Enrummare näst högst upp med balkong i sydväst

Kvadratsmart etta med balkong i sydväst/väst! Förvaringsmöjligheter i garderober och badrum med duschhörna och kombimaskin.

Var med och sätt din egen prägel på detta kök från Ikea med kyl/frys, diskmaskin, mikro och induktionshäll med inbyggnadsugn.

21403@2x.jpg

Fakta

Tillträde 2019-06-01
Nummer 21403
Bostadstyp Bostadsrättslägenhet
Våning 4 av 5
Rum 1 rum och kök
Kvm 34 Kvm
Avgift 2.200 kr
Pris 2.950.000 kr

Hitta hit

Visningar

16:30 - 17:30

Visning sker på Hälsingegatan 40, 15 tr. Nytt Hems kontor.

Lägg till

Kontakt

Johan Fjaestad

Fastighetsmäklare

Mobil: 08-441 57 29

Lägg till

Andra intressanta bostäder i Brf Spinna

Till salu

Till salu

Till salu

Till salu

Till salu

Nedan kan du läsa om hela projektet

Stockholm, Hammarby Sjöstad

BRF SPINNA

Till salu

Anmäl intresse

Välkommen till Brf Spinna

Här bygger vi totalt 79 lägenheter runt en grönskande gård, från välplanerade ettor till generösa fyrarumslägenheter. 

Tänk dig att bo med bästa läge i Hammarby Sjöstad – ett stenkast från Lumabryggan och vattnet. Din lägenhet är kvadratsmart, planlösningen är öppen och du har balkong. Här är det lätt att umgås. Precis som på den gröna, sköna innergården.

Området och kommunikationer

 • Nära Heliosparken

  När Sjöstaden är fullt utbyggd kommer det finnas 11 000 lägenheter för drygt 20 000 invånare. Våra planerade bostadsrätter ligger vid Heliosgatan/Virkesvägen, intill Heliosparken. Vi planerar för ca 170 bostadsrätter i två kvarter med ett underliggande garage. I husens bottenvåningar byggs lokaler för olika typer av verksamhet.

 • Populär stadsdel

  Hammarby sjöstad ska växa med 170 nya bostadsrätter. De boende har både vattnet och grönområdet nära inpå, och alla restauranger, affärer och promenadstråk bidrar till en härlig stadskänsla

  Närområdet

  Inom promenadavstånd ligger populära Sickla köpkvarter där du hittar affärer, butiker, biografer, fik och restauranger. Hammarby sjöstad gränsar mot Nackareservatet och inom några kilometer hittar du Hellasgården - perfekt för bad på sommaren och långfärdsskridskor på vintern. Inom bara några 100 meter ligger även Sickla sjö med barnvänlig badstrand och badbryggor. På vintern åker många slalom i Hammarbybacken som lyser upp kvarteren runt om. Här kan du avsluta dagen med after ski på restaurang Göteborg.

 • Kommunikationer

  Tvärbanan trafikerar Alvik-Hammarby Sjöstad via Liljeholmen och Gullmarsplan. Vid station Årstaberg når du även pendeltågen. Inom gångavstånd finns hållplats Henriksdal som trafikeras av Saltsjöbanan och av samtliga bussar på sträckan Slussen och Nacka/Värmdö. Inom gångavstånd finns även busslinjerna 71, 74 och nattbuss 96. Båttrafiken med m/s Lotten och m/s Lisen är gratis och går mellan Hammarby Sjöstad och Södermalm med 10 till 15 minuters intervall mellan 06.00 och 24.00. På Södermalm kan du sedan byta till flera busslinjer som tar dig vidare. M/S Emelie trafikerar Hammarby Sjöstad - Nybroviken med ett stopp på Djurgården och Gröna Lund. Se tidtabeller på www.hammarbysjostad.se

Lägenhetsväljaren

Bostäder och priser

Hitta hit

Fakta

Inflyttning Vintern 2019/2020
Bostadstyp Lägenheter
Boendeform Bostadsrätt
Bostäder 79 st
Rum 1-4 rum och kök
Kvm 34-103 Kvm
Avgift 2.200-5.100
Pris 2.695.000-9.000.000

Inredningsval

Att flytta in i nyproduktion har sina fördelar. När du köper tidigt kan du till exempel välja köksluckor i köket och färg på kaklet i badrummet. Många av inredningsvalen är dessutom kostnadsfria.

Hållbart byggande

Vår uttalade ambition är att skapa bostäder som främjar långsiktighet och kloka resursval. 

Läs mer om vårt hållbarhetsarbete

Välkommen till vårt showroom

Varje torsdag har vi öppet hus på Landsvägen 52 i Sundbyberg klockan 15-19 

Hitta hit

Närliggande projekt

Stockholm, Årsta

Brf Träffas

Till salu

Stockholm, Årsta

Brf Umgås

Till salu

Stockholm, Årsta

Brf Trivas

Kommande

Stockholm, Hagastaden

Brf Inspirera

Till salu