Uppsala, Kapellgärdet

Brf Inreda

Inflyttning våren 2022

Till salu

Visningar

Kontakta mäklaren Anders Levin på anders.levin@svensknyproduktion.se alternativt telefon 073-4291396 för att boka privat visningstid.

Om bostadsprojektet

Snabbfakta

Inflyttning Våren 2022
Bostadstyp Lägenheter
Boendeform Bostadsrätt
Bostäder 62 st
Rum 1-4 rum och kök
Kvm 33-87 kvm
Avgift 2.400-5.000 kr/mån
Pris 1.295.000-3.195.000 kr

Hitta drömboendet i Uppsala

Nu har vi släppt de sista lägenheterna i Brf Inreda. Inflyttning om 1 år. Anmäl ditt intresse idag! Med nyproduktion i Brf Inreda blir livet inte bara bekvämt inomhus. Du kanske vill ta kvällsmiddagen på restaurangen ett stenkast bort? Ett pass på gymmet runt hörnet, eller föredrar du utomhusträning? Vill du cykla in till stan på bara fem minuter? Här är det mesta möjligt.

I Brf Inreda byggs det bostadsrätter för dig som vill bo på ett av Uppsalas bästa lägen. Lägenheterna har planerad inflyttning våren 2022 och ligger vid Gamla Uppsalagatan i populära Kapellgärdet, nära både grönskande natur och stadslivet. Visst låter det bra? 

Nybyggda lägenheter med historia

Köper du en ny bostadsrätt får du det hur bekvämt som helst. Våra lägenheter har öppen planlösning, där alla har balkong eller uteplats som gör det lätt att möta vårsolen lagom till inflyttning. Bostäderna kommer ha smart planerade kök från IKEA, helkaklade badrum och gott om förvaring som kompletteras med ett eget förråd på vinden. Lägg där till vitmålade väggar och en ekparkett i hela lägenheten, som ger dig grunden till att sätta en personlig prägel på inredningen.

Innergården bjuder in till gemenskap med sittplatser, lummig grönska och en pergola som ett litet krypin under bar himmel. Ute i kvarteret kommer du slås av hur nytänk och nyproduktion möter Uppsalas historia, för bostadshusens ljusa fasader har inspirerats av tidigare stadsarkitekten Gunnar Leche. Och han har influerat hur hela den vackra stadsbilden i Uppsala ser ut.

Bo på ett av Uppsalas bästa lägen

Kapellgärdet är en stadsdel som ligger bara en kilometer norr om centrala Uppsala. Området är omgivet av grönska och fina gångstråk, och som en mittpunkt hittar du Kapellgärdsparken där det finns mycket att hitta på. Allt från en skateboardpark till lekplats och utegym.

I kvarteret bor du bland människor i alla åldrar med närhet till restauranger, butiker, skolor, förskolor och sportaktiviteter. Samtidigt är centrums stora utbud bara en kort promenad bort, eller fem minuter med bussen.

Vill du veta mer om Brf Inredas bostadsrätter? Kontakta mäklaren för information om bland annat visningar.

Titta in i våra lägenheter

Välkommen in i vår ljusa tvåa! Vardagsum och kök i öppen planlösning, separat sovrum med mycket förvaring och helkaklat badrum med kombimaskin. Och inte minst en stor balkong som är perfekt för morgonkaffet.

Vilken ljus och härlig planlösning! Här finns två balkonger, helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare, köksinredning från IKEA. Gott om förvaring i skjutdörrsgarderober lägg dessutom en klädkammare i det mindre sovrummet. Visst låter det bra?

Bostäder och priser

Välj bostad

Lägenhetsväljaren

Enkel vardag

Du behöver inte gå långt när du bor i Brf Inreda. Du har en grönskande och trevlig innergård precis utanför dörren. Ditt förråd finns antingen på vinden eller på gården. Självklart finns hiss, garage och cykelförråd. Och tänk om det blir ditt nya favvo café som flyttar in i föreningslokalen?

"Här skulle mina barn kunna trivas"

Ricky Strandh, Projektansvarig arkitekt

Läs intervjun

Våra bostäder

Vill du veta mer om våra lägenheter och radhus? Följ med på en rundvandring i allt från en kvadratsmart etta till en ljus och rymlig fyra.

Tryggt och enkelt

Vi vet att det är en stor sak att köpa en nybyggd lägenhet, men hos oss behöver du aldrig känna dig ensam om beslutet. Vi är med dig hela vägen.

Tryggt köp

Visning på dina villkor

Vi erbjuder olika typer av visningar för att du alltid ska känna dig trygg:

Tick-small.png helt privata visningar
Tick-small.png digitala visningar
Tick-small.png visningar med få deltagare

Kontakta mäklaren och berätta vad som passar dig bäst. 

Kontakt

Vill du bli uppringd av Anders Levin, alternativt bli kontaktad via e-post istället, fyll i dina kontaktuppgifter nedan.

Område och karta

Kommunikationer och service

Området kommer att få en ny förskola. Skolor finns på cykelavstånd. Kollektivtrafik? Absolut! En av busstrafikens stomlinjer passerar precis förbi området så du kan åka åt vilket håll du vill. Med bilen tar du dig enkelt ut på Tycho Hedéns väg. Sedan ligger världen öppen.

Annars kan du gå eller cykla till det mesta. Gränby Centrums 100 butiker är bara 500 tramptag bort, och till City med all service, restauranger och caféer promenerar du på tio minuter. Men chansen finns att du hittar ditt nya stammishak på närmre håll. Kvarterskrogen Hörnet har grymma pizzor, intressant ölutbud, med och utan alkohol, och ofta livemusik.

Fritid och aktiviteter

Vill du röra på dig? Till Lötens sportfält med fotbollsplaner och inomhushall är det bara 200 meter. Simmar gör du på Fyrishov – en av landets största arenor för bad och vattenäventyr. Dit går du på 10 minuter. Sugen på en joggingtur? Ta svängen förbi Gamla Uppsala och berika dig samtidigt med historian om Uppsala högar.

I Kapellgärdsparken som finns runt knuten, hittar du ett stort utbud för både bollsport och lek. Och behöver du finslipa din tailgrab har du Uppsala Skejtpark på rullavstånd. 

Välj färdsätt

Närliggande projekt

Uppsala, Gränby

Brf Läsa

Till salu

Uppsala, Kungsängen

Skeppskajen

Kommande

Uppsala, Lindbacken

Brf Cykla

Köpanmälan pågår

Upplands Väsby, Eds Allé

Brf Längta

Slutsålt

Sollentuna, Väsjö Torg

Brf Valla

Kommande