Uppsala, Kapellgärdet

Brf Inreda

2 rok, 53 kvm

Inflyttning våren 2022

Till salu

Visningar

Visning vid bygget. Kontakta mäklaren Anders Levin på anders.levin@svensknyproduktion.se alternativt telefon 073-4291396 för att boka privat visningstid.

Kontakta mäklaren Anders Levin på anders.levin@svensknyproduktion.se alternativt telefon 073-4291396 för att boka privat visningstid.

Visa flerfärre

Om bostaden

Snabbfakta

Inflyttning Våren 2022
Nummer 1-1002
Bostadstyp Bostadsrättslägenhet
Våning 0 av 4
Rum 2 rum och kök
Kvm 53 kvm
Avgift 3.350 kr/mån
Pris 1.895.000 kr

Välplanerad tvåa med rejält sovrum, öppen planlösning samt stor uteplats.

Centralt belägen lägenhet i nytt kvarter i populära Kapellgärdet. Lägenhet är välplanerad och har en stor uteplats. Kontakta mäklaren Anders 073-4291396 för att boka visning.

Kvadratsmarta lägenheter med balkong eller uteplats i Kapellgärdet med gång- och cykelavstånd till såväl centrum som naturupplevelser i Röbo. Här bor du i välplanerade bostäder med närhet till goda kommunikationer.


Välplanerad tvåa med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med utgång till större balkong, helkaklat badrum med kombimaskin samt stort sovrum med skjutdörrsgarderob. Lägenheten har genomgående parkettgolv i vitlaserad ek och vitmålade väggar samt vita innerdörrar.


Välkomnande hall med förvaringsmöjligheter i form av två garderober och ett städskåp. Brand- och säkerhetsdörr med tittöga.
Hallen leder vidare till sovrummet och den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum.

Rejält sovrum om ca 14 m² med skjutdörrsgarderob längs med ena väggen.
Lättmöblerat vardagsrum med utgång till balkong.


I öppen anslutning till vardagsrummet finns ett IKEA-kök med vita kökssnickerier och vita luckor som är inredarens val. Här finns vitt kakel ovanför den ljusgrå betongmönstrade bänkskivan i laminat. Vidare utrustas köket med energisnåla vitvaror i köket så som integrerad diskmaskin, rostfri kyl/frys, varmluftsugn och mikrovågsugn samt induktionshäll och spiskåpa i rostfritt utförande. Här finns gott om plats för matbord.

Lägenhetsväljaren

Kontakt

Vill du bli uppringd av Anders Levin, alternativt bli kontaktad via e-post istället, fyll i dina kontaktuppgifter nedan.

Område och karta

Välj färdsätt

Andra intressanta bostäder i Brf Inreda

Till salu

Till salu

Till salu

Till salu

Till salu