Stockholm, Hammarby Sjöstad

Brf Väva

Inflyttning preliminärt från hösten 2021

Till salu

Visningar

Visning sker i vår visningsbod med adress Heliosgången/Förskeppsgatan. Varmt välkomna!

Tid
16:30 - 17:30

Lägg till i kalender

Om bostadsprojektet

Snabbfakta

Inflyttning Preliminärt från hösten 2021
Bostadstyp Lägenheter
Boendeform Bostadsrätt
Bostäder 32 st
Rum 1-3 rum och kök
Kvm 34-69 kvm
Avgift 2.250-3.800 kr/mån
Pris 2.450.000-5.995.000 kr

Hitta lugnet i Hammarby Sjöstad

Det är något med att bo nära vattnet som alltid har lockat oss människor. Förr gav sjöarna oss fisk, tvättmöjligheter och färdvägar. Och ännu idag ger närheten till vatten en känsla av trygghet. I Hammarby sjöstad är Mälaren aldrig långt bort.

Brf Väva ligger i en lite lugnare del av Hammarby sjöstad. En bit bort från centrum och stora gator, men fortfarande nära vattnet, staden och tvärbanan. Allt det som gjort Hammarby sjöstad till en framgångssaga. Nu släpper vi 32 nya bostadsrätter till försäljning av totalt 124. Du kan välja mellan ettor, tvåor och ett fåtal treor. Nästan alla har balkong, uteplats eller terrass. Många lägenheter har två balkonger i olika väderstreck. 

Det är få förunnat att bo mitt i en huvudstad och kunna gå ned till en brygga och kanske ta båten till jobbet eller stanna i sjöstan och jobba från caféet. Här i Brf Väva kan du hitta lugnet mitt i stan.

Området och kommunikationer

 • Kommunikationer

  Flera olika kollektiva färdsätt finns i området. Hammarbyfärjan trafikerar mellan Barnängsbryggan i Norra Hammarbyhamnen på söder, Lumabryggan vid Kölnagatan samt Henriksdals hamnen. Färjan tar cirka tre minuter. Sommartid finns även en förbindelse till Nybroplan.

  Tvärbanan trafikerar mellan Solna Centrum och Sickla i Nacka och passerar genom Hammarby Sjöstad. Vid Sickla finns möjlighet till omstigning till Saltsjöbanan. Till Gullmarsplan tar det ca 5 minuter där tunnelbanans gröna linje finns. Flera busslinjer trafikerar också genom Hammarby Sjöstad. Planer finns att förlänga tunnelbanans blåa linje till Hammarby sjöstad och vidare ut till Nacka. Den beräknas vara färdigställt 2025.

 • Service och shopping

  I Hammarby Sjöstad finns det mesta man kan behöva. Välsorterade mataffärer, ett flertal olika butiker, ett flertal restauranger, vinotek, Systembolag, konditorier, skönhetssalonger, frisörer och annan service.

  I närheten ligger också Sickla Köpkvarter med ett stort utbud av olika butiker och restauranger. Där finns också SF Bio och Dieselverkstaden med sitt bibliotek och olika verksamheter.

 • Fritid

  I närheten ligger Nackareservatet som är ett välbesökt friluftsområde. I Nackareservatet kan du utöva en mängd friluftsverksamheter, som vandring, ta en joggingrunda, plocka svamp- och bär och på vintern åka skidor och skridskor på sjöarna. Hammarby Sjöstad har en egen slalombacke som är mycket populär, Hammarby backen.

 • Förskola och skola

  I Hammarby Sjöstad finns en rad kommunala och privata skolor och förskolor. Närmaste förskola ligger i grannföreningen Brf Spinna.

Bostäder och priser

Välj bostad

Lägenhetsväljaren

Kontakt

Vill du bli uppringd av Malin Gustafsson, alternativt bli kontaktad via e-post istället, fyll i dina kontaktuppgifter nedan.

Område och karta

Välj färdsätt

Närliggande projekt

Stockholm, Hammarby Sjöstad

Brf Spinna

Till salu

Stockholm, Årsta

Brf Vissla

Kommande

Stockholm, Årstaberg

Brf Umgås

Till salu

Stockholm, Årstaberg

Brf Trivas

Kommande

Stockholm, Hagastaden

Brf Utveckla

Till salu