Uppsala, Lindbacken

Brf Cykla

Kommande

Om bostadsprojektet

Snabbfakta

Bostadstyp Lägenheter
Boendeform Bostadsrätt
Bostäder 66 st
Rum 1-4 rum och kök
Kvm 34-100 kvm

Lantligt i idylliska Lindbacken

Äntligen får omtyckta villaidyllen Lindbacken en stadskärna med lägenheter, mataffär och restauranger. Vi bygger 1-4:or för både små och stora familjer.

Lindbacken har på några år blivit en av Uppsalas populäraste stadsdelar. Mycket tack vare inspirationen från den klassiska trädgårdsstaden. Och att det bara är 25 minuters cykelavstånd till centrala Uppsala.

Brf Cykla precis intill mataffären

Precis intill ICA Nära bygger Ikano Bostad ett lägre flerbostadshus på fyra våningar. Här vid huvudgatan planeras det även för en restaurang, caféer och vårdcentral. I lugna Lindbacken blir familjelivet enkelt. Här är det tryggt för barnen att gå över till kompisarna.

För helger fulla av aktiviteter

Brf Cykla blir en bostadsrättsförening där grannarna delar på fruktträd och grillplatser i den gemensamma trädgården. Här finns ett hem för dig som kan tänka dig roligare helgnöjen än att klippa gräset. Vad sägs till exempel om att lära dig och familjen att rida på Jälla? Eller testa Rörken motocross och go cart-banan på andra sidan vägen. I Lindbacken finns helgaktiviteter som passar alla.

Om kvarteret

Ett tryggt villakvarter med stark granngemenskap – så kan man beskriva Lindbacken. Hela området är nybyggt och ligger öster om Uppsala.

Det finns fyra busslinjer till Lindbacken: 116, 118, 805 och 886. På 10 min tar du dig till populära Gränbystaden, Uppsalas andra centrum, som har allt: shopping, restauranger, caféer med mera. På 25 minuter cyklar du till centrala Uppsala.

Ett tag var det svårt att få plats på förskolorna i området men nu har det byggts ikapp och alla barn i området får plats. Här finns Kids 2 Homes Södra förskola, Skogstorpets kommunala förskola och Kids 2 Homes Norra förskola. Lindbackens skola har klasserna F-3 och tanken är att skolan ska växa med barnen. Jälla Naturbruksgymnasium är nära.

”Det jag gillar med Lindbacken är att det känns lite som att bo på landet. ” 

Våra bostäder

Vill du veta mer om våra lägenheter och småhus? Följ med på en rundvandring i allt från en kvadratsmart etta till en ljus och rymlig fyra.

Tryggt och enkelt

Vi vet att det är en stor sak att köpa en nybyggd lägenhet, men hos oss behöver du aldrig känna dig ensam om beslutet. Vi är med dig hela vägen.

Tryggt köp

Område och karta

Välj färdsätt

Närliggande projekt

Uppsala, Gränby

Brf Läsa

Till salu

Uppsala, Gränby

Brf Skriva

Till salu

Uppsala, Kapellgärdet

Brf Inreda

Till salu

Uppsala, Kungsängen

Skeppskajen

Kommande

Upplands Väsby, Eds Allé

Brf Längta

Kommande