Uppsala, Kapellgärdet

Brf Inreda, etapp 1

Inflyttning våren 2022

Till salu

Visningar

Välkommen på visning! OBS anmälan krävs. Visningen sker i vår visningslägenhet på Råbyvägen 53E.

Imorgon!
Tid
12:00 - 13:00

Lägg till i kalender

Om bostadsprojektet

Snabbfakta

Inflyttning Våren 2022
Bostadstyp Lägenheter
Boendeform Bostadsrätt
Bostäder 20 st
Rum 1-4 rum och kök
Kvm 33-87 kvm
Avgift 2.400-5.000 kr/mån
Pris 1.295.000-2.895.000 kr

Modern arkitekturhistoria på vårt sätt

Tänk dig ett av Uppsalas bästa lägen och Uppsalas anrika arkitekturhistoria. Lägg sedan till Ikano Bostads kvadratsmarta tänk och snygg och praktisk inredning från IKEA. Avsluta med att föreställa dig hur bekvämt det är att bo i nyproduktion. Där har du Brf Inreda. Anmäl ditt intresse till ett av Uppsalas krispigaste bostadsprojekt redan idag och flytta in 2022.

Nyproducerade 1-4:or i Uppsala

I Brf Inreda bor du på Gamla Uppsalagatan i trygga, trevliga Kapellgärdet. Du har nära till allt – till stan, naturen, idrottsanläggningar, shopping och service. Bussförbindelserna är riktigt bra och det finns gott om gång- och cykelvägar. Här bygger vi ljusa luftiga 1-4:or med balkong eller uteplats. Nytt, modernt – bara att flytta in och trivas. Köper du tidigt kan du påverka flera av inredningsvalen.

Huset är inspirerat av den legendariske arkitekten Gunnar Leche. Som 28-åring blev han Uppsalas stadsarkitekt och har mer än någon annan satt sin prägel på staden. Många av de hus och områden han ritade hör idag till Uppsalas mest omtyckta boendemiljöer.

Få inredningshjälp

Ingen har mer erfarenhet av att inreda svenska hem än IKEA. Och vi på Ikano Bostad har som mål att vara bäst på att bygga dem. Vi har ju trots allt samma grundare. Så vad sägs om att få det bästa av två världar?

Du som köper en lägenhet i Brf Inreda har möjlighet att få inredningshjälp av ett proffs från IKEA. Det ingår utan extra kostnad. Självklart kan du inreda själv, men kolla hur häftigt det kan bli när inredare från IKEA är i farten.

Visning på dina villkor

Vi erbjuder olika typer av visningar för att du alltid ska känna dig trygg:

Tick-small.png helt privata visningar
Tick-small.png digitala visningar
Tick-small.png visningar med få deltagare

Kontakta mäklaren och berätta vad som passar dig bäst. 

Bostäder och priser

Välj bostad

Lägenhetsväljaren

Enkel vardag

Du behöver inte gå långt när du bor i Brf Inreda. Du har en grönskande och trevlig innergård precis utanför dörren. Ditt förråd finns antingen på vinden eller på gården. Självklart finns hiss, garage och cykelförråd. Och tänk om det blir ditt nya favvo café som flyttar in i föreningslokalen?

"Här skulle mina barn kunna trivas"

Ricky Strandh, Projektansvarig arkitekt

Läs intervjun

Våra bostäder

Vill du veta mer om våra lägenheter och småhus? Följ med på en rundvandring i allt från en kvadratsmart etta till en ljus och rymlig fyra.

Tryggt och enkelt

Vi vet att det är en stor sak att köpa en nybyggd lägenhet, men hos oss behöver du aldrig känna dig ensam om beslutet. Vi är med dig hela vägen.

Tryggt köp

Kontakt

Vill du bli uppringd av Anders Levin, alternativt bli kontaktad via e-post istället, fyll i dina kontaktuppgifter nedan.

Område och karta

Kommunikationer och service

Området kommer att få en ny förskola. Skolor finns på cykelavstånd. Kollektivtrafik? Absolut! En av busstrafikens stomlinjer passerar precis förbi området så du kan åka åt vilket håll du vill. Med bilen tar du dig enkelt ut på Tycho Hedéns väg. Sedan ligger världen öppen.

Annars kan du gå eller cykla till det mesta. Gränby Centrums 100 butiker är bara 500 tramptag bort, och till City med all service, restauranger och caféer promenerar du på tio minuter. Men chansen finns att du hittar ditt nya stammishak på närmre håll. Kvarterskrogen Hörnet har grymma pizzor, intressant ölutbud, med och utan alkohol, och ofta livemusik.

Fritid och aktiviteter

Vill du röra på dig? Till Lötens sportfält med fotbollsplaner och inomhushall är det bara 200 meter. Simmar gör du på Fyrishov – en av landets största arenor för bad och vattenäventyr. Dit går du på 10 minuter. Sugen på en joggingtur? Ta svängen förbi Gamla Uppsala och berika dig samtidigt med historian om Uppsala högar.

I Kapellgärdsparken som finns runt knuten, hittar du ett stort utbud för både bollsport och lek. Och behöver du finslipa din tailgrab har du Uppsala Skejtpark på rullavstånd. 

Välj färdsätt

Närliggande projekt

Uppsala, Gränby

Brf Skriva

Till salu

Uppsala, Gränby

Brf Läsa

Till salu

Uppsala, Kungsängen

Skeppskajen

Kommande

Upplands Väsby, Eds Allé

Brf Längta

Kommande