Stockholm, Årstaberg

BRF UMGÅS

Inflyttning preliminärt maj 2019

Till salu

Visningar

Visning i våra visningslägenheter på Årstaskogs Väg 9C. Välkomna!

Tid
11:00 - 11:30

Lägg till i kalender

Om bostadsprojektet

Snabbfakta

Inflyttning Preliminärt maj 2019
Bostadstyp Lägenheter
Boendeform Bostadsrätt
Bostäder 78 st
Rum 1-4 rum och kök
Kvm 34-84 kvm
Avgift 2.450-4.850 kr/mån
Pris 1.995.000-6.935.000 kr

Hitta hem i Årstahusen

Välkommen hem till din nya lägenhet i Brf Umgås! Här bor du kvadratsmart i genomtänkta lägenheter och med milsvid utsikt över Stockholm.

I Årstahusen finns det mesta du behöver för en enklare vardag runt knuten. Söder och Liljholmskajen ligger fem minuter bort och i närområdet finns skola, närservice och goda kommunikationer. Med närheten till både natur och vatten är det enkelt att leva ett aktivt liv här. Alla lägenheter har kök från IKEA och tvättutrustning i badrummet. På balkongen eller uteplatsen är det enkelt att umgås med familj och vänner i sommarvärmen.

Visning när du vill – välkommen!

Är du intresserad av fyran på våning 8 eller kanske tvåan på våning 6? Eller är du intresserad av någon av de andra lägenheterna? Nu har du möjlighet att få en egen visning av just den lägenheten som du är intresserad av. Ring vår mäklare redan idag och boka en tid som passar dig!

 • Bostadsrätterna i Årstahusen

  I Årstaberg bygger vi ett bostadsområde för framtiden skapat helt utifrån människors behov och livsstil, med fokus på gemenskap och en aktiv fritid.

  Sammanlagt kommer vi att bygga omkring 900 yteffektiva hem och de kommer att släppas i etapper.

 • Gemensamma ytor - värna om varandra

  Värna om varandra 
  Vi tycker att det är viktigt att bry sig om varandra. Därför har huset gemensamma ytor där ni kan träffas. Kanske viker ni onsdagskvällarna åt musikquizz. Eller en salsakurs?

  Och så tror vi på att dela. Bilpool, cykelpool, eller en egen cykelverkstad kan bli några av inslagen i kvarterets egen delningsekonomi. Sugen på att odla egna örter eller grönsaker? I området kommer det att finnas gemensamma odlingsytor.

 • Kommunikationer på längden och tvären

  Med buss, pendeltåg eller tvärbana har du hela Storstockholm inom räckhåll. Men skolor, förskolor, butiker och service finns på gångavstånd.

  Liksom Liljeholmskajen med alla sköna restauranger. Skulle längtan till Södermalm bli för svår har du cykelstråket inpå knuten. Trampa över Årstabron så är du snart i Hornstull. Varför inte ta vägen förbi Hälsocafét för en rawfood-pizza?

  Garage och cykelgarage finns under huset. Cykelparkering finns också utanför. Har du elbil kan du ladda den i p-garaget.

Bostäder och priser

Välj bostad

Lägenhetsväljaren

Kontakt

Vill du bli uppringd av vår mäklare Andreas Szalkowski, alternativt bli kontaktad via e-post istället, fyll i dina kontaktuppgifter nedan.

Område och karta

Karta

Välj färdsätt

Cykla till Årstaviken, Liljeholmskajen eller Sjöviksskolan

I Årstahusen ska hemmet alltid kännas stort, även om bostaden är liten. Så fort du kliver av pendeltåget, tvärbanan eller cykeln är du hemma. Det kommer att finnas parkeringsplatser för cyklar i garaget, så att du alltid har en torr och varm sadel att hoppa upp på. I Årstahusen ska det  vara lätt att välja cykeln!

Närliggande projekt

Stockholm, Årstaberg

Brf Trivas

Kommande

Stockholm, Årsta

Brf Vissla

Kommande

Stockholm, Hammarby Sjöstad

Brf Spinna

Till salu

Stockholm, Hammarby Sjöstad

Brf Väva, etapp 1

Kommande

Stockholm, Kungsholmen

Lindhagen

Kommande