Stockholm, Årstaberg

BRF UMGÅS

Inflyttnings­­klart

Till salu

Visningar

Årstahusens Dag 2019. Kom och besök våra lägenheter, Årstaskogs väg 9C. Välkommen!

Tid
12:00 - 14:00

Lägg till i kalender

Om bostadsprojektet

Snabbfakta

Inflyttning Från juni 2019
Bostadstyp Lägenheter
Boendeform Bostadsrätt
Bostäder 78 st
Rum 1-4 rum och kök
Kvm 34-84 kvm
Avgift 2.450-4.850 kr/mån
Pris 1.995.000-6.935.000 kr

Kampanj – få 24 månader avgiftsfritt*

 

För dig som längtar efter något eget. För dig som vill spela din egen musik. För dig som vill flytta ihop med kärleken. Just nu kan du köpa en 1:a eller 2:a och bo 24 månader avgiftsfritt.

*Mer information och villkor

I Årstahusen är balkongen stor. Och utsikten ännu större.

Årstahusen har tagit det bästa från det svenska folkhemmet; tryggheten, värnandet om varandra och vi-känslan och skapat ett bostadsområde helt utifrån människors behov och livsstil. I Årstahusen är balkongen stor. Och utsikten ännu större.

Vi vet att korta pendelavstånd gör vardagen mycket enklare. Härifrån kommer du i stort sett överallt på 10 minuter. Lägg till en milsvid utsikt över Stockholm och en stor balkong och du har Brf Umgås.

Inflyttning i vår och nya lägre priser

Ettorna i Brf Umgås är i stort sett slutsålda , men här finns fortfarande några riktigt yteffektiva lägenheter att lägga beslag på inför inflyttningen nu i vår. Vissa av dem har fått nya lägre priser. Till exempel en ljus tvåa på 53 kvm för 2 850 000 kr. Eller en parad 4:a med hela 19 kvm balkong som ger dig en av stans bästa utsikt. Se lägenhetsväljaren för alla lediga lägenheter och priser .

Lediga lägenheter

Ett kvarter under förvandling Industriområdet i Årstaberg ska förvandlas till bostadskvarter och det här är bara början. Om du vill vara med om resan är det nu du ska flytta hit. Läget kan knappast bli bättre. Vi vet att det är en stor sak att köpa en ny lägenhet, men hos oss är du aldrig ensam. Vi är med dig längs hela resan.

Bostäder och priser

Välj bostad

Lägenhetsväljaren

Årstahusens Dag 22 september

Kom och kika närmare på de öppna och ljusa bostäderna och besök Pop up-restaurangen där det serveras spännande mat lagad av stjärnkocken Sigrid Bárány. På plats finns även vi från Ikano för att svara på frågor och ge information om både inflyttningsklara och kommande lägenheter. 

När: Den 22/9 mellan 12:00-14:00

Var: Årstaskogs väg 9C

Showroom på 16:e våningen

Nya visningslägenheter på 16:e våningen i Årstahusen. Här hittar du stans kanske bästa utsikt. Kom på visning och avgör själv! De ljusa 1-4:orna är fullproppade med smarta IKEA-hacks och inredningsinspiration.

Umgås med grannarna

Vi tror på att dela på funktioner och saker som man ändå inte använder jämt. Oavsett om det handlar om kläder, verktyg eller annat. Därför har vi redan från början byggt in förutsättningar för kvarterets egen delningsekonomi. 

Med appen Boappa kan du kommunicera med dina grannar och snabbt slänga iväg en fråga om någon har en tomatplanta att dela med sig av.

"Nära stan och mycket grönområden – det är det jag gillar. Här kan jag springa åtta kilometer vid vatten och skog." Alex

Vi har pratat med boende och Årstahusens arkitekt.

Kontakt

Vill du bli uppringd av vår mäklare Andreas Szalkowski, alternativt bli kontaktad via e-post istället, fyll i dina kontaktuppgifter nedan.

Område och karta

Service och kommunikationer

Årstahusen ligger mellan Liljeholmstorget, Årsta centrums genuina 1950-talsmiljöer och den moderna Liljeholmskajen vid Årstaviken. Här finns allt du behöver i vardagslivet - flera butiker och närservice.

Nu står även nybyggda Sjöviksskolan färdig, för elever från förskoleklass till och med årskurs 9. På gång är också flera nya förskolor och en rad parker. Och i Årstahusens kommande kvarter gör vi plats för fler lokala verksamheter som butiker, caféer och restauranger.

Cykla till Årstaviken, Liljeholmskajen eller Sjöviksskolan

I Årstahusen ska hemmet alltid kännas stort, även om bostaden är liten. Så fort du kliver av pendeltåget, tvärbanan eller cykeln är du hemma. Det kommer att finnas parkeringsplatser för cyklar i garaget, så att du alltid har en torr och varm sadel att hoppa upp på. I Årstahusen ska det  vara lätt att välja cykeln!

Välj färdsätt

Närliggande projekt

Stockholm, Årstaberg

Brf Trivas

Kommande

Stockholm, Årsta

Brf Vissla

Kommande

Stockholm, Hammarby Sjöstad

Brf Spinna

Till salu

Stockholm, Hammarby Sjöstad

Brf Väva, etapp 1

Till salu

Stockholm, Kungsholmen

Lindhagen

Kommande