Stockholm, Årstaberg

BRF TRÄFFAS

Inflyttning november 2018

Till salu

Visningar

Visning sker i visningslägenheten på Årstaskogs väg 9c. Välkommen!

Tid
17:00 - 18:00

Lägg till i kalender

Visning sker i visningslägenheten på Årstaskogs väg 9c. Välkommen!

Tid
18:00 - 19:00

Lägg till i kalender

Visa flerfärre

Om bostadsprojektet

Snabbfakta

Inflyttning November 2018
Bostadstyp Lägenheter
Boendeform Bostadsrätt
Bostäder 78 st
Rum 1-4 rum och kök
Kvm 34-84 kvm
Avgift 2.450-4.850 kr/mån
Pris 2.495.000-6.895.000 kr

Snart inflyttningsklart!

I Årstahusen bor du med en av Stockholms häftigaste utsikter. Söder och Liljeholmskajen finns fem minuter bort och skolor, närservice, kommunikationer och hängvänliga parker finns runt knuten. Allt för en skönare vardag! Här kan du flytta in redan innan jul.

I Brf Träffas bor du kvadratsmart och bekvämt. Här finns allt som du behöver för en enklare vardag. Lägenheterna är noga genomtänka för att ge maximal funktion och trivsel per kvadratmeter. Alla lägenheter har kök från IKEA och tvättutrustning i badrummet. Varje lägenhet har balkong eller uteplats med milsvid utsikt över Stockholm och Årstaviken eller mot naturpark – perfekt för skönt häng med familj, vänner och grannar.

Välkommen på specialvisning!

Är du intresserad av fyran på våning 16 eller kanske tvåan på våning 13? Eller är du intresserad av någon av de andra lägenheterna? Nu har du möjlighet att få en egen visning av just den lägenheten som du är intresserad av. Ring vår mäklare redan idag och boka en tid som passar dig!

 • Bostadsrätterna i Årstahusen

  I Årstaberg bygger vi ett bostadsområde för framtiden skapat helt utifrån människors behov och livsstil, med fokus på gemenskap och en aktiv fritid.

  Sammanlagt kommer vi att bygga omkring 900 yteffektiva hem och de kommer att släppas i etapper. Först ut är Brf Träffas i Årstahusen med 78 lägenheter fördelat på 1-4 rok.

 • Genomsyrat av gemenskap

  Området ska präglas av samverkan och gemenskap. Vi vill skapa förutsättningar för de boende att dela på funktioner och saker som inte används hela tiden. Då kan bostaden utnyttjas mer effektivt. Det kan t ex handla om bilpool, en cykelverkstad eller gemensamma odlingar på innergården. Detta ger inte bara ekonomiska och miljömässiga fördelar, det skapar också tillfällen för umgänge och får hemmet att kännas som något större än bara bostaden.

 • Kommunikationer på längden och tvären

  Med buss, pendeltåg eller tvärbana har du hela Storstockholm inom räckhåll. Men skolor, förskolor, butiker och service finns på gångavstånd.

  Liksom Liljeholmskajen med alla sköna restauranger. Skulle längtan till Södermalm bli för svår har du cykelstråket inpå knuten. Trampa över Årstabron så är du snart i Hornstull. Varför inte ta vägen förbi Hälsocafét för en rawfood-pizza?

  Garage och cykelgarage finns under huset. Cykelparkering finns också utanför. Har du elbil kan du ladda den i p-garaget.

Cykla till Årstaviken, Liljeholmskajen eller Sjöviksskolan

I Årstahusen ska hemmet alltid kännas stort, även om bostaden är liten. Så fort du kliver av pendeltåget, tvärbanan eller cykeln är du hemma. Det kommer att finnas parkeringsplatser för cyklar i garaget, så att du alltid har en torr och varm sadel att hoppa upp på. I Årstahusen ska det  vara lätt att välja cykeln!

Bostäder och priser

Välj bostad

Lägenhetsväljaren

Kontakt

Vill du bli uppringd av vår mäklare Johan Fjaestad, alternativt bli kontaktad via e-post istället, fyll i dina kontaktuppgifter nedan.

Område och karta

Välj färdsätt

Tryggt köp

Mycket är nytt när du ska köpa en nybyggd bostad. För oss är det viktigt att det känns tryggt och enkelt. Läs mer om fördelarna med nyproduktion här.

Hållbart byggande

Vår uttalade ambition är att skapa bostäder som främjar långsiktighet och kloka resursval. 

Läs mer om vårt hållbarhetsarbete

Närliggande projekt

Stockholm, Årstaberg

Brf Umgås

Till salu

Stockholm, Årstaberg

Brf Trivas

Kommande

Stockholm, Årsta

Brf Vissla

Kommande

Stockholm, Hammarby Sjöstad

Brf Spinna

Till salu

Stockholm, Kungsholmen

Lindhagen

Kommande