Uppsala, Kapellgärdet

Brf Inreda

1 rok, 33 kvm

Inflyttning våren 2022

Till salu

Visningar

Visning vid bygget. Kontakta mäklaren Anders Levin på anders.levin@svensknyproduktion.se alternativt telefon 073-4291396 för att boka privat visningstid.

Kontakta mäklaren Anders Levin på anders.levin@svensknyproduktion.se alternativt telefon 073-4291396 för att boka privat visningstid.

Visa flerfärre

Om bostaden

Snabbfakta

Inflyttning Våren 2022
Nummer 1-1405
Bostadstyp Bostadsrättslägenhet
Våning 4 av 4
Rum 1 rum och kök
Kvm 33 kvm
Avgift 2.400 kr/mån
Pris 1.575.000 kr

Välplanerad och högt belägen enrummare med öppen planlösning och balkong i populärt område.

Välplanerad 1:a belägen högst upp i huset i populärt område. Balkong och badrum med tvättmaskin. Kontakt mäklaren Anders, 073-4291396 för att boka din privata visning.

Kvadratsmarta lägenheter med balkong eller uteplats i Kapellgärdet med gång- och cykelavstånd till såväl centrum som naturupplevelser i Röbo. Här bor du i välplanerade bostäder med närhet till goda kommunikationer.

Kvadratsmart enrummare med öppen planlösning mellan kök och allrum där stora fönsterpartier bidrar till att skapa ljus och extra rymd till bostaden. Lägenheten har genomgående parkettgolv i vitlaserad ek och vitmålade väggar samt vita innerdörrar.

Välkomnande hall med gott om förvaringsmöjligheter i form av två garderober och ett städskåp. Brand- och säkerhetsdörr med tittöga.


IKEA-kök med vita kökssnickerier och vita luckor som är inredarens val. Här finns vitt kakel ovanför den ljusgrå betongmönstrade bänkskivan i laminat. Vidare utrustas köket med energisnåla vitvaror i köket så som integrerad diskmaskin, rostfri kyl/frys, varmluftsugn och mikrovågsugn samt induktionshäll och spiskåpa i rostfritt utförande.

Praktisk sovdel med en garderob samt utgång till balkong.

Snyggt badrum med ljusgrått klinkergolv (Kustgranit) och vitt kakel. Här finns tvättställ med vit kommod, spegel med belysning, vikbara duschväggar av glas samt kombinerad tvätt- och torktumlare (kombimaskin).


Till lägenheten hör ett förråd som finns på vinden eller gården. Hissen går från entréplan.
P-plats finns att hyra i granngaraget. Separat kö tillämpas. Planerat pris för p-plats är 1150 kr/mån.

Lägenhetsväljaren

Kontakt

Vill du bli uppringd av Anders Levin, alternativt bli kontaktad via e-post istället, fyll i dina kontaktuppgifter nedan.

Område och karta

Välj färdsätt

Andra intressanta bostäder i Brf Inreda

Till salu

Till salu

Till salu

Till salu

Till salu