Stockholm, Hammarby Sjöstad

Brf Väva

Inflyttning preliminärt från september 2021

Till salu

Visningar

Välkommen på visning i vår visningsbod! Kontakta mäklare Malin Gustafsson för att boka din privata visningstid. Du når henne på mail: malin.gustafsson@nytthem.se eller telefon 073-920 53 14.

Om bostadsprojektet

Snabbfakta

Inflyttning Preliminärt från september 2021
Bostadstyp Lägenheter
Boendeform Bostadsrätt
Bostäder 84 st
Rum 1-4 rum och kök
Kvm 34-104 kvm
Avgift 2.111-5.064 kr/mån
Pris 2.450.000-8.500.000 kr

Smarta lägenheter i Hammarby Sjöstad

Att bo i Brf Väva gör livet lite enklare. Vi nöjer vi oss nämligen inte med att bygga bostäder, vi vill förenkla och förbättra din vardag. Men så har vi ju samma grundare som IKEA.

I Hammarby Sjöstad har du nära till vattnet, natur, motionsspår och friluftsliv. Men också den urbana miljön och suveräna kommunikationer till city. Smidigt va? Som pricken över i:et bygger vi här också våra allra mest kvadratsmarta lägenheter.

En genomtänkt bostad

Här möts du av bekvämligheter som nytt kök från IKEA, badrum med kombimaskin och smart förvaring som rymmer din vardag. Dessutom i en väl utnyttjad planlösning. Vad sägs om en tvåa på 39 kvadratmeter med klädkammare och balkong? Eller en trea på 62 kvadratmeter som skulle kunna förvandlas till en fyra vid behov? Det är inte att trolla – att göra det mesta av varje centimeter är bara något av vår specialitet.

Smidiga Hammarby Sjöstad

Det är få förunnat att bo mitt i en huvudstad och kunna ta en kvällspromenad ner till bryggan. Eller att komma in till stan på 20 minuter. Så är det i här i Brf Väva! Ett unikt läge som ger dig möjligheter många andra platser inte kan. Ta båten till jobbet, eller stanna i Sjöstan och jobba från stammiscaféet. Utforska speciella Hammarbybacken, eller njut av det rika restaurangutbudet. Kanske stanna hemma och möta sommarsolen från din balkong? Möjligheterna är flera, valet är ditt.

Bostäder och priser

Välj bostad

Lägenhetsväljaren

Smartaste tvåan

Här tar vi begreppet kvadratsmart till en ny nivå med en tvåa på bara 39 kvm.

Du får ett sovrum med en liten walk in closet och en härlig balkong, en rejäl hall med klädförvaring, WC/dusch med tvätt och tork och ett öppet kök-vardagsrum med plats för mysigt häng. Och köksinredning från IKEA förstås.

Hem för livet

Ett perfekt boende när barnen flyttat hemifrån. Eller också hittar du din allra första egna lägenhet här. Den funkar lika bra när du hittar din kärlek och ni flyttar ihop. Och till och med när ni blir tre. Tryggt att veta, eller hur?

Det enda vi vet säkert om livet är ju att det förändras och bjuder på överraskningar. Det tänker vi alltid på när vi planerar våra kvadratsmarta bostäder.

Tryggt och enkelt

Vi vet att det är en stor sak att köpa en nybyggd lägenhet, men hos oss behöver du aldrig känna dig ensam om beslutet. Vi är med dig hela vägen.

Tryggt köp

Våra bostäder

Vill du veta mer om våra lägenheter och småhus? Följ med på en rundvandring i allt från en kvadratsmart etta till en ljus och rymlig fyra.

Visning på dina villkor

Vi erbjuder olika typer av visningar för att du alltid ska känna dig trygg:

Tick-small.png helt privata visningar
Tick-small.png digitala visningar
Tick-small.png visningar med få deltagare

Kontakta mäklaren och berätta vad som passar dig bäst. 

Kontakt

Vill du bli uppringd av Malin Gustafsson, alternativt bli kontaktad via e-post istället, fyll i dina kontaktuppgifter nedan.

Område och karta

Välj färdsätt

Närliggande projekt

Stockholm, Hammarby Sjöstad

Brf Väva, etapp 4

Köpanmälan pågår

Stockholm, Hammarby Sjöstad

Brf Spinna

Till salu

Stockholm, Årsta

Brf Vissla

Kommande

Stockholm, Årstaberg

Brf Umgås

Till salu

Stockholm, Årstaberg

Brf Trivas

Köpanmälan pågår