Upplands Väsby, Eds Allé

Brf Längta

Inflyttning preliminärt från hösten 2022

Slutsålt

Om bostadsprojektet

Snabbfakta

Inflyttning Preliminärt från hösten 2022
Bostadstyp Radhus
Boendeform Bostadsrätt
Bostäder 33 st
Rum 4-6 rum och kök
Kvm 109-135 kvm
Avgift 5.100-6.200 kr/mån
Pris 3.495.000-4.995.000 kr

Kvadratsmarta radhus i Upplands Väsby

Just nu pågår försäljning till våra medlemmar i Ikano Förmån som har lämnat en köpanmälan. Mäklaren kontaktar dessa i tur och ordning, efter detta är det dags för allmän säljstart, håll utkik här på sidan.
Vill du ha känslan av ett eget hus men ändå bo bekymmersfritt i bostadsrätt? I Brf Längta, Eds Allé kan du välja mellan radhus som är 109, 122 och 135 kvadratmeter i två plan med öppen planlösning.

Med grönområden, bad och fiskesjöar runt hörnet upplever du underbar natur utan att bo för långt från stan. Här har du all service du behöver på gång- och cykelavstånd, samtidigt som du tar dig till Stockholms city på mindre än 30 minuter.

En modern och bekväm bostad

Vid Eds Allé i Upplands Väsby bygger vi 33 kvadratsmarta radhus med extra trivselfaktor för det moderna familjelivet. Föreställ dig att du står i vardagsrummet i en ljus och öppen planlösning, till höger har du ett helt nytt IKEA-kök och till vänster en utgång mot en stor altan med trädäck. Lägg där till bekvämligheter som eget förråd med bra förvaring vid huset, praktisk tvättstuga direkt innanför ytterdörren och en stor klädkammare på övre plan. Här bor du modernt och bekvämt.

Ett radhus för hela familjen

Bottenvåningen är med sina öppna sociala ytor en plats för umgänge – det är bland annat där matplatsen finns som en mittpunkt i radhuset. När du behöver tid för vila, spel eller läxläsning går du bara upp till övervåningen som har gott med utrymme för egentid. Alldeles utanför har du din egen färdiga trädgård redan när du flyttar in. Blunda och känn doften av hemkokt sylt av egna bär. Här är området lugnt och runt gården är det fritt från trafik – tryggt för barnfamiljen. Visst låter det bra? Inflyttning är planerad till hösten 2022.

Titta in i ett av våra radhus

Observera att avvikelser kan förekomma.

Bostäder och priser

Välj bostad

Vill du också umgås med vänner runt köksön, koppla av på övervåningen och äta goda frukostar på uteplatsen? Vi träffade familjen Levin, som berättade varför de stormtrivs i ett av våra radhus.

Planera din trädgård

I Brf Längta får du antingen ett fruktträd eller bärbuskar i trädgården beroende på din tomts storlek. Vilken sort som ska finnas i just din trädgård väljer du samtidigt som du gör dina inredningsval.

Föredrar du päron framför äpplen eller vinbär före blåbär?

Våra bostäder

Vill du veta mer om våra lägenheter och radhus? Följ med på en rundvandring i allt från en kvadratsmart etta till en ljus och rymlig fyra.

Tryggt och enkelt

Vi vet att det är en stor sak att köpa ett nybyggt radhus, men hos oss behöver du aldrig känna dig ensam om beslutet. Vi är med dig hela vägen.

Tryggt köp

Kontakt

Vill du bli uppringd av Anders Levin, alternativt bli kontaktad via e-post istället, fyll i dina kontaktuppgifter nedan.

Område och karta

Välj färdsätt

Närliggande projekt

Sollentuna, Väsjö Torg

Brf Valla

Kommande

Stockholm, Årstaberg

Brf Beundra

Kommande

Stockholm, Årstaberg

Brf Umgås

Slutsålt

Stockholm, Årstaberg

Brf Trivas

Till salu

Stockholm, Hammarby Sjöstad

Brf Väva

Till salu