Upplands Väsby, Eds Allé

Brf Längta

Inflyttning preliminärt under 2022

Kommande

Om bostadsprojektet

Snabbfakta

Inflyttning Preliminärt under 2022
Bostadstyp Radhus
Boendeform Bostadsrätt
Bostäder 33 st
Rum 5-6 rum och kök
Kvm 108-121 kvm

Kvadratsmarta radhus i Upplands Väsby

Vill du ha känslan av ett eget hus men ändå bo bekymmersfritt i bostadsrätt? I Brf Längta, Eds Allé kan du välja mellan radhus som är 108 eller 121 kvadratmeter i två plan med öppen planlösning.

Med grönområden, bad och fiskesjöar runt hörnet upplever du underbar natur utan att bo för långt från stan. Här har du all service du behöver på gång- och cykelavstånd, samtidigt som du tar dig till Stockholms city på mindre än 30 minuter.

En modern och bekväm bostad

Vid Eds Allé i Upplands Väsby bygger vi 33 kvadratsmarta radhus med extra trivselfaktor för det moderna familjelivet. Föreställ dig att du står i vardagsrummet i en ljus och öppen planlösning, till höger har du ett helt nytt IKEA-kök och till vänster en utgång mot en stor altan med trädäck. Lägg där till bekvämligheter som eget förråd med bra förvaring vid huset, praktisk tvättstuga direkt innanför ytterdörren och en stor klädkammare på övre plan. Här bor du modernt och bekvämt.

Ett radhus för hela familjen

Bottenvåningen är med sina öppna sociala ytor en plats för umgänge – det är bland annat där matplatsen finns som en mittpunkt i radhuset. När du behöver tid för vila, spel eller läxläsning går du bara upp till övervåningen som har gott med utrymme för egentid. Alldeles utanför har du din egen färdiga trädgård redan när du flyttar in. Blunda och känn doften av hemkokt sylt av egna bär. Här är området lugnt och runt gården är det fritt från trafik – tryggt för barnfamiljen. Visst låter det bra? Inflyttning är planerad till våren 2022.

Se intervjun med familjen Levin som valde Ikano Bostads radhus.

Våra bostäder

Vill du veta mer om våra lägenheter och radhus? Följ med på en rundvandring i allt från en kvadratsmart etta till en ljus och rymlig fyra.

Tryggt och enkelt

Vi vet att det är en stor sak att köpa en nybyggd lägenhet, men hos oss behöver du aldrig känna dig ensam om beslutet. Vi är med dig hela vägen.

Tryggt köp

Kontakt

Vill du bli uppringd av Per Klint, alternativt bli kontaktad via e-post istället, fyll i dina kontaktuppgifter nedan.

Område och karta

Välj färdsätt

Närliggande projekt

Järfälla, Barkarbystaden

Brf Landa

Till salu

Stockholm, Bromstensstaden

Brf Kvittra

Kommande

Stockholm, Årstaberg

Brf Umgås

Till salu

Stockholm, Årstaberg

Brf Trivas

Till salu

Stockholm, Årsta

Brf Vissla

Kommande