Stockholm, Hammarby Sjöstad

BRF SPINNA

Inflyttning preliminärt från januari 2021

Till salu

Visningar

Välkommen på stora visningsdagen! Visning sker i vår visningsbod med adress Heliosgången/Förskeppsgatan. Varmt välkomna!

Tid
12:00 - 14:00

Lägg till i kalender

Om bostadsprojektet

Snabbfakta

Inflyttning Preliminärt från januari 2021
Bostadstyp Lägenheter
Boendeform Bostadsrätt
Bostäder 79 st
Rum 1-4 rum och kök
Kvm 34-104 kvm
Avgift 2.450-5.750 kr/mån
Pris 2.250.000-9.000.000 kr

Kampanj – få 24 månader avgiftsfritt*

 

För dig som längtar efter något eget. För dig som vill spela din egen musik. För dig som vill flytta ihop med kärleken. Just nu kan du köpa en 1:a eller 2:a och bo 24 månader avgiftsfritt.

*Mer information och villkor

Hitta lugnet i Hammarby Sjöstad! Välkommen till Brf Spinna

I Brf Spinna bygger vi totalt 79 lägenheter runt en grönskande gård, från välplanerade ettor till generösa fyrarumslägenheter.

Tänk dig att bo med bästa läge i Hammarby Sjöstad – ett stenkast från Lumabryggan och vattnet. Din lägenhet är kvadratsmart, planlösningen är öppen och du har balkong eller terrass. Här är det lätt att umgås. Precis som på den gröna, sköna innergården.

Och med en minut till förskolan är det lätt att hitta lugnet. I vårt kvarter finns tre förskolor så nära att du inte ens behöver barnvagn. En ligger till och med i huset.

Området och kommunikationer

 • Kommunikationer

  Flera olika kollektiva färdsätt finns i området. Hammarbyfärjan trafikerar mellan Barnängsbryggan i Norra Hammarbyhamnen på söder, Lumabryggan vid Kölnagatan samt Henriksdals hamnen. Färjan tar cirka tre minuter. Sommartid finns även en förbindelse till Nybroplan.

  Tvärbanan trafikerar mellan Solna Centrum och Sickla i Nacka och passerar genom Hammarby Sjöstad. Vid Sickla finns möjlighet till omstigning till Saltsjöbanan. Till Gullmarsplan tar det ca 5 minuter där tunnelbanans gröna linje finns. Flera busslinjer trafikerar också genom Hammarby Sjöstad. Planer finns att förlänga tunnelbanans blåa linje till Hammarby sjöstad och vidare ut till Nacka. Den beräknas vara färdigställt 2025.


 • Service & shopping

  I Hammarby Sjöstad finns det mesta man kan behöva. Välsorterade mataffärer, ett flertal olika butiker, ett flertal restauranger, vinotek, Systembolag, konditorier, skönhetssalonger, frisörer och annan service.

  I närheten ligger också Sickla Köpkvarter med ett stort utbud av olika butiker och restauranger. Där finns också SF Bio och Dieselverkstaden med sitt bibliotek och olika verksamheter.

 • Fritid

  I närheten ligger Nackareservatet som är ett välbesökt friluftsområde. I Nackareservatet kan du utöva en mängd friluftsverksamheter, som vandring, ta en joggingrunda, plocka svamp- och bär och på vintern åka skidor och skridskor på sjöarna. Hammarby Sjöstad har en egen slalombacke som är mycket populär, Hammarby backen.

 • Förskola och skola

  I Hammarby Sjöstad finns en rad kommunala och privata skolor och förskolor. Närmaste förskola finns i Brf Spinna.

Bostäder och priser

Välj bostad

Lägenhetsväljaren

Kontakt

Vill du bli uppringd av vår mäklare Malin Gustafsson, alternativt bli kontaktad via e-post istället, fyll i dina kontaktuppgifter nedan.

Område och karta

Välj färdsätt

Tryggt köp

Mycket är nytt när du ska köpa en nybyggd bostad. För oss är det viktigt att det känns tryggt och enkelt. Läs mer om fördelarna med nyproduktion.

Vi förenklar för hållbarhet

När världen behöver bli mer hållbar är det viktigt att vi bidrar till att göra omställningen enkel. Målet är att förenkla för hållbarhet och att hållbarhet ska vara en del i allt vi gör.

Närliggande projekt

Stockholm, Hammarby Sjöstad

Brf Väva, etapp 1

Till salu

Stockholm, Årsta

Brf Vissla

Kommande

Stockholm, Årstaberg

Brf Umgås

Till salu

Stockholm, Årstaberg

Brf Trivas

Kommande

Stockholm, Hagastaden

Brf Utveckla

Till salu