Närliggande projekt

Stockholm, Årstaberg

Brf Trivas

Till salu

Stockholm, Årstaberg

Brf Umgås

Slutsålt

Stockholm, Hammarby Sjöstad

Brf Väva

Till salu

Stockholm, Hammarby Sjöstad

Brf Spinna

Slutsålt

Stockholm, Farsta

Telestaden

Kommande