Stockholm, Hammarby Sjöstad

BRF VÄVA

Kommande

Om bostadsprojektet

Snabbfakta

Bostadstyp Lägenheter
Boendeform Bostadsrätt
Bostäder 32 st
Rum 1-3 rum och kök
Kvm 34-69 kvm

Hitta lugnet i Hammarby Sjöstad – snart säljstart!

Det är något med att bo nära vattnet som alltid har lockat oss människor. Förr gav sjöarna oss fisk, tvättmöjligheter och färdvägar. Och ännu idag ger närheten till vatten en känsla av trygghet. I Hammarby sjöstad är Mälaren aldrig långt bort.

Brf Väva ligger i en lite lugnare del av Hammarby sjöstad. En bit bort från centrum och stora gator, men fortfarande nära vattnet, staden och tvärbanan. Allt det som gjort Hammarby sjöstad till en framgångssaga. Nu släpper vi 32 nya bostadsrätter till försäljning av totalt 124. Du kan välja mellan ettor, tvåor och ett fåtal treor. Nästan alla har balkong, uteplats eller terrass. Många lägenheter har två balkonger i olika väderstreck. Inflyttningen sker preliminärt under våren 2021.

Det är få förunnat att bo mitt i en huvudstad och kunna gå ned till en brygga och kanske ta båten till jobbet eller stanna i sjöstan och jobba från caféet. Här i Brf Väva kan du hitta lugnet mitt i stan.

Mer information såsom priser och planlösningar presenteras i samband med säljstarten.

Dokument

Kontakt

Vill du bli uppringd av vår mäklare Malin Gustafsson, alternativt bli kontaktad via e-post istället, fyll i dina kontaktuppgifter nedan.

Område och karta

Välj färdsätt

Tryggt köp

Mycket är nytt när du ska köpa en nybyggd bostad. För oss är det viktigt att det känns tryggt och enkelt. Läs mer om fördelarna med nyproduktion här.

Hållbart byggande

Vår uttalade ambition är att skapa bostäder som främjar långsiktighet och kloka resursval. 

Läs mer om vårt hållbarhetsarbete

Närliggande projekt

Stockholm, Hammarby Sjöstad

Brf Spinna

Till salu

Stockholm, Årsta

Brf Vissla

Kommande

Stockholm, Årstaberg

Brf Umgås

Till salu

Stockholm, Årstaberg

Brf Trivas

Kommande

Stockholm, Hagastaden

Brf Inspirera

Till salu