Stockholm, Hammarby Sjöstad

Brf Väva

Inflyttning från september 2021

Till salu

Om bostadsprojektet

Snabbfakta

Inflyttning Från september 2021
Bostadstyp Lägenheter
Boendeform Bostadsrätt
Bostäder 124 st
Rum 1-4 rum och kök
Kvm 34-104 kvm
Avgift 2.111-5.064 kr/mån
Pris 2.450.000-8.500.000 kr

Nybyggda bostäder i Hammarby Sjöstad

Att bo i Hammarby Sjöstad gör livet lite enklare. Här nöjer vi oss nämligen inte med att bygga nya bostäder, vi vill förenkla och förbättra din vardag. Men så har vi ju samma grundare som IKEA. 

I Hammarby Sjöstad får du nära till vattnet, natur, motionsspår – ja, till och med en slalombacke. Men också till den urbana miljön och suveräna kommunikationer till city. Smidigt va? Som pricken över i:et bygger vi här också nya bostäder med vårt kvadratsmarta tänk som gör vardagen lite enklare.

Bo kvadratsmart i en ny bostad

I Brf Väva bygger vi lägenheter i varierande storlekar. Gemensamt är att du kan njuta av bekvämligheter som nytt kök från IKEA, fullt utrustat badrum och smart förvaring som rymmer din vardag.  Vad sägs om allt det där i en tvåa på 39 kvadratmeter, dessutom med både klädkammare och balkong? Det är inte att trolla, att göra det mesta av varje centimeter är bara något av vår specialitet.

Men behöver du en lägenhet som får plats med hela familjen, då kan du istället bo smart i en fyra på 91 kvadratmeter. Där du kan laga kvällsmiddagen i ett mysigt vinkelkök bland stora, öppna ytor som gör att alla kan umgås tillsammans. För att inte glömma balkongen på hela 21 kvadratmeter med eget förråd.

Att göra i Hammarby Sjöstad

Det är få förunnat att bo i nyproduktion mitt i en huvudstad och kunna ta en kvällspromenad ner till bryggan. Eller att komma in till stan på några minuter. Så är det i här i Hammarby Sjöstad! Ett unikt läge som ger dig möjligheter många andra platser inte kan. Ta båten till jobbet, eller stanna i Sjöstan och jobba från stammiscaféet.

En trevlig vinterdag kan du även ta liften upp i Hammarbybacken, för här finns en slalombacke alldeles runt hörnet. Med fem olika nedfarter och ett barnområde är det en smidig dagsutflykt som engagerar både stora och små. Du kan helt enkelt njuta av att ha det mesta runt hörnet – från roliga aktiviteter till restauranger, från förskola till kommunikationer. Det är vad vi kallar bekvämt, och enkelt.

Titta in i en lägenhet

Bostäder och priser

Välj bostad

Lägenhetsväljaren

Hem för livet

Ett perfekt boende när barnen flyttat hemifrån. Eller också hittar du din allra första egna lägenhet här. Den funkar lika bra när du hittar din kärlek och ni flyttar ihop. Och till och med när ni blir tre. Tryggt att veta, eller hur?

Det enda vi vet säkert om livet är ju att det förändras och bjuder på överraskningar. Det tänker vi alltid på när vi planerar våra kvadratsmarta bostäder.

Tryggt och enkelt

Vi vet att det är en stor sak att köpa en nybyggd lägenhet, men hos oss behöver du aldrig känna dig ensam om beslutet. Vi är med dig hela vägen.

Tryggt köp

Våra bostäder

Vill du veta mer om våra lägenheter och radhus? Följ med på en rundvandring i allt från en kvadratsmart etta till en ljus och rymlig fyra.

Visning på dina villkor

Vi erbjuder olika typer av visningar för att du alltid ska känna dig trygg:

Tick-small.png helt privata visningar
Tick-small.png digitala visningar
Tick-small.png visningar med få deltagare

Kontakta mäklaren och berätta vad som passar dig bäst. 

Kontakt

Vill du bli uppringd av Malin Gustafsson, alternativt bli kontaktad via e-post istället, fyll i dina kontaktuppgifter nedan.

Område och karta

Välj färdsätt

Närliggande projekt

Stockholm, Årstaberg

Brf Umgås

Slutsålt

Stockholm, Årstaberg

Brf Trivas

Till salu

Stockholm, Årstaberg

Brf Beundra

Kommande

Stockholm, Farsta

Telestaden

Kommande

Nacka, Ältadalen

Brf Vandra

Kommande