Stockholm, Hammarby Sjöstad

Brf Spinna

Inflyttning januari 2021 - maj 2021

Till salu

Visningar

Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för att boka din privata visningstid. malin.gustafsson@nytthem.se

Om bostadsprojektet

Snabbfakta

Inflyttning Januari 2021 - maj 2021
Bostadstyp Lägenheter
Boendeform Bostadsrätt
Bostäder 79 st
Rum 1-4 rum och kök
Kvm 34-104 kvm
Avgift 2.473-5.900 kr/mån
Pris 2.250.000-9.000.000 kr

Hitta lugnet i Hammarby Sjöstad i Brf Spinna

I Brf Spinna bygger vi 79 lägenheter runt en grönskande gård, från välplanerade ettor till generösa fyrarumslägenheter. Nu finns endast tre bostäder kvar i projektet. Välkommen att kontakta mäklaren för att boka din privata visning.

Tänk dig att bo med bästa läge i Hammarby Sjöstad – ett stenkast från Lumabryggan och vattnet. Din lägenhet är kvadratsmart, planlösningen är öppen och du har balkong eller terrass. Här är det lätt att umgås. Precis som på den gröna, sköna innergården.

Och med en minut till förskolan är det lätt att hitta lugnet. I vårt kvarter finns tre förskolor så nära att du inte ens behöver barnvagn. En ligger till och med i huset.

Området och kommunikationer

 • Kommunikationer

  Flera olika kollektiva färdsätt finns i området. Hammarbyfärjan trafikerar mellan Barnängsbryggan i Norra Hammarbyhamnen på söder, Lumabryggan vid Kölnagatan samt Henriksdals hamnen. Färjan tar cirka tre minuter. Sommartid finns även en förbindelse till Nybroplan.

  Tvärbanan trafikerar mellan Solna Centrum och Sickla i Nacka och passerar genom Hammarby Sjöstad. Vid Sickla finns möjlighet till omstigning till Saltsjöbanan. Till Gullmarsplan tar det ca 5 minuter där tunnelbanans gröna linje finns. Flera busslinjer trafikerar också genom Hammarby Sjöstad. Planer finns att förlänga tunnelbanans blåa linje till Hammarby sjöstad och vidare ut till Nacka. Den beräknas vara färdigställt 2025.


 • Service & shopping

  I Hammarby Sjöstad finns det mesta man kan behöva. Välsorterade mataffärer, ett flertal olika butiker, ett flertal restauranger, vinotek, Systembolag, konditorier, skönhetssalonger, frisörer och annan service.

  I närheten ligger också Sickla Köpkvarter med ett stort utbud av olika butiker och restauranger. Där finns också SF Bio och Dieselverkstaden med sitt bibliotek och olika verksamheter.

 • Fritid

  I närheten ligger Nackareservatet som är ett välbesökt friluftsområde. I Nackareservatet kan du utöva en mängd friluftsverksamheter, som vandring, ta en joggingrunda, plocka svamp- och bär och på vintern åka skidor och skridskor på sjöarna. Hammarby Sjöstad har en egen slalombacke som är mycket populär, Hammarby backen.

 • Förskola och skola

  I Hammarby Sjöstad finns en rad kommunala och privata skolor och förskolor. Närmaste förskola finns i Brf Spinna.

Bostäder och priser

Välj bostad

Lägenhetsväljaren

Våra bostäder

Vill du veta mer om våra lägenheter och radhus? Följ med på en rundvandring i allt från en kvadratsmart etta till en ljus och rymlig fyra.

Tryggt och enkelt

Vi vet att det är en stor sak att köpa en nybyggd lägenhet, men hos oss behöver du aldrig känna dig ensam om beslutet. Vi är med dig hela vägen.

Tryggt köp

Visning på dina villkor

Vi erbjuder olika typer av visningar för att du alltid ska känna dig trygg:

Tick-small.png helt privata visningar
Tick-small.png digitala visningar
Tick-small.png visningar med få deltagare

Kontakta mäklaren och berätta vad som passar dig bäst. 

Kontakt

Vill du bli uppringd av Malin Gustafsson, alternativt bli kontaktad via e-post istället, fyll i dina kontaktuppgifter nedan.

Område och karta

Välj färdsätt

Närliggande projekt

Stockholm, Hammarby Sjöstad

Brf Väva

Till salu

Stockholm, Årsta

Brf Vissla

Kommande

Stockholm, Årstaberg

Brf Umgås

Till salu

Stockholm, Årstaberg

Brf Trivas

Till salu

Stockholm, Farsta

Telestaden

Kommande